Luleå – Frölunda 4:1 (kon.) | HV71 – Linköping 1:6 (kon.)
konec
HV71
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
Linköpings HC
Čtvrtek 21.03.2013, 19:00 • Kinnarps Arena • Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Lindhagen (LIN) je vyloučen na dvě minuty a domácí to zkusí opět v šesti.
     
    29:16
    Krátce na to se hra přerušuje u druhé branky a i tam se strhává potyčka. Z té však rozhodčí vyvodil důsledky a vylučuje Patrika Carlssona (H71). Carlsson neustál situaci a oplácel úder soupeři, rozhodčí však postřehli pouze oplatu.
     
    15:10
    Figren (LIN) je za předchozí faul vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí. Ve tváři Rakhshaniho se objevila krev a tak je Figren vyloučen na 2+2 minuty.
     
    08:44
    Domácí hráli v šesti a tak přišel trest v podobě vyloučení. Trest za lavičku HV71 odpyká hráč s číslem 91 Andreas Jämtin.
     
    06:05
    O pět vteřinek později už se však vylučuje a první přesilovou hru v záapse si zahrají i domácí. Na dvě minuty je vyloučen Zacrisson, který hned po buly zahákoval protihráče.
     
    01:07
    V úvodu zápasu dostává Linköpings výhodu přesilové hry a to se pochopitelně nelíbí domácím příznivcům. Na dvě minuty je vyloučen David Petrasek.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 47. Carlsson (Fernholm, W. Karlsson) – 6. Figren (Almtorp, Salmonsson), 12. Solmonsson (Firgen), 13. Arlbrandt (Hjalmarson, Zackrisson), 30. Zackrisson (Johansson, Figren), 31. Arlbrandt (TS), 57. Hjalmarsson


    HV71: Wesslau (13. Gunnarsson) - Spang, Petrasek, Fernholm, Karlsson M., Trygg, Fäith, Luoma- Carlsson, Karlsson W., Nilson - Jämtin, Bengtsson, Sundh - Fasth, Krog, Rakhshani - Ledin, Davidsson, Linström - Kristiansen
    Linköpings HC: Andersson (Högberg) - Bäckman, Johansson, Rahimi, Hultström, Frilfors, Hävelid, Lorentzon - Hjalmarsson, Zackrisson, Aribrandt - Salmonsson, Almtorp, Figren - Pavlikovský, Goren, Weinhandl - Lindhagen, Fish, Nordén - Nermark

    Rozhodčí: Vinnerborg, Björk - Pihlblad, Carlman
    bahis siteleri