Olomouc – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Slavia – Letňany 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Tábor 9:4 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 0:4 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
9:4 (4:0, 3:2, 2:2)
HC Tábor
Neděle 20.01.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi zakončují zápas přece jenom povedeným kouskem. Hostům moc nechybělo, aby dostali puk z pásma a možná i ujeli do přečíslení. Hradecká hokejka však puk zastavila a Táborští vzadu chyběli, takže David Chalupa mohl nerušeně připravit TOMÁŠI ZAHRADNÍKOVI jeho čtvrtý úder - 9:4. Asistence: David Chalupa.
     
    57:43
    Tábor právě vstřelil branku!
    Také v oslabení se hosté prosazují a střílí Hradci už čtvrtý gól, což je opravdu na vkus domácích příliš. Z levého kruhu vyslal MAREK PASTYŘÍK střelu k bližší tyčce a Petr toho moc neviděl - 8:4. Asistence: David Veřtát.
     
    46:44
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pro Tábor velká sláva, Jihočeši střílí poprvé za sezónu tři góly v jednom utkání! Jejich přečíslení bylo mnohem úspěšnější než to hradecké, Michal Jelínek povedeným způsobem přenechal puk JANU VLKOVI, který ho poslal neomylně do Petrova protipohybu. I hosté umí využít přesilovku - 8:3. Asistence: Michal Jelínek.
     
    42:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Potřetí v zápase využívají Hradečtí početní výhodu. Martin Hejna za bránou zmátl Nováka, neboť přihrál zpět k první tyčce. Před brankovištěm číhal ROBERT ŠEBEK, jenž vsítil svůj druhý gól utkání - 8:2. Asistence: Martin Hejna, Vítek Martinec.
     
    33:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Východočeši úplně zapomněli na konec prvního trestu hostů. Právě když TOMÁŠ SKALICKÝ vyskočil z vrátek lavice hanby, narýsoval mu Marek Duben přihrávku. Táborský forvard tak uháněl na Petra sám a rychlou střelou kolem lapačky k obrovské radosti celé střídačky uspěl - 7:2! Asistence: Marek Duben, Michal Novák.
     
    24:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Brankostroj nám pokračuje, tentokrát už se prosazují zase domácí. Filip Hronek poslal do brejku TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který našel místo u druhé tyče. Hattrick hradeckého kapitána - 7:1! Asistence: Filip Hronek.
     
    23:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Ovšem i Jihočeši se zapojují do gólového účtu zápasu. MAREK PASTYŘÍK si najel do pásma a za modrou čarou vystřelil do růžku hradecké brány. Patrik Červený měl nejspíš zakrytý výhled a jeho čisté konto se stává minulostí - 6:1. Asistence: David Veřtát.
     
    22:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle byla ale velká paráda! Kolem táborského brankoviště stála celá hradecká trojice. Její kombinaci zahájil David Chalupa zadovkou Tomáši Zahradníkovi, jenž naznačil střelu, ale místo toho nahrál FRANTIŠKU HNIKOVI. Pak už to bylo zase jen o prázdné bráně - 6:0. Asistence: Tomáš Zahradník, David Chalupa.
     
    21:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je to úspěšná. Od modré čáry tvrdě vypálil Adam Čech a do dráhy kotouče vložil hokejku ROBERT ŠEBEK. Michalu Novákovi proskočil puk za záda, premiérový gól hradeckého útočníka je na světě - 5:0! Asistence: Adam Čech, Martin Hejna.
     
    19:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí ještě před první sirénou stíhají čtvrtý kousek. Nemohl u toho být nikdo jiný než první formace. Do přečíslení dva na jednoho se dostali František Hnik s TOMÁŠEM ZAHRADNÍKEM. První jmenovaný to provedl na jedničku s hvězdičkou a Zahradníkovi zase nezbylo než uklidit puk na místo určení - 4:0. Asistence: František Hnik, David Chalupa.
     
    15:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    První útok domácích zůstal na ledě a soupeř už trochu tahal jazyk na vestě. Tomáš Zahradník tak předvedl nádherný slalom zakončený vybídnutím DAVIDA CHALUPY, pro nějž to byl ještě jednodušší gól než v první minutě - 3:0. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    07:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chvíli se domácí trápili a soupeř se vysvobodil, na druhý pokus jsou však Východočeši úspěšní. Rána v podání Filipa Hronka se odrazila od brusle jednoho z hráčů přímo na hůl TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, jenž z úhlu dorazil puk do odkryté klece - 2:0. Asistence: Filip Hronek, Radim Šalda.
     
    00:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Až tak rychlé jsme to nečekali, Hradečtí jdou po šestnácti sekundách do vedení! Už František Hnik měl šanci, kterou nezakončil, ale puk se okamžitě dostal na modrou k Radimu Šaldovi. Jeho střelu Roman Novák pouze vyrazil a DAVID CHALUPA ho snadno obkroužil do prázdné brány - 1:0. Asistence: Radim Šalda.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Chalupa (Šalda), 8. Zahradník (Hronek, Šalda), 16. Chalupa (Zahradník), 20. Zahradník (Hnik, Chalupa), 22. Šebek (Čech, Hejna), 23. Hnik (Zahradník, Chalupa), 25. Zahradník (Hronek), 43. Šebek (Hejna, Martinec), 60. Zahradník (Chalupa) - 24. Pastyřík (Veřtát), 34. Skalický (Duben, Michal Novák), 47. Vlk (Jelínek), 58. Pastyřík (Veřtát)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (31. Petr) – Hronek, Šalda, Hroudný, Brádler, Fanderlik, Čech – Matouš, Šebek, Zahradník "C", Martinec, Hejna, Hnik, Netušil, Matějček, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Tábor: Roman Novák (20. Michal Novák) – Dvořák, Duben "C", Vápeník, Raiterman, Štěpán, Hubáček, Růžek – Kalaš, Jindra, Pastyřík, Vojtěch Prchal, Jansa, Václav Prchal, Veřtát, Skalický, Vlk, Martin Novák, Jelínek. Trenér: Zdeněk Tupý.

    Rozhodčí: T. Veselý – Hidveghy, Votroubek.
    bahis siteleri