Norimberk – Hamburg 1:1 (kon.) | Düsseldorf – Augsburg 2:3 (kon.)
konec
1. FC Norimberk
1:1 (0:0)
Hamburger SV
Neděle 20.01.2013, 15:30 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    91
    Heung-Min Son měl na hlavě vítěznou branku! Jeho hlavička ale zamířila do tyče! Pokud by hostující forvard zamířil svůj pokus do branky, Schäfer by byl bezmocný.
     
    86
    Po pár okamžicích se nepopulárního ohodnocení ze strany rozhodčího dočkal i Dennis Diekmeier.
     
    85
    Žlutou kartu vidí domácí hráč s číslem sedmnáct Mike Frantz.
     
    82
    A dotřetice dvojice Heung-Min Son - Schäfer. Korejského útočníka vybídl ke skórování Rafael van der Vaart, jenže tento záměr výtečně přečetl brankář Norimberku a načasovaným výběhem znemožnil hostům skórovat.
     
    80
    Aogův přímočarý průnik, po kterém nahrával na Heung-Min Sona, brankou neskončil. Korejský útočník se během chvíle dostal do velké šance, ale i v tomto případě ho vyčapal brankář Schäfer!
     
    77
    Okamžitě mohl vrátit vedení Hamburgeru Heung-Min Son, který se opřel do hlavičky, a když už se zdálo, že hosté půjdou znovu do vedení, zasáhl fantstickým reflexem brankář Raphael Schäfer!
     
    75
    Nürnberg právě vstřelil branku!
    Tak dlouho jsme čekali na první branku a najednou během pěti minut vidíme dvě. K radosti českého fanouška se o vyrovnání Norimberku postaral český útočník TOMÁŠ PEKHART, který z první využil přesnou nahrávku Gebharta.
     
    70
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Konečně tu máme první branku utkání! O tu se postaral hostující ARTJOMS RUDNEVS, který po centru Aoga posílá hlavou hosty do vedení 1:0. Vzhledem k posledním minutám si myslím, že Hamburger vede zaslouženě.
     
    69
    Slovenský fotbalista Róbert Mak opuští scénu, nahrazuje ho Mike Frantz.
     
    66
    Pinola si dal málem vlastní branku! Centr z levé strany se snažil uklidit za brankovou čáru na roh, to se mu sice povedlo, ovšem jen s pomocí tyče! Domácím fanouškům teď asi hodně zatrnulo!
     
    65
    Zraněného Timothyho Chandlera nahrazuje Markus Feulner.
     
    65
    Výbornou palebnou pozici si přichystal Marcell Jansen! Jeho rána zasáhla síť domácí branky pouze z boku!
     
    57
    Hamburger si snad poprvé v utkání vytvořil gólovou příležitost! Marcell Jansen potáhl míč podél pravé postranní čáry, a poté poslal do pokutového území nadýchaný centr na hlavu Artjomse Rudnevse. Ten těsně minul břevno Schäferovy svatyně.
     
    47
    PRvním domácím fotbalistou, který si vysloužil žlutou akrtu byl Almog Cohen.
     
    43
    Slovák Róbert Mak se podruhé v utkání ocitl v gólové šanci. Jeho únik zakončený střelou ale znovu brankou neskončil. Jeho pokus o pár centimentrů minul pravou tyč Adlerovy branky!
     
    38
    Hostující trenér střídá v první půli už podruhé, zdá se ale, že nyní to je nevynucené střídání. Tolgay Arslan přenechává místo na hřišti Peru Skjelbredovi.
     
    37
    Norimberk zahrával standartku, která s trochou štěstí mohla skončit brankou, avšak Hanno Balitsch svou hlavičku poslal kousek nad břevno!
     
    36
    A té se shodou okolností domácí publikum také dočkalo, a dokonce pro stejného hráče, který fauloval před pár okamžiky. Marcell Jansen dostává žlutou kartu.
     
    28
    Prvním hráčem, který vidí žlutou kartu je hostující Tolgay Arslan.
     
    14
    Je to tak. Michaela Mancienneho nahrazuje holandský stoper Jeffrey Bruma.
     
    2
    Slovenský záložník Róbert Mak měl první gólovku, a to už ve druhé minutě. Zaběhl si za obranu hostů, dvěma zasekávačkami vyškolik obránce, ale pravou tyčku jen těsně minul!

    David Jahoda

    Branky: 75. Pekhart - 70. Rudņevs

    Karty:   47. Cohen (NUR), 85. Frantz (NUR) - 28. Arslan (HAM), 36. Jansen (HAM), 86. Diekmeier (HAM)


    1. FC Norimberk: Schäfer – Chandler (65. Feulner), Simons, Klose, Pinola – Mak (69. Frantz), Cohen, Balitsch, Esswein – Pekhart.
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Mancienne (14. Bruma), Westermann, Jansen – Arslan (38. Skjelbred), Badelj, Aogo - Heung-Min Son, van der Vaart, Rudņevs.

    Rozhodčí: Welz – Unger, Foltyn
    bahis siteleri