Česko – USA 0:10 (kon.) | Německo – Maďarsko 1:2 (po pr.) | Finsko – Kanada 0:4 (kon.)
Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.)
konec
Finsko
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Kanada
Neděle 30.12.2012, 16:30Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Scénář z první části se navlas opakuje, hokejistky ze zámoří totiž opět využívají početní výhodu chvíli před sirénou. U pravé tyče byla dostatečně důrazná HANNA BUNTONOVÁ - 0:4. Asistence: Sarah Steeleová, Helli Krzyzaniaková.
     
    31:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    O chvíli později se už však třetí puk ve finské síti třepetá. Přečíslení dvou na jednu zakončila CATHERINE DUBOISOVÁ sama a neomylně propálila Suonpääovou nad lapačku. Druhý gól Duboisové v zápase určuje stav 0:3. Asistece: Hannah Millerová, Hanna Buntonová.
     
    18:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    V kanadské přesilovce přichází důležitý uklidňující gól pro favoritky! Po zakončení Steeleové se kotouč motal v brankovišti a mohlo se zdát, že ho má gólmanka někde pod výstrojí. Z tribuny bylo ale vidět, že nemá, a CATHERINE DUBOISOVÁ ho dorazila do odkryté klece - 0:2. Asistence: Sarah Steeleová.
     
    05:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky byly sice v útočném pásmu usazeny už nekolikrát, ale jejich první úder přichází z rychlého brejku. Červenobílý expres jménem EMILY CLARKOVÁ obdržel ve středním pásmu pas od Corie Jacobsonové a pak ukázal všem protivnicím záda. Brankářka zareagovala na první pohyb Clarkové, která tak potom měla dost místa na zakončení - 0:1. Asistence: Corie Jacobsonová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Clarková (Jacobsonová), 19. Duboisová (Steeleová), 32. Duboisová (Millerová, Buntonová), 40. Buntonová (Steeleová, Krzyzaniaková)


    Finsko: Suonpääová (Laineová) – Finholmová, Kilponenová, Lindholmová, Klemolaová, Valkjarviová, Vitasuová, Merilainenová, Lehtikangasová – Hakalaová, Rantanenová, Nuutinenová – Ollikainenová "C", Yli-Mäenpääová, Tanskanenová – Kotkaslahtiová, Rakkolainenová, Suokková – Pelkonenová, Käyhköová, Maamäkiová. Trenér: Juuso Toivola.
    Kanada: Newellová (Doddsová) – Ranahanová, Carelsová, Steeleová, Baumgardtová, Daoustová, Jacobsonová, Krzyzaniaková, Gilmourová – Capizzanová „C“, Millerová, Murrayová – Bannonová, Duboisová, Buntonová – McKibbonová, Nurseová, Mooreová – Brykaliuková, Clarková, Heffernanová. Trenér: Jim Fetter.

    Rozhodčí: Hengstová (Nizozemsko) – Hüffnerová (Německo), Weissmanová (USA).
    bahis siteleri