Omsk – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 7:0 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:2 (po pr.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 21.02.2013, 14:00 • Arena Metallurg (7 500) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Prodloužení trvalo třiaosmdesát vteřin. Hralo se do této chvíle poměrně opatrně a hosté udeřili z takové hodně nenápadné akce. Z levé strany přihrával před bránu ALEXANDER SVITOV a zdálo se, že od brusle Slepyševa se puk dostal do brány. Nakonec tomu tak nebylo a celá akce jde na vrub Svitova, jehož nahození bez teče propadlo do sítě Ahonena. Ufa může začít slavit první vítězství. Bez asistence.
     
    48:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Což se také děje. To byl obrovský tlak, který si Mettalurg v této minutě hry vynutil. Stále se před Tarkkim něco dělo a ten nevěděl kam dřív skočit. Nakonec musel lovit kotouč ze své sítě, když se zpoza brány dostal mezi kruhu VIKTOR ANTIPIN a pohotovou střelou uklidil puk do sítě, vyrovnáno 3:3. Asistence: Sergej Mozjakin, Call O´Reilly.
     
    28:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka v zápase je využitá. Před bránu si důrazně najel ANTTI PILHSTRÖM a nadvakrát došťoural kotouč za bezmocného Ahonena. Tomu vůbec nepomohla domácí obrana, která nechala finskému hráči dostatečný prostor na zakončení. Asistence: Kirill Koltsov, Alexej Kajgorodov.
     
    15:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    To je hokej přátelé. Je vyrovnáno a opět má na brance podíl SERGEJ ZINOVJEV, kterému z levé strany přihrál před bránu slovenský útočník Růžička. Oba dva tak mají na svém kontě druhý bod. Ruský reprezentant se dostal až před bránu, udělal kličku brankáři a do horního růžku zakončil svůj forhendový pokus. Asistence: Štefan Růžička, Vitalij Proškin.
     
    11:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď už však nikoliv. Na konci přesilové hry se dostal před bránu SERGEJ ZINOVJEV a pohodlně zakončil do odkryté Ahonenovy svatyně. Kotouč ke střelci kontaktní branky velice šťastně propadl a pro něj už nebyl problem snížit. No vida a o zápletku máme opět postaráno. Asistence: Štefan Růžička, Nikita Filatov.
     
    07:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty další velice rychlý direkt. Během necelý minuty inkasují podruhé a prakticky z totožné akce. Sice se hrálo v pěti, ale opět přišla rána od modré a ta proletěla zásluhou jemné teče do brány. Autorem gólu DMITRIJ KAZIONOV. Asistence: Jaroslav Chabarov.
     
    07:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají účet utkání. Mozjakin z levého kruhu místo centru zvolil přihrávku na modrou, kde byl připraven na střelu MATS ZUCCARELLO a jeho bomba prosvištěla až do brány Tarkkiho, který neměl naprostý nárok zasáhnout. Přesilovka využita a Metallurg vede. Asistence: Sergej Mozjakin.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 8. Zuccarello (Mozjakin), 8. Kazionov (Chabarov), 49. Antipin (Mozjakin, O´Reilly) - 12. Zinovjev (Růžička, Filatov), 16. Zinovjev (Růžička, Proškin), 29. Pihlström (Kajgorodov), 62. Svitov


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Bondarev, Mišerin, Antipin, Birjukov, Tverdovskij, Metljuk, Chabarov - Zuccarello, Kazionov (C), Koroljuk - Mozjakin, Zdunov, Hodgman - Platonov, Gulaš, O'Reilly - Lisin, Kosov, Malinskij - Jakubov. Trenér: Paul Maurice.
    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) - Blaťák, Proškin (C), Zubarev, Koltsov, Sopel, Koněv, Aťušov, Isangulov - Růžička, Filatov, Zinovjev - Mirnov, Pihlström, Kajgorodov - Slepyšev, Svitov, Pankov - Gluchov, Saprikyn, Musatov. Trenér: Vladimír Jurzinov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gašilov - Sivov, Šeljanin.
    bahis siteleri