Omsk – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 7:0 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:2 (po pr.)
po prodl.
CSKA Moskva
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 1:0)
Lev Praha
Čtvrtek 21.02.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    89:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je konec! Druhý bod v sérii si po velkém boji nakonec připisují hráči CSKA! Širokov zavezl puk do útočné třetiny, kde ho v tandemu přenechal IGORU GRIGORENKOVI, jenž střelou z první rozhoduje toto utkání! Asistence: Sergej Širokov.
     
    57:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká škoda! Alexander Radulov poslal nezištnou přihrávku JAKOVU RYLOVOVI, který před zcela odkrytou brankou nezaváhal, a dost možná posílá duel do prodloužení. Asistence: Alexander Radulov.
     
    44:24
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lev se poprvé v sérii dostává do vedení! Vránovu střelu z kruhu vyrazil Staňa pouze do vzduchu, odkud touš pohodlně sklepl za čáru MICHAL BIRNER. Asistence. Petr Vrána.
     
    22:19
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Také Pražané využívají přesilovou hru. Oystrick předložil na modré čáře kotouč Mäenpäämu, jehož tvrdou střelu před Staňou tečoval NICKLAS DANIELSSON, který tak vyrovnává na 1:1. Asistence: Mikko Mäenpää a Nathan Oystrick.
     
    14:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA využívá přesilovou hru beze zbytku. Igor Radulov předložil puk zpoza branky svému bratrovi ALEXANDRU RADULOVOVI, který z prostoru kruhu překonal Pöpperleho. Asistence: Igor Radulov.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 15. Radulov A. (Radulov I.), 58. Rylov (Radulov A.), 90. Grigorenko (Širokov) - 23. Danielsson (Mäenpää, Oystrick), 45. Birner (Vrána)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasenskij, Denisov, Morrisonn, D. Markov, Ožiganov, Kondratěv, Marčenko - Persson, Radulov A., Radulov I. - Širokov, Grigorenko, Kvaša - Kozlov, Prochorkin, Davis - Kugryšev, Sprukts, Ljubimov.
    Lev Praha: Pöpperle (Štěpánek) - Nakládal, Oystrick, Němec, Lepistö, Mikúš, Mäenpää, Krejčík - Klepiš, Novotný, Danielsson - Řepík, Vrána, Birner - Hossa, Surový, Cipulis - Niživijs, Cingel, Rachůnek T. - Sekáč.

    Rozhodčí: Odins, Rönn - Bolodis, Dědjulja
    bahis siteleri