Čeljabinsk – Kazaň 5:6 (po pr.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
5:6 (2:1, 2:2, 1:2 – 0:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 28.03.2013, 14:00 • Traktor-Arena (7 500) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    76:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Je rozhodnuto!!! Pro domácí však možná trochu kruté, celé prodloužení byli lepší, ovšem radovat se mohou hosté! DANIS ZARIPOV se stává hrdinou zápasu. Velice nešťastná situace pro Garnetta, nahození se totiž nečekaně odrazilo právě k Zaripovovi a než se stihl kanadský brankář přesunout, útočník Kazaně už se radoval. Asistence: Jevgenij Medvěděv.
     
    75:33
    Další branková konstrukce! Jevgenij Kuzněcov ukryl svou střelu zápěstím za obránce, Barulin nemohl nic vidět a mohl být hodně rád, že se puk od břevna odrazil mimo jeho svatyni.
     
    74:47
    Karpov se obtáčel kolem levé tyčky Barulinovy klece, někteří fanoušci domácího týmu už se radovali, jenže předčasně! Barulin zasáhl levým betonem!
     
    72:30
    A znovu Kuzněcov! Tentokrát mohl těžit z nahrávky Jana Bulise, která ale byla ztečována a ze vzduchu se puk mladému Rusovi trefit nepodařilo.
     
    72:01
    Kuzněcov už nám dnes několikrát potvrdil, že má neuvěřitelně šikovné ruce. Ke gólu mu moc nechybělo!
     
    69:10
    Ihned po vhazování zvoní tyč! Andrej Kosticyn se mohl stát hrdinou zápasu, chyběly mu však milimetry.
     
    68:37
    Jevgenij Kuzněcov snad patnáct vteřin míchal s pukem za Barulinovou brankou, nikdo z hráčů v bílém po něm nešel. Kuzněcov poté naznačil, že půjde k pravé tyči, ale nakonec zakončoval na druhou tyčku. Brankář Kazaně se však nenachal překvapit a dobrou šanci domácích chytá.
     
    66:05
    Chomickij však na druhé straně nabídl kotouč na brankoviště Danisu Zaripovovi, který jen tak tak, že svůj projektil neusměrnil do sítě!
     
    55:34
    Kazaň vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Behěm jediné minuty se povedlo Kazani srovnat! Těreščenko posunul před branku na úplně nehlídaného LAURISE DARZINŠE, který bekhendem posílá kotouč pod víko Garnettovi klece! Asistence: Alexej Těreščenko. Asistence: ?
     
    55:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se dostává zpět do utkání! ALEXEJ MOROZOV vlétl do útočného pásma a z levého kruhu nedal Garnettovi sebemenší šanci zasáhnout! Lépe už to snad ani trefit nešlo! Pro Morozova je to druhá branka v zápase. Asistence: Jevgenij Medvěděv.
     
    53:50
    Antipov napálil tyčku hostující branky! Už mohlo být definitivně hotovo!
     
    49:59
    Navíc je tu třetí přesilovka v zápase pro Trakor. Ta bude trvat dokonce čtyři minuty, protože se po zákroku Danise Zaripova (KZN) objevila i krev.
     
    49:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To však ale vůbec nevadí! Po pár vteřinách se situace obrátila. Jukucenja totiž parádně obešel Kuljaše, a poté jen o metr nalevo posunul právě na PETRIHO KONTIOLU, který střelou z první zvyšuje na 5:3! Čeljabinsk tak má k vyrovnání série zase o něco blíž. Asistence: Maxim Jakucenja.
     
    42:31
    Je tu početná výhoda pro Kazaň. Za držení odchází za katr Gennady Razin (CLJ). Dodrží Bars zatím jasné pravidlo? Všechyny početní výhody byly zatím využity ...
     
    41:09
    Dvě velké šance na obou stranách. Garnet musel zasahovat proti dvojité dorážce na druhé straně z pravé strany jen těsně minul Barulovu klec Petri Kontiola.
     
    40:38
    Kuzněcov se uvolnil na prevém křádle a následně vyslal prudkou ránu zápěstím, ta však jen těsně minula pravý horní roh Barulinovy klece.
     
    39:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To je zápas! Je tu obrat v podání Čeljabinsku. Čistov dlouho kouzlil s pukem za hostující brankou, poté však předal před klec na JANA BULISE, který během chvíle vtřelil svou druhou branku a Traktor vede 4:3! Využí přesilovek je v dnešním utkání zatím stoprocentní. Asistence: Stanislav Čistov, Jevgenij Kuzněcov.
     
    38:34
    Kuzněcov si nikým nehlídaný vybruslil až před Barulina, ten ho však dokázal vychytat, stejně jako Bulisovu nahrávku.
     
    38:01
    Je tu další přesilovka pro Čeljabinsk. Za sekání putuje na trestnou lavici Stepan Zacharčuk (KZN).
     
    37:21
    Během maličké chvíle mohl jít Bars zase do vedení, ovšem proti Obuchovi se rychle dokázal přesunou Michael Garnett.
     
    36:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! I Traktor dokázal stjně jako Bars využít své první přesilovky v zápase! Po sérii přihrávek se dostal puk na modrou čáru k Rjabykinovi, jehož tvrdou ránu tečoval mimo Barulinův dosah český útočník JAN BULIS! Asistence: Dmitrj Rjabykin, Deron Quint.
     
    36:11
    Je tu první početní výhoda pro Čeljabinsk. Na trestné lavici sedí Vadim Chomickij (KZN).
     
    35:53
    Neuvěřitelně šikovné ruce Jevgenije Kuzněcova mohly znamenat vyrovnání! Domácí hvězda se zbavila dvěma kličkami dvou hráčů, ale blafák proti Barulinovi se mu nepovedlo dokončit!
     
    34:47
    Danis Zaripov mohl zvýšit na 4:2 pro Bars! Morozov ho vybídl parádním pasem, Zaripovovi ale střela příliš nesedla, a tak se Garnett stihl včas přesunout. Puk zpod těla domácího brankáře nevyšťoural ani Kapanen.
     
    32:38
    Ovšem nyní musel Barulin ukázat, jak rychle umí vykopnout svůj beton. Po ose Bulis – Kuzněcov se dostal puk k Čistovovi, jenž na brankáře Kazaně vyslal trvdou střelu z levého kruhu, ale Barulinův levý beton byl včas na svém místě.
     
    28:44
    Velká šance Jana Bulise! Tomu totiž od levého mantinelu poslal do prostoru před hostující brankou kotouč Jevgenij Kuzněcov, český útočník byl ale v tísni, a tak svou nepříliš důraznou střelu nedokázal usměrnit mezi tři tyče.
     
    26:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Branku však vidíme na druhé straně! Je tu obrat v podání Kazaně! Denis Kuljaš byl už v dobré palebné pozici, puk však ještě nabídl ARŤOMU LUKOJANOVI, jenž dopravil kotouč za Garnettova záda! Kazaň se poprvé v utkání ujímá vedení. Asistence: Denis Kuljaš, Denis Goluběv.
     
    25:42
    Svělý zákrok Konstantina Barulina! Antipovovu střelu titiž na brankovišti dorážel Popov, jenže brankář Kazaně se předvedl parádním reflexem!
     
    25:10
    V další šanci se objevil Kirill Petrov, nyní byl však gólman Čeljabinsku lepší než útočník Barsu.
     
    24:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Obránce Kazaně DENIS KULJAŠ si vzal kotouč na svou hůl, viděl, že před ním nikdo není, a tak se vydal do úniku po levém křