Hr. Králové – V.Popovice 5:2 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 1:6 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:6 (0:2, 0:3, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 08.03.2013, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    52:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak přecejen se Drtiči dočkali alespoň čestné branky. Kulyk poslal přesnou kolmicí do brejku RADOSLAVA SMETANU, který svůj únik zakončil přesnou střelou k levé tyči Dohnalovy klece. Asistence: Kulyk.
     
    45:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nevím, co by se muselo stát, aby hanáci tento zápas pustili. PAVEL HRADIL ujel domácí obraně do brejkové příležitost, kterou zakončil bekhendovou kličkou, po níž puk prapodivným způsobem skončil v brance. Bez asistence.
     
    35:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Asi jsem pátou branku Přerova přivolal. Hosté odskakují již na pět branek a vypadá to, že si všechny body odvezou s sebou. Z Adámkovy přihrávky se prosadil nádhernou střelou JOSEF FIBRICH, který tímto gólem zkompletoval hat-trick! Asistence: Adámek.
     
    30:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři branky. Masaryk neudržel lehounké Adámkovo nahození a vyrazil puk pouze před sebe, kde jej pohotově dorazil za záda hodonínského golmana PATRIK ŘEZÁČ. Asistence: Adámek.
     
    28:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři krátce po vypršení Kulykova trestu odskakují do tříbrankového trháku! Tomeček našel MARTINA GAZDU na modré čáře, který napřáhl ke střele a jeho rána se mezi Masarykovými betony doslova došourala za brankovou čáru. Asistence: Tomeček.
     
    08:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Toto byla hokejová lahůdka v podání přerovských útočníků, krásný hokejový moment! Rajnoch překrásnou žabičkou našel Řezáče sjíždějícího k pravé tyči, ten mohl zakončovat sám, ale rozhodl se celou akci vyšperkovat pasem na JOSEFA FIBRICHA, který celou akci zakončil do prázdné branky. Asistence: Řezáč, Rajnoch.
     
    01:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři z Přerova otevírají gólový účet utkání! Řezáč s JOSEFEM FIBRICHEM vyrazili do bleskurychlého protiútoku, vyměnili si puk a druhý jmenovaný poslal kotouč do sítě pod Masarykovu lapačku! Asistence: Řezáč.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 53. Smetana (Kulyk) – 2. Fibrich (Řezáč), 9. Fibrich (Řezáč, Rajnoch), 29. Gazda (Tomeček), 31. Řezáč (Adámek), 36. Fibrich (Adámek), 46. Hradil


    SHK Drtiči Hodonín: Luner, Masaryk - Polák, Kulyk, Horinka, Kukliš, Adamec - Vrba, Buřič, Duchoslav, Čavoj, Sedlák, Smetana, Kučera, Tomi, Výmola
    HC ZUBR Přerov: Dohnal, Málek - Vávra, Loupal, Hradil, Tomiga, Adámek, Gazda, Bauer, Řezáč, Kebža, Andrýsek, Rajnoch, Mašíček, Klusal, Šťastný, Tomeček, Fibrich, Matušenko, Šnirc, Čelko, Chovanec

    Rozhodčí: Slavka - Mikšík, Otáhal
    bahis siteleri