Havířov – Třinec 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 21.03.2013, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    České Budějovice střelou do odkryté klece zpečetily, že Rebelové na závěr sezony prohrají.

    Já vám děkuji za pozornost, loučím se s vámi a u extraligy mladšího dorostu se těším opět za rok na počtenou! (16:59:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Ve středním pásmu navíc fauloval ramenem protihráče Tomáš Nguyen (HBR) a zbytek zápasu si prosedí na trestné lavici.
     
    59:29
    MOUNTFIELD nyní vyhodil puk do středního pásma a na modré čáře dobře napadá, takže je rozhodnuto.
     
    59:08
    Domácí v útočném pásmu, Jan Brož opět prchá na střídačku!
     
    58:55
    Ihned po buly Jihočeši nahodili puk za Brože a Rebelové zde drží kotouč.
     
    58:35
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Gól v oslabení do prázdné brány definitivně pečetí výhru Českých Budějovic, které si tak na závěr sezony připíší do tabulky tříbodový úspěch. Ve svém obranném pásmu sebral kotouč JAN BÁRTA, který jej bez milosti poslal do opuštěné svatyně! Bez asistence.
     
    58:18
    Ihned po vhazování se Motor osvobozuje dlouhým výhozem do útočného pásma.
     
    58:12
    Power-play Rebelů je navíc umocněna! Za držení protihráče míří na trestnou lavici Karel Schmidmayer (CEB).
     
    57:55
    Prvotní tlak Rebelů Českobudějovičtí přestáli a vyhodili. Poté ze středního pásma netrefili prázdnou bránu. Domácí hráči jsou na puku.
     
    57:37
    Jan Brož na střídačce, domácí to zkusí v šesti!
     
    57:37
    Domácí hráči se teď nastěhovali před soupeřovu bránu a snažili se něco vymyslet, ale Motor vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    56:43
    Roman Hlavica vyjel zpoza brány, ale trefil jen betony gólmana. O dorážku se nejprve hlásil Jakub Jiřinec, ale nedokázal přes bránícího hráče zakončit a do odkryté klece se následně netrefil ani Martin Mašek, jemuž puk sklouzl z hole.
     
    55:50
    Tomáš Nguyen nyní předvedl dobrou akci a při plném počtu hráčů na ledě na obou stranách se dostal až na levý kruh, kde prozkoušel bystrost gólmana Kváči, jenž zasáhl hrudí a puk na ní podržel.
     
    55:28
    Daniel Klimecký se prohnal středním pásmem jako blesk atmosférou a za modrou čarou vypálil, ale našel jen lapačku připraveného Jana Brože.
     
    54:36
    Chvíli byli v útoku domácí hráči, ale těm se nakonec nepovedlo nic vymyslet a na druhé straně se z úhlu pokoušel na bližší tyči překvapit Brože Kryštof Švagr, ale trefil jen připravené betony.
     
    53:42
    Máme zde současné vyloučení. Jiří Ondráček (CEB) míří na trestnou lavici za hrubost poté, co se mstil Tomášovi Nguyenovi (HBR), který jej sekl.
     
    53:32
    Jihočeši jsou imrvére natlačeni před domácí kasou a Rebelové se dostávají z pásma jen za cenu výhozu, jako to nyní předvedl Tomáš Nguyen.
     
    52:35
    Znovu fantastický Jan Brož! Neuvěřitelné, co tento kluk chytí! Nejprve se zpoza brány vymotal na brankoviště Tomáš Fencl, ale trefil jen gólmanovy betony. Poté se hrací guma chvíli motala u mantinelu a nakonec od modré vypálil hostující bek, ale domácí čaroděj nastavil bleskově do střely svou lapačku.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. Fencl, 59. Bárta


    BK Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, Lacina, Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "C", Kraučuk "A", Němec, Cejpek, Kopic, Bušek, Michálek, Suchý, Abbrent "A"
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Kotrla) - Kadlec "A", Benda, Farka, Fencl, Schmidmayer, Bláha, Jiřinec, Hlavica, Kubeš, Klimecký "A", Tintěra, Ondráček, Švagr, Bárta "C", Stehlík, Mašek, Pánek

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Jan Kubát, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri