Jaroslavl – Čerepovec 3:2 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 7:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
Atlant Mytišči
Čtvrtek 28.02.2013, 16:30 • Ledový palác (11 500) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Přichází ještě vyloučení na domácí straně, na trestnou lavicí odchází Fjodor Fjodorov (PET).
     
    58:00
    O svou nulu bojuje Ivan Kasutin! Ten nyní parádním semaforem zneškodnil pokus Ilji Kablukova!
     
    56:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A následuje další branka SKA! Konec sezóny 2012/13 má pro Mytišči opravdu hořkou příchuť! Panarinovi se sice puk zamotal mezi bruslemi, avšak jeho spoluhráč MICHAIL VARNAKOV měl kotouč stále na očích a následně přidal už sedmý gól! Asistence: Artěmij Panarin, Teemu Ramstedt.
     
    56:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Šestý hřebíček do rakve Atlantu Mytišči přidává právě faulovaný PATRICK THORESEN, který dostal puk na pravý kruh a svižnou střelou nedal Galimovovi příliš mnoho šancí zasáhnout. SKA využilo první početní výhodu zápasu. Asistence: Tony Martensson.
     
    55:43
    Šanci ale bude mít hned vzápětí, za podražení Thoresena je na trestnou lavici vykázán Rafael Batyršin (MYT).
     
    53:18
    Rozhodčí nakonec ale celou situaci posoudil jinak a na trestnou lavici posílá za krosček Alexeje Petrova (MYT).
     
    51:21
    Sotva se Mytišči dostane do útočného pásma, už musejí svěřenci kouče Světlova řadit zpátečku. Při úniku byl Ivan Višněvským (MYT) faulován Burdasov, nájezd se však nepíská.
     
    48:30
    SKA má podruhé v utkání možnost zahrát si přesilovou hru. Za podražení usedá za katr Nikita Točickij (MYT).
     
    47:26
    Patrick Thoresen mohl využít nedůsledného počínání hostující defenzívy, jeho průnik po levé straně ale nakonec brankou neskončil. Puk letěl vedle Galimovovy klece.
     
    34:41
    První početní výhodu v tomto utkání si zahrají také domácí, za zdržování hry je vyloučen Jonas Frögren (MYT).
     
    33:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o postupujícím už je jasno! Dělovka od modré čáry z hole Osipova se sice mezi tři tyče nevlezla, od zadního hrazení se však odrazila přesně na hůl ALEXANDRA KUČERJAVENKA, který neměl problém dorazit kotouč za dezorientovaného Galimova. Asistence: Alexander Osipov, Maxum Čudinov.
     
    33:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Utkání se pomalu ale jistě stává exhibicí SKA! Dvojice Thoresen - Martensson dokázala ukázkově využít přečíslení dva na jednoho. Thoresen nabil na levou stranu TONYMU MARTENSSONOVI, který dal svůj druhý gól v utkání a upravil stav zápasu na 4:0 pro Petrohrad. Asistence: Patrick Thoresen, Viktor Tichonov.
     
    31:25
    Konstantin Kolcov se prodral před domácího zadáka Semjonova, který měl na první pohled ke kotouči blíž. Bekhendová střela byla hodně nebezpečná, Kasutin však dokázal hřbetem betonu tuto ránu vyrazit.
     
    30:15
    Po rychlé akci Michaila Gluchova si už ale musel Ivan Kasutin dávat dobrý pozor, aby nedostal branku.
     
    28:58
    Je tu první vyloučení utkání. Za podražení usedá na trestnou lavici domácí útočník Teemu Ramstedt (PET).
     
    28:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Oku lahodící akce, která znamená gól na 3:0! Viktor Tichonov si nabruslil za branku Galimova, ten už se přesouval ke druhé tyči, ovšem Tichonov dal před branku exkluzivní zadovku, kde už na puk číhal TONY MARTENSSON. Pro něj už nebyl problém z metru trefit odkrytou klec! Asistence: Viktor Tichonov.
     
    25:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Velká chyba velezkušeného Sandise Ozolinše, která nabídla MICHAILU VARNAKOVOVI gól jako na zlatém podnose. Hostující zadák ztratil kotouč na pravém kruhu, domácí forvard se ho zmocnil a tvrdou ranou nad lapačku Galimova zvyšuje na 2:0 pro SKA. Bez asistence.
     
    23:30
    Na druhé straně už byl na zemi Ivan Kasutin, avšak Ozolinš nedokázal brankáře SKA překonat.
     
    23:10
    Teď však mohl í Galimov zase plné ruce práce! Kučerjavenkův pas ale v brankovišti nedokázal trefit Afinogenov!
     
    12:30
    Panarin dostal parádně nabito na levý kruh, mladý forvard se s ničím nepáral a opřel se do kotouče hned z první! Kotouč proletěl těsně vedle pravého horního rohu branky Atlantu!
     
    09:43
    O pár vteřin později musel čelit pokusu z hole Něprjajev, hostující gólman má opravdu o práci postaráno.
     
    09:31
    Z pravého křídla se před Galimova vřítil Maxim Afinogenov, který se snažil hostujícího brankáře překonat střelou bekhendem. Galimov nadvakrát dokázal puk zkrotit!
     
    03:16
    Igor Ignatuškin se dostal do velice slibné šance, když se chopil puku a najižděl na Kasutina z levé strany, domácí gólman ale vše vyřešil zmenšením úhlu!
     
    00:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První minuta a SKA vede 1:0! Úvodního tlaku dokázal šikovně využít ARTĚMIJ PANARIN, který před hostujícím brankovištěm nastavil hůl do střely Osipova a nebylo co řešit! Galimov neměl šanci! Asistence: Alexander Osipov, Michail Varnakov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 1. Panarin (Osipov, Varnakov), 26. Varnakov, 29. Martensson (Tichonov), 34. Martensson (Thoresen, Tichonov), 34. Kučerjavenko (Osipov, Čudinov), 57. Thoresen (Martensson), 57. Varnakov (Panarin, Ramstedt)


    SKA Petrohrad: Kasutin (Ježov) – Dallman, Alexandrov, Osipov, Čudinov, Kalinin (C), Semjonov, Berdjukov – Tichonov, Martensson, Thoresen – Varnakov, Ramstedt, Panarin – Afinogenov, Kučerjavenko, Arťuchin – Fjodorov, Něprjajev, Burdasov. Trenér: Jukka Jalonen.
    Atlant Mytišči: Galimov (Davydov) – Batyršin, Rukavišnikov, Višněvskij, Ozolinš (C), Kosmačjov, Petrov, Frögren, Dyblenko – Michnov, Kablukov, Kolcov – Klimenko, Majorov, Gluchov – Ignatuškin, Jašin, Šměljov – Kadějkin, Ševčenko, Točickij. Trenér: Sergej Světlov.

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin – Putilin, Morozov.

    Diváci: 12400
    bahis siteleri