Turín – Siena 3:2 (kon.) | Catania – AS Řím 1:0 (kon.) | Lazio – Atalanta BC 2:0 (kon.)
Udinese – Fiorentina 3:1 (kon.) | Cagliari – Janov 2:1 (kon.) | Parma – Juventus 1:1 (kon.)
Neapol – Palermo 3:0 (kon.) | Sampdoria – AC Milán 0:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
3:1 (1:1)
ACF Fiorentina
Neděle 13.01.2013, 15:00 • Stadio Friuli, Udine • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    67
    Udinese právě vstřelilo branku!
    A další zaváhání hostující obrany, která zažívá černou dvouminutovku. LUIS MURIEL se hned po vedoucí brance svého týmu dostal k míči a po své ráně posílá svůj tým do dvoubrankového vedení.
     
    66
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Překvapivá branka po stále narůstajícím tlaku Fiorentiny. Která inkasuje po střele ANTONIA DI NATALEHO, který tak svým druhým gólem v zápase obrací vývoj zápasu.
     
    45+2
    Udinese právě vstřelilo branku!
    A vyrovnává! Svým pohybem zmátl brankáře a posílá střelu na levou stranu. ANTONIO DI NATALE tak srovnává skóre v závěru poločasu z penalty.
     
    20
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Ale tlak hostujícího celku nese své ovoce. Rodríguez se pověsil do vzduchu nejvýše a vymetl hlavou pavučinu Brkičovy branky. Fiorentina se tak ujímá vedení. Nakonec je gól zapsán jako vlastní gólmanovi ŽELJKO BRKIČOVI, který si zřejmě při pokusu o zákrok srazil míč do vlastní sítě.

    Jaroslav Keř

    Branky: 45+2. Natale (pen.), 66. Natale, 67. Muriel - 20. Brkič (vla.)

    Karty:   45. Natale (UDI), 45+2. Pinzi (UDI), 59. Lazzari (UDI), 90+3. Valero (UDI) - 45. Aquilani (FIO), 64. Rodríguez (FIO)


    Udinese Calcio: Brkič (40.Padelli) - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra (46.Allan), Pinzi, Lazzari, Pasquale (C) - Muriel (77.Silva) - Di Natale.
    ACF Fiorentina: Neto - Tomovič (71.Toni), Rodríguez, Savič - Cuadrado (77.Romulo), Migliaccio, Aquilani (C), Borja Valero, Pasqual - Jovetič, Ljajič (77.Seferovič).

    Rozhodčí: Romeo - Padovan, Musolino
    bahis siteleri