Omsk – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 7:0 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:2 (po pr.)
po prodl.
CSKA Moskva
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 1:0)
Lev Praha
Čtvrtek 21.02.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Příjemné odpoledne z CSKA Ice-Palace, kde je dnes na programu 2. utkání čtvrtfinálové série mezi domácím CSKA Moskva a pražským Lvem. Včerejší první zápas nabídl zajímavou a napínavou podívanou, kterou rozhodlo až prodloužení.


    Skóre otevřel ve 12. minutě Igor Radulov, který zužitkoval přihrávku svého bratra Alexandera. Nováček KHL odpověděl po přestávce, když se trefil Vrána. Misky vah na stranu CSKA znovu převrhl Kvaša, ovšem čtyři minuty před koncem základní hrací doby srovnal Řepík a o vítězi se muselo rozhodnout v nastaveném čase. V 75. minutě se puku chopil Jakov Rylov, jenž zajistil týmu z ruské metropole první bod v sérii.

     
    CSKA Moskva


    Svěřenci trenéra Vjačeslava Bucajeva skončili v základní části na druhém místě v Západní konferenci, když nasbírali celkem 96 bodů. Moskvané se rovněž mohli pyšnit druhým nejlepším útokem (151 vstřelených gólů) a vůbec nejlepší obranou (109 obdržených branek) v konferenci.


    Čtvrtfinálovému soupeři Lva se hodně dařilo v zápasech, které skončily po šedesáti minutách nerozhodně. Ze 14 duelů, které v základní hrací době nepoznaly vítěze, vyhrál CSKA v prodloužení či nájezdech hned 13. Pouze jednou přenechal svému sokovi plusový bod.


    Většinu utkání v dlouhodobé části odchytal slovenský brankář Rastislav Staňa, který s procentuální úspěšností zákroků 93,4% a s průměrem 1,76 obdržených gólů na zápas patřil k tomu nejlepšímu, co letošní sezóna KHL nabízí.


    V kanadském bodování obránců celé soutěže skončil na třetím místě Jakov Rylov, který rozhodl včerejší první klání série. V základní části nasbíral 35 bodů za 10 gólů a 25 asistencí.


    Druhým nejproduktivnějším hráčem celé KHL byl s 68 body (22+46) bouřlivák Alexander Radulov.

     
    Lev Praha


    Lev při svém premiérovém účinkování v KHL obsadil po základní části 7. příčku v Západní konferenci. Během 52 zápasů nastřádal 76 bodů s lehce pasivním skóre 132:133.


    Lvu se oproti CSKA v prodloužení nebo samostatných nájezdech vůbec nedařilo. Z šesti pokusů si bod navíc připsal pouze v jednom případě.


    V brankovišti pražského Lva jasně vládne Tomáš Pöpperle, jenž odchytal 38 zápasů s procentuální úspěšností zákroků 91,7% a s průměrem obdržených gólů na jedno utkání 2,25.


    Nejproduktivnějším obráncem týmu je Ondřej Němec, jenž nasbíral 22 bodů za 6 branek a 16 přesných přihrávek.


    Mezi útočníky dominuje Jakub Klepiš, který překonal soupeřova brankáře dvacetkrát, k čemuž přidal ještě 18 nahrávek.

     
    Úvodní sestavy:


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasenskij, Denisov, Morrisonn, D. Markov, Ožiganov, Kondratěv, Marčenko - Persson, Radulov A., Radulov I. - Širokov, Grigorenko, Kvaša - Kozlov, Prochorkin, Davis - Kugryšev, Sprukts, Ljubimov.


    Lev Praha: Pöpperle (Štěpánek) - Nakládal, Oystrick, Němec, Lepistö, Mikúš, Mäenpää, Krejčík - Klepiš, Novotný, Danielsson - Řepík, Vrána, Birner - Hossa, Surový, Cipulis - Niživijs, Cingel, Rachůnek T. - Sekáč.


    Rozhodčí: Odins, Rönn - Bolodis, Dědjulja.

     
    Oba týmy se v potemnělé moskevské hale už trousí na ledovou plochu.
     
    Hráči už jsou srovnáni na obou modrých čarách a nyní si poslechneme hymny Ruska a České republiky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    První útočnou akci založili hosté. Kotouče se chopil Jiří Novotný, jenže jeho střela byla sražená a Staňa tak nemusel zasahovat.
     
    01:01
    Pražané podnikli další útočný výpad, který ovšem zastavil hvizd čárového rozhodčího, který nachytal Řepíka v postavení mimo hru.
     
    01:24
    Birner objel branku a pokusil se zasunout puk za Staňu. V úvodu utkání je tak Lev zatím aktivnější.
     
    02:30
    Nyní musel být v permanenci i hostující brankář Pöpperle, před jehož branku se propracoval Prochorkinův útok, ale touš za pražského gólmana nepropasíroval. Vzápětí se Lev ubránil pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    03:34
    Z levého kruhu zkoušel své střelecké štěstí Igor Radulov, jehož pokus Pöpperle celkem bez problémů vyrazil. Obzvlášť na první formaci CSKA si budou muset dát svěřenci kouče Sýkory velký pozor.
     
    04:46
    Domácí nevyhodili černou pryž ze svého obranného pásma a málem za to mohli draze zaplatit. Druhý útok Lva ve složení Řepík, Vrána, Birner zatopil před Staňou, ovšem síť za ním nerozvlnil.
     
    05:55
    Do prostoru mezi kruhy si nebezpečně najížděl Kugryšev, ale Pöpperleho v hostující brance výrazněji neohrozil.
     
    06:31
    V roli falešného útočníka se vydal na útočný výlet obránce Němec, jenže jeho bekhendová střela se mezi tři tyče vůbec nevešla. Staňa tak nemusel zasahovat.
     
    06:56
    Budeme svědky první přesilové hry. Hráči Lva nezvládli střídání a v jednu dobu jich bylo na ledě šest, což neušlo pozornosti čárových rozhodčích. Trest odpyká Niživijs.
     
    07:15
    Od modré čáry nebezpečně pálil Rjasenskij, jeho dělovka však skončila až na zadním mantinelu.
     
    07:59
    Domácí se usadili ve svém útočném pásmu a byl to Alexandr Radulov, který vyzkoušel bdělost brankáře Pöpperleho. Zkušený český gólman se ale překvapit nenechal.
     
    08:26
    Denisov přes celou šířku útočné třetiny přihrál Ožiganovovi, jehož rána od modré čáry byla zblokovaná.
     
    09:22
    Moskvané sice přesilovou hru nevyužili, protože vyloučený Niživijs se vrátil na led, ale po skončení početní převahy se před Pöpperleho prokličkoval Širokov, který tak zaměstnal defenzivu pražského Lva.
     
    10:39
    Klepiš předložil na křídle najíždějícímu Novotnému, jehož střelu schoval Staňa ve své výstroji. Vhazovat se tak bude před slovenským brankářem.
     
    10:44
    Rjasenskij přehnal svůj důraz u mantinelu, kde povalil Řepíka a i Lev si zahraje svou první přesilovku.
     
    11:30
    Hostitelé se zatím výborně brání, protože nedovolují svému soupeři usadit se v útočné třetině.
     
    12:05
    Až Danielsson pronikl do útočného pásma, kde předložil puk na modrou čáru Oystrickovi, jeho bombu Staňa vyrazil.
     
    13:35
    Hráči CSKA se usadili před Pöpperlem, kterého však zatím výrazněji nezaměstnali. Nicméně defenziva Pražanů měla se čtvrtým útokem domácích plné ruce práce.
     
    14:36
    Moskvané budou hrát druhou přesilovku, Vrána si u mantinelu počínal nedovoleně a za hrubost už sedí na trestné lavici.
     
    14:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA využívá přesilovou hru beze zbytku. Igor Radulov předložil puk zpoza branky svému bratrovi ALEXANDRU RADULOVOVI, který z prostoru kruhu překonal Pöpperleho. Asistence: Igor Radulov.
     
    15:29
    Početní převahu teď bude mít k dispozici i Lev, neboť Kugryšev zvedl své hokejové náčiní až moc vysoko a zasáhl svého soupeře do obličeje. Vzhledem k tomu, že se neobjevila ve tváři krev, dostal domácí hráč pouze menší trest.
     
    16:50
    O první střelu se v přesilovce postaral zadák Němec, jehož pokus Staňa vyrazil.
     
    17:20
    Němec znovu pálil od modré čáry, tentokrát však Staňovu branku vůbec netrefil.
     
    18:15
    Hosté nezvládli přechod přes modrou čáru a průnik Surového tak zastavil odpískaný ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:07
    Na ledě došlo k technickému přestupku, a sice k přihrávce rukou. Buly se uskuteční před Staňou.
     
    19:32
    V samotném závěru první třetiny podnikl útočnou invazi Igor Radulov, kterého ale Pöpperle vychytal. Úvodní část zápasu pomalu končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, v níž jsme viděli jeden gól, o který se v přesilovce postaral Alexander Radulov. Hosté tak musí stejně jako včera znovu dotahovat. Druhá perioda začne přibližně za 15 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    O první kloudnou akci ve druhé třetině se pokusil pronikající Igor Radulov, kterému vystavil stopku důrazný bek Nakládal, jenž svého soupeře vůbec nepustil k zakončení.
     
    22:00
    Bude se vylučovat, Lev si zahraje přesilovku. Pöpperle už sprintuje na střídačku a hosté tak mají ponechanou výhodu.
     
    22:12
    Tím potrestaným bude Kozlov, který si v souboji s Mikúšem počínal nedovoleně.
     
    22:19
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Také Pražané využívají přesilovou hru. Oystrick předložil na modré čáře kotouč Mäenpäämu, jehož tvrdou střelu před Staňou tečoval NICKLAS DANIELSSON, který tak vyrovnává na 1:1. Asistence: Mikko Mäenpää a Nathan Oystrick.
     
    23:14
    Z křídla nebezpečně najížděl Širokov, jehož ránu však Pöpperle za svá záda nepustil.
     
    25:45
    Hráči Lva výborně napadají a nedovolují svým soupeřům založit útočnou akci.
     
    26:08
    Misky vah na stranu Lva chtěl převrhnout Němec, ovšem technicky si na Staňu nepřišel a musel rychle zpátky, aby vzadu svým spoluhráčům nechyběl.
     
    27:53
    Hosté budou mít k dispozici další početní převahu a mohou tak obrátit stav zápasu ve svůj prospěch. Své snažení přehnal Kondratěv, který už poslušně odešel na lavici hanby.
     
    28:50
    Bývalý armádní klub se zatím dobře brání, hosté se nemohou trvale usadit v útočné třetině. Staňa v tomto oslabení nemá moc práce.
     
    29:40
    Až teď se to družině kouče Sýkory povedlo. Birner pálil z prostoru kruhu, jeho pokus ale letěl úplně mimo. Vypadá to, že faul Kondratěva zůstane nepotrestán.
     
    30:24
    Také domácí si zahrají přesilovku, v rohu klužiště fauloval Mikúš, jenž byl za držení vyprovozen na trestnou lavici.
     
    30:54
    Rjasenskij nabil Alexandru Radulovovi, který pálil z první, ale jeho goflový úder nerozhodný stav nezlomil. Obrana Lva tak stále odolává.
     
    31:17
    Hostitelé spálili obrovskou šanci! Bratři Radulovové pěkně zakombinovali a po zakončení Igora zazvonila tyč za Pöpperlem.
     
    32:10
    Po vzájemné strkanici jsou vyloučeni moskevský Kvaša a pražský zadák Krejčík.
     
    32:54
    Ljubimov při výjezdu zpoza branky podrazil Pöpperleho, což neuniklo pozornosti hlavního rozhodčího, který poslal domácího borce zchladit hlavu.
     
    33:17
    Pražané se sami připravili o útočné pásmo a zbytečně jim tak utíkají drahocenné vteřinky z přesilové hry.
     
    33:35
    Puku se teď chopil Danielsson, který z křídla najížděl na Staňu, ovšem touš skrz jeho výstroj za čáru nepropasíroval.
     
    34:57
    Borci z hlavního města České republiky uzamkli CSKA před Staňou, celé obléhání domácí svatyně zakončil střelou od moré čáry Surový, jehož pokus vyrazil slovenský gólman do rohu.
     
    35:57
    Puk se ocitl mimo hřiště, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    36:41
    Obránce Rylov si sjel do osy hřiště a ze své hokejky vyslal na Pöpperleho jedovku, s níž si nakonec český brankář poradil. Naštěstí pro Lev nestál před Pöpperlem žádný z domácích borců pro případnou dorážku.
     
    37:40
    Další těžké chvíle budou následovat pro Lev, protože na trestné lavici už sedí hříšník Řepík. Pokud Pražané v oslabení neinkasují, vrátí se Řepík na led těsně před koncem druhé části.
     
    38:25
    Kolem Pöpperleho létají puky, jen to sviští. Nejnebezpečnější ránu poslal na Pöpperleho Rjasenskij, který však orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    39:40
    Lev přežil oslabení bez gólové úhony, vyloučený Řepík je na ledě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině padl rovněž pouze jeden gól, který má na svědomí Danielsson, který chirurgicky tečoval střelu Mäenpääho od modré čáry. Pokud vítěze utkání neurčí třetí dvacetiminutovka, která začne za 15 minut, bude po ní následovat prodloužení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:55
    Známý tvrďák Alexander Radulov teď poznal, zač je toho loket, protože si na něj u mantinelu vyšlápl Nakládal. Ovšem pro zákrok českého beka neměli pochopení hlavní rozhodčí, kteří poslali Nakládala zchladit hlavu.
     
    41:37
    Od modré čáry pálil Denisov, jehož pokus byl sražen do rohu. Vzápětí Lev vyhodil přes všechny čáry a mohl vystřídat.
     
    42:25
    Pöpperle teď měl plné ruce a nohy práce, aby dokázal zkrotit nápor domácích borců. Celou situaci nakonec vyřešil tím, že si pomohl hokejkou a odehrál kotouč mimo nebezpečí.
     
    43:31
    Do útočného pásma si hodně rychle najel Davis, který mířil k bližší tyči, ale Pöpperle si mezírku pohlídal a černou pryž vyrazil. To byla dobrá šance pro CSKA!
     
    44:24
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lev se poprvé v sérii dostává do vedení! Vránovu střelu z kruhu vyrazil Staňa pouze do vzduchu, odkud touš pohodlně sklepl za čáru MICHAL BIRNER. Asistence. Petr Vrána.
     
    45:35
    Před Pöpperleho se nebezpečně natahoval Davis, který byl možná i faulován, ale oba hlavní rozhodčí zůstali ledově klidní.
     
    46:57
    Domácí se po inkasové brance víc tlačí před Pöpperleho, konkrétně Alexander Radulov se snažil nadělat paseku, ale bývalý sparťanský gólman si s jeho šancí poradil.
     
    47:53
    Tak to byla dobrá příležitost pro CSKA! Sprukts se ocitl sám před Pöpperlem, ale k pořádnému zakončení se nakonec nedostal, protože byl hned zpacifikován hostujícími obránci.
     
    48:55
    Rychlý útočný výpad podnikl Grigorenko, kterému zabránil v koncovce jeden z pražských obránců, který na poslední chvíli odpálil puk mimo dosah Grigorenka.
     
    49:40
    Domácí se osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění, vhazovat se bude před Staňou.
     
    49:55
    Bek Mäenpää zaváhal na útočné modré čáře, jeho chybu chtěl potrestat ujíždějící Sprukts, jenže Pöpperle si proti němu vyjel a zmenšil mu tak střelecký úhel.
     
    50:35
    Další chybu udělal Oystrick, jenže ani Persson nedokázal potrestat hrubku svého soupeře. Hráči Lva teď měli i štěstí.
     
    51:43
    Kvaša poslal kotouč do brankoviště, odkud ho chtěl za čáru došťourat Grigorenko, ale Pöpperle udržel betony i puk před čárou. Vhazovat se tak bude před pražským brankářem.
     
    52:58
    Hraje se relativně dlouho bez přerušení. Domácím ubíhá čas, což naopak vyhovuje hostujícímu celku.
     
    53:59
    Prochorkin nahazoval černou pryž na Pöpperleho, před nímž ještě chtěl tečovat Kozlov, ale naštěstí pro Lev na puk nedosáhl.
     
    55:25
    Kondratěv napřáhl od modré čáry, Pöpperle měl možná i zakrytý výhled, ale touš nakonec nemířil mezi tři tyče. Dá se čekat, že CSKA teď vrhne všechno do útoku, což by mohla být výhoda pro Lev, který by mohl útočit do otevřené domácí obrany.
     
    56:16
    Po střele Markova puk nebezpečně poskakoval před brankovištěm, a tak jej Pöpperle raději uzmul do lapačky. Vhazovat se tak bude po jeho pravici.
     
    57:20
    Novotný zavezl kotouč do útočné třetiny, načež jej předložil Klepišovi, jehož pokus vytěsnil Staňa ramenem.
     
    57:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká škoda! Alexander Radulov poslal nezištnou přihrávku JAKOVU RYLOVOVI, který před zcela odkrytou brankou nezaváhal, a dost možná posílá duel do prodloužení. Asistence: Alexander Radulov.
     
    59:40
    Základní hrací doba končí, stejně jako včera rozhodne o vítězi až nastavený čas.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí třetině padly dvě branky. Nejprve poslal Lev do nadějného vedení Birner, jenže dvě minuty před koncem řádné hrací doby srovnal Rylov, který rozhodl včerejší utkání v nastaveném čase. Také dnes tak o držiteli druhého bodu v sérii rozhodne až prodloužení. Bude se hrát do té doby, než padne rozhodující gól.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:44
    Igor Radulov se sice vydal do útočné třetiny, ovšem nemohl hrát, jinak by mu rozhodčí odpískali postavení mimo hru.
     
    62:34
    Z mezikruží vypálil Persson, jenže Pöpperle nakonec nemusel zasahovat. Persson nicméně stál v pozici, z níž se dalo skórovat.
     
    63:25
    Hosté se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění, vhazovat se bude před Pöpperlem.
     
    64:54
    Lev se díky dlouhé přihrávce Mäenpääho dostal do útočného pásma, jenže moc dlouho tam Pražané nepobyli, protože je pozorná obrana CSKA brzy vystěhovala.
     
    65:15
    Nebezpečně před Pöpperlem operovali bratři Radulovové, Igor hledal svým pasem Alexandera, avšak ten na kotouč nakonec nedosáhl.
     
    66:10
    Širokov napřáhl skoro až ke stropu haly, ale jeho tvrdá rána tři tyče minula. Pöpperle tak nemusel zasahovat.
     
    66:39
    Jeden z domácích hráčů vystřelil od modré čáry, na jeho ránu Pöpperle dobře viděl a ukryl ji v lapačce.
     
    67:35
    Vrána se chtěl probít před Staňu, jenomže se mu to nepovedlo i díky tomu, že byl zahákován, avšak rozhodčí tento moment nechali bez povšimnutí.
     
    68:14
    Alexander Radulov adresoval kotouč do brankoviště, kde operoval Persson, ale ten puk za záda Pöpperleho nedopravil.
     
    68:35
    Sprukts nahazoval kotouč zpoza branky na Pöpperleho, odražený touš se dostal k Davisovi, který jej zkusil dotlačit za brankovou čáru, ale Pöpperle neměl pro jeho záměr pochopení.
     
    70:13
    Persson přejel modrou čáru a vypálil na Pöpperleho, jeho golfový úder však končí na zadním plexiskle. Teď CSKA trochu zatopilo před brankou pražského Lva, ten ale přežil tyto chvíle bez gólové úhony.
     
    71:45
    Teď byl pro změnu v rohu faulován Grigorenko, ale i tento okamžik neposoudili muži v pruhovaném jako nedovolený zákrok.
     
    72:34
    Vrána při pokusu o střelu zlomil hůl, ale poté předvedl vynikající obrannou práci a nedovolil tak hráčům CSKA vůbec zakončit.
     
    72:55
    Cipulis se natlačil až před Staňu, který celou situaci zachránil nataženým betonem. To byla dobrá šance pro Lva.
     
    74:42
    Radulov zpoza klece znovu hledal některého ze svých spoluhráčů před brankou, ale tento moment gólem neskončil.
     
    75:39
    Němec zavezl puk do útočného pásma, načež jej předložil směrem k Řepíkovi, před kterým už byla zcela prázdná branka, jenže Řepík měl kotouč na dlouhou hůl.
     
    76:09
    Hossa objel Staňovu svatyni, ale už nedokázal zasunout puk za svého krajana.
     
