Jaroslavl – Čerepovec 3:2 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 7:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
Atlant Mytišči
Čtvrtek 28.02.2013, 16:30 • Ledový palác (11 500) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A následuje další branka SKA! Konec sezóny 2012/13 má pro Mytišči opravdu hořkou příchuť! Panarinovi se sice puk zamotal mezi bruslemi, avšak jeho spoluhráč MICHAIL VARNAKOV měl kotouč stále na očích a následně přidal už sedmý gól! Asistence: Artěmij Panarin, Teemu Ramstedt.
     
    56:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Šestý hřebíček do rakve Atlantu Mytišči přidává právě faulovaný PATRICK THORESEN, který dostal puk na pravý kruh a svižnou střelou nedal Galimovovi příliš mnoho šancí zasáhnout. SKA využilo první početní výhodu zápasu. Asistence: Tony Martensson.
     
    33:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o postupujícím už je jasno! Dělovka od modré čáry z hole Osipova se sice mezi tři tyče nevlezla, od zadního hrazení se však odrazila přesně na hůl ALEXANDRA KUČERJAVENKA, který neměl problém dorazit kotouč za dezorientovaného Galimova. Asistence: Alexander Osipov, Maxum Čudinov.
     
    33:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Utkání se pomalu ale jistě stává exhibicí SKA! Dvojice Thoresen - Martensson dokázala ukázkově využít přečíslení dva na jednoho. Thoresen nabil na levou stranu TONYMU MARTENSSONOVI, který dal svůj druhý gól v utkání a upravil stav zápasu na 4:0 pro Petrohrad. Asistence: Patrick Thoresen, Viktor Tichonov.
     
    28:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Oku lahodící akce, která znamená gól na 3:0! Viktor Tichonov si nabruslil za branku Galimova, ten už se přesouval ke druhé tyči, ovšem Tichonov dal před branku exkluzivní zadovku, kde už na puk číhal TONY MARTENSSON. Pro něj už nebyl problém z metru trefit odkrytou klec! Asistence: Viktor Tichonov.
     
    25:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Velká chyba velezkušeného Sandise Ozolinše, která nabídla MICHAILU VARNAKOVOVI gól jako na zlatém podnose. Hostující zadák ztratil kotouč na pravém kruhu, domácí forvard se ho zmocnil a tvrdou ranou nad lapačku Galimova zvyšuje na 2:0 pro SKA. Bez asistence.
     
    00:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První minuta a SKA vede 1:0! Úvodního tlaku dokázal šikovně využít ARTĚMIJ PANARIN, který před hostujícím brankovištěm nastavil hůl do střely Osipova a nebylo co řešit! Galimov neměl šanci! Asistence: Alexander Osipov, Michail Varnakov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 1. Panarin (Osipov, Varnakov), 26. Varnakov, 29. Martensson (Tichonov), 34. Martensson (Thoresen, Tichonov), 34. Kučerjavenko (Osipov, Čudinov), 57. Thoresen (Martensson), 57. Varnakov (Panarin, Ramstedt)


    SKA Petrohrad: Kasutin (Ježov) – Dallman, Alexandrov, Osipov, Čudinov, Kalinin (C), Semjonov, Berdjukov – Tichonov, Martensson, Thoresen – Varnakov, Ramstedt, Panarin – Afinogenov, Kučerjavenko, Arťuchin – Fjodorov, Něprjajev, Burdasov. Trenér: Jukka Jalonen.
    Atlant Mytišči: Galimov (Davydov) – Batyršin, Rukavišnikov, Višněvskij, Ozolinš (C), Kosmačjov, Petrov, Frögren, Dyblenko – Michnov, Kablukov, Kolcov – Klimenko, Majorov, Gluchov – Ignatuškin, Jašin, Šměljov – Kadějkin, Ševčenko, Točickij. Trenér: Sergej Světlov.

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin – Putilin, Morozov.

    Diváci: 12400
    bahis siteleri