Remeš – Bastia 1:2 (kon.) | Nice – Valenciennes 5:0 (kon.) | Sochaux – Marseille 3:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:2 (0:1)
SC Bastia
Neděle 13.01.2013, 14:00 • Stade Auguste Delaune • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Příjemné nedělení odpoledne. (15:58:18)
     
    Bastia nakonec uhrála v Remeši velmi cenné tři body, ačkoli v zápase hrála možná druhé housle. Fotbal se ale hraje na góly a na ty byla domácí Remeš horší. Doplatila především na neproměňování šancí, zatímco hostům ke dvěma trefám stačilo málo.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední dlouhý nákop od Agasseho, jenže byl k ničemu. Thauvin se dostal k balónu, spěchal po pravé lajně, až ho nakonec zastavoval až Souaré.
     
    90+3
    Tady nebylo o čem diskutovat. Ramaré sice na brankové čáře doklepnul míč do branky, ale z jasného ofsajdu. Radost domácích fandů byla předčasná.
     
    90+2
    Jedna z posledních šancí. Courtet se dostal ke sklepnutému míči a napálil ho z voleje. Jenže přestřelil. Přitom trefil nohou bránícího Choplina, ten je ale nakonec úplně v pořádku.
     
    90+1
    Ještě na závěr dostal žlutou kartu hostující Rothen. Ta ale samozřejmě asi řešit nic nebude.
     
    90
    Čtyři minuty, tolik nastaví sudí Kalt.
     
    89
    Jejeje! Modeste se už radoval ze vstřelené branky, s velkým štěstím míč do branky dotlačil a ten se třepotal v síti. Ale po přihrávce byl v nepatrném ofsajdu, takže gól nemohl být uznán.
     
    88
    A nebyl to úplně špatný pokus! Ramaré vyslal asi dvaceti pěti metrů střelu po zemi, která sice neměla velkou rychlost, přesto vypadala naděje. Na druhou stranu ji Landreau v pohodě kontroloval.
     
    87
    Je vidět, že Courtet má ještě sil na rozdávání. Jenže teď jeho počínání zastavil zase praporek asistenta rozhodčího: ofsajd.
     
    86
    Hra je nyní dosta kouskovaná, za uplynulé dvě minuty se toho moc neodehrálo. Nyní je na hrací ploše ošetřován Thauvin.
     
    84
    Hosté střídají. Ze hřiště kulhá Angoula, má zřejmě menší zdravotní problém, na jeho místo nastupuje Cioni.
     
    84
    Souaré na levé straně protihráče neohrozil, po jedné z kliček dokonce spadl na zem. Bude se střídat, Bastia pošle čerstvou sílu.
     
    82
    Rohový kop ve prospěch Bastii. Agassa ale neměl sebemenší problémy s jeho chycením do rukavic. A rychle ho rozehrál dopředu.
     
    81
    Tyč! Jen tak to zazvonilo, jakmile Modeste levačkou napálil balón z první po pěkném pasu. Agassa se po něm marně natahoval, měl obrovskou kliku.
     
    80
    Weber poprvé více vysrčil růžky v zápase. Je ale pravda, že bránění jde mu o mnoho lépe než střílení. S tímhle Landreau nemohl mít potíže.
     
    79
    Hra zůstává na stejné bázi - Remeš se tlačí dopředu, Bastia se jen a jen brání. Zápasu by asi nejvíce slušela remíza.
     
    78
    Ofsajdové postavení také na druhé straně. Tentokráte to bylo hodně těsné, ale o prsa se v něm Courtet asi přece jenom nacházel.

    Patrik Sandev

    Branky: 63. Courtet - 21. Ilan, 48. Thauvin

    Karty:   34. Krychowiak (REI), 36. Ca (REI) - 13. Palmieri (BSA), 36. Angoula (BSA), 39. Sablé (BSA), 90+1. Rothen (BSA)


    Stade de Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred (56. Fauvergue), Weber, Signorino (45. Rigonato) - Fortes, Ca, Krychowiak, Devaux (67. Ramaré), Souaré - Courtet
    SC Bastia: Landreau - Angoula (84. Cioni), Choplin, Marchal, Palmieri - Sablé, Ilan, Rothen - Maoulida (67. Marque), Modeste, Thauvin

    Rozhodčí: Philippe Kalt
    bahis siteleri