Chabarovsk – Barys 5:4 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 4:5 (po pr.) | Novosibirsk – Omsk 1:3 (kon.)
Kazaň – Ufa 9:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
9:3 (3:0, 4:1, 2:2)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 05.01.2013, 14:00 • Tatneft-Arena (8 800) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat dlouho jenom kombinoval, ale asi věděl, co dělá. Protože hned první střela končí třetí brankou Ufy. Kolcov našel před brankou nehlídaného ANTTIHO PIHLSTROMA, který dává na 8:3. Asistence: Kirill Kolcov, Igor Mirnov.
     
    50:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Dočkáme se desítky? Devátou branku po nahrávce Těreščenka přidává LAURIS DARZINŠ, který si dnes stejně jako Kapanen připisuje druhou branku. Asistence: Alexej Těreščenko.
     
    48:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka a je to 8:2 pro Bars. Další nahození od Ijli Nikulina si tentokrát našel NIKO KAPANEN, který dává druhou branku v utkání. Asistence: Ilja Nikulin.
     
    45:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    A tak se mohl k fantastické individuální akci dostat ALEXANDER SVITOV, který si vzal kotouč za svou vlastní brankou, projel středním pásmem až do útočné třetiny, tam objel Jemelina s Paninem jakoby nic a poté ještě bekhendovou kličkou vymíchal Barulina. Krásná akce, která však vede jen ke snížení na 2:7 z pohledu hostů. Bez asistence.
     
    35:54
    Kazaň vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! I další trest Zinovjeva je potrestán! Alexej Těreščenko si vybruslil zpoza branky, jeho příležitost brankář Ufy ještě zlikvidoval, ale dorážka LAURISE DARZINŠE už skončila v síti. Asistence: Alexej Těreščenko, Kirill Petrov.
     
    34:00
    Kazaň vstřelila branku!
    Nahození Nikulina od modré čáry tečoval DANIS ZARIPOV a puk končí v síti! Tarkki toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Ilja Nikulin, Konstantin Kornějev.
     
    33:01
    Kazaň vstřelila branku!
    A rozhodčí ukazuje do středového kruhu! Střelu NIKA KAPANENA zastavila až zadní tyč - 5:1! Bez asistence.
     
    26:40
    Kazaň vstřelila branku!
    Přechod přes modrou čáru byl v podání Kazaně hodně krkolomný, i tak je ale z této akce už čtvrtá branka! Denis Zaripov viděl před brankou zcela volného Morozova, ten ale kotouč promáchnul. Naštěstí pro něj za ním stál KONSTANTIN KORNĚJEV, který svou dělovkou málem protrhl síť! 4:1! Asistence: Danis Zaripov, Ilja Nikulin.
     
    21:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Výborně sehraná situace, která koncí gólem! Antti Pihlström na sebe natáhl obránce, přes kterého Barulin nemohl nic vidět. Domácí brankář si myslel, že bude střílet finský blonďák, jenže ten ještě na mordou posunul na MIROSLAVA BLAŤÁKA, který dělovkou trefil poloprázdnou klec. Asistence: Antti Pihlström, Alexej Kajgorodov.
     
    11:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro Ufu! A další velká chyba v obraně hostů, KIRILL PETROV se brankou zbavil Aťušova, obtočil se kolem branky a zasunul k bližší tyči - 3:0! Asistence: Alexej Těreščenko, Lauris Darzinš.
     
    09:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň odskakuje do dvoubrankového vedení! Odražený kotouč si u pravého hrazení našel Danis Zaripov a mezi kruhy ho poslal na ALEXEJE MOROZOVA, který střelou pod víko dává na 2:0. Neuvěřitelné, oba borci by si snad nahráli i poslepu. Asistence: Danis Zaripov, Denis Kuljaš.
     
    08:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Avšak nyní se už finský střelec prosadil! Miroslav Blaťák na něj u levé tyče snad úplně zapomněl, a tak JANNE PESONEN pohodlně zasunul puk do klece po krásné křižné přihrávce z hole Jemelina. Asistence: Alexej Jemelin, Alexej Těreščenko.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 9. Pesonen (Jemelin, Těreščenko), 10. Morozov (Zaripov, Kuljaš), 12. Petrov (Těreščenko, Darzinš), 27. Kornějev (Zaripov, Nikulin), 34. Kapanen, 34. Zaripov (Nikulin, Kornějev), 36. Darzinš (Těreščenko, Petrov), 49. Kapanen (Nikulin), 51. Darzinš (Těreščenko) - 22. Blaťák (Pihlström, Kajgorodov), 46. Svitov, 58. Pihlström (Kolcov, Mirnov)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (49. Garipov) – Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Panin, Jemelin – Zaripov, Kapanen, Morozov (C) – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Těreščenko, Petrov – Golubev, Skačov, Lukojanov – Bodrov.
    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Arjutin) – Baranka, Proškin (C), Šulakov, Aťušov, Blaťák, Kolcov, Gurkin – Musatov, Gluchov, Saprykin – Filatov, Chlystov, Zinovjev – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Svitov, Garejev, Paršin – Pankov.

    Rozhodčí: Běljajev, Ravodin – Misjur, Šeljanin

    Diváci: 7985
    bahis siteleri