    76:54
    Klepiš chtěl vzít zodpovědnost na sebe, ale jeho navštívenka minula Staňovu klec. Lev se tak musí snažit dál.
     
    77:58
    Domácí si nerozuměli při založení útoku, z čehož rezultuje zakázané uvolnění a buly před Staňou.
     
    78:20
    Grigorenko zkoušel své střelecké štěstí ranou z kruhu, jenže ani tento pokus se však nedá nazvat jako vítězný.
     
    79:52
    Alexander Radulov se ještě pokusil o jeden výpad, ale ten gólově nezakončil. Končí první prodloužení.
     
    80:00
    Končí první prodloužení, které vítěze neurčilo. Po patnáctiminutové pauze bude následovat druhé prodloužení.
     
    80:01
    Začíná druhé prodloužení.
     
    80:37
    Hned zkraje druhého nastavení se CSKA usadilo před Pöpperlem, ale Rjasenského střela nezamířila do černého.
     
    82:30
    Igor Radulov chtěl převzít dlouhý pas, jenže proti byla pozorně bránící defenziva Lva.
     
    83:10
    Lepistö střelou od mantinelu vyzkoušel pozornost Stani, který se však nenechal zaskočit a puk ukryl ve své výstroji.
     
    83:52
    Zápas se snažil rozhodnout Řepík, ale pro jeho střelu byla hokejová branka až příliš malá. Staňa tak ani nemusel zasahovat.
     
    85:02
    Igor Radulov nemohl hrát, protože byl v postavení mimo hru, ale přesto se zapojil do hry. Jeho technický přestupek proti pravidlům označili čároví rozhodčí jako úmyslný ofsajd a nařídili buly před Staňou.
     
    85:40
    Klepiš z vrcholu kruhu vypálil, odražený kotouč se odrazil k Oystrickovi, který však nedokázal dopravit kotouč na místo určení! To byla velká šance pro Lva.
     
    86:44
    Alexander Radulov se pokusil překonat Pöpperleho střelou z velkého úhlu, jenže pražský gólman se natlačil ke své tyči a zamezil tak puku v cestě za čáru.
     
    88:35
    Nyní se hraje delší dobu bez přerušení. Ačkoliv už běží 88. minuta utkání, zdá se, že hráči obou celků ještě mají stále dost sil.
     
    88:57
    Radulov si dal repete z ostrého úhlu, ale ani tentokrát si na Pöpperleho nepřišel.
     
    89:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je konec! Druhý bod v sérii si po velkém boji nakonec připisují hráči CSKA! Širokov zavezl puk do útočné třetiny, kde ho v tandemu přenechal IGORU GRIGORENKOVI, jenž střelou z první rozhoduje toto utkání! Asistence: Sergej Širokov.
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi nervydrásající souboj, jehož vítěze určilo až druhé prodloužení. Přesně v čase 89:40 se po přihrávce Širokova prosadil Grigorenko, který tak zajistil CSKA druhý bod v sérii. Celé čtvrtfinálové dění se za stavu 2:0 pro CSKA Moskva přesouvá do Prahy, kde se bude hrát v neděli a v pondělí 3., respektivne 4. zápas. Ode mě je to pro dnešek vše, z Ledového paláce z Moskvy se s vámi loučí Michal Šandor. (20:12:59)

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 15. Radulov A. (Radulov I.), 58. Rylov (Radulov A.), 90. Grigorenko (Širokov) - 23. Danielsson (Mäenpää, Oystrick), 45. Birner (Vrána)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasenskij, Denisov, Morrisonn, D. Markov, Ožiganov, Kondratěv, Marčenko - Persson, Radulov A., Radulov I. - Širokov, Grigorenko, Kvaša - Kozlov, Prochorkin, Davis - Kugryšev, Sprukts, Ljubimov.
    Lev Praha: Pöpperle (Štěpánek) - Nakládal, Oystrick, Němec, Lepistö, Mikúš, Mäenpää, Krejčík - Klepiš, Novotný, Danielsson - Řepík, Vrána, Birner - Hossa, Surový, Cipulis - Niživijs, Cingel, Rachůnek T. - Sekáč.

    Rozhodčí: Odins, Rönn - Bolodis, Dědjulja
    bahis siteleri