Čeljabinsk – Kazaň 5:6 (po pr.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
5:6 (2:1, 2:2, 1:2 – 0:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 28.03.2013, 14:00 • Traktor-Arena (7 500) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    76:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Je rozhodnuto!!! Pro domácí však možná trochu kruté, celé prodloužení byli lepší, ovšem radovat se mohou hosté! DANIS ZARIPOV se stává hrdinou zápasu. Velice nešťastná situace pro Garnetta, nahození se totiž nečekaně odrazilo právě k Zaripovovi a než se stihl kanadský brankář přesunout, útočník Kazaně už se radoval. Asistence: Jevgenij Medvěděv.
     
    55:34
    Kazaň vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Behěm jediné minuty se povedlo Kazani srovnat! Těreščenko posunul před branku na úplně nehlídaného LAURISE DARZINŠE, který bekhendem posílá kotouč pod víko Garnettovi klece! Asistence: Alexej Těreščenko. Asistence: ?
     
    55:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se dostává zpět do utkání! ALEXEJ MOROZOV vlétl do útočného pásma a z levého kruhu nedal Garnettovi sebemenší šanci zasáhnout! Lépe už to snad ani trefit nešlo! Pro Morozova je to druhá branka v zápase. Asistence: Jevgenij Medvěděv.
     
    49:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To však ale vůbec nevadí! Po pár vteřinách se situace obrátila. Jukucenja totiž parádně obešel Kuljaše, a poté jen o metr nalevo posunul právě na PETRIHO KONTIOLU, který střelou z první zvyšuje na 5:3! Čeljabinsk tak má k vyrovnání série zase o něco blíž. Asistence: Maxim Jakucenja.
     
    39:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To je zápas! Je tu obrat v podání Čeljabinsku. Čistov dlouho kouzlil s pukem za hostující brankou, poté však předal před klec na JANA BULISE, který během chvíle vtřelil svou druhou branku a Traktor vede 4:3! Využí přesilovek je v dnešním utkání zatím stoprocentní. Asistence: Stanislav Čistov, Jevgenij Kuzněcov.
     
    36:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! I Traktor dokázal stjně jako Bars využít své první přesilovky v zápase! Po sérii přihrávek se dostal puk na modrou čáru k Rjabykinovi, jehož tvrdou ránu tečoval mimo Barulinův dosah český útočník JAN BULIS! Asistence: Dmitrj Rjabykin, Deron Quint.
     
    26:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Branku však vidíme na druhé straně! Je tu obrat v podání Kazaně! Denis Kuljaš byl už v dobré palebné pozici, puk však ještě nabídl ARŤOMU LUKOJANOVI, jenž dopravil kotouč za Garnettova záda! Kazaň se poprvé v utkání ujímá vedení. Asistence: Denis Kuljaš, Denis Goluběv.
     
    24:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Obránce Kazaně DENIS KULJAŠ si vzal kotouč na svou hůl, viděl, že před ním nikdo není, a tak se vydal do úniku po levém křídle! Po přechodu modré čáry se s ničím nerozpakol a puk nápálil, co mu jen síly stačily. Garnett si nepohlídal mezírku mezi betony, a skóre zápasu je tedy 2:2. Bez asistence.
     
    18:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Videoozhodčí branku potvrdil! ALEXEJ MOROZOV tedy poměrně šťastně dostává svůj tým na rozdíl jedné branky, když nahrávku zpoza branky snad i nevědomě dopravil rukavicí do sítě Michaela Garnetta. Bez asistence.
     
    15:50
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Kazaň nedokázala z posledních minut nic vytěžit, a proto Traktor trestá! Kontiola přenechal na modré čáře Vasilčenkovi, který se odhodlal ke střele zápěstím. Ránu mezi kruhy parádně tečoval MAXIM JAKUCENJA a Barulin byl bez šance! Asistence: Alexej Vasilčenko, Petri Kontiola.
     
    02:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je tu první branka a k radosti naplněné čeljabinské arény je to domácí Traktor, který otevírá skóre! VALERIJ NIČUŠKIN si vybruslil až mezi kruhy, odkud našel místo nad vyrážečkou Konstantina Barulina! Asistence: Nikita Něstěrov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 3. Ničuškin (Něstěrov), 16. Jakucenja (Vasilčenko, Kontiola), 37. Bulis (Rjabykin, Quint), 40. Bulis (Čistov, Kuzněcov), 50. Kontiola (Jakucenja) – 19. Morozov, 25. Kuljaš, 27. Lukojanov (Kuljaš, Goluběv), 56. Morozov, 56. Darzinš, 77. Zaripov (Medvěděv)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Šinin, Něstěrov – Antipov (C), Popov, Glinkin – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Kontiola, Jakucenja – Ničuškin, Osnovin, Karpov.
    Trenér: Valerij Bělousov.

    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Chomickij, Zacharčuk, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov (C) – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Těreščenko, Petrov – Žerděv, Goluběv, Lukojanov.
    Trenér: Valerij Bělov.

    Rozhodčí: Bulanov, Gusev – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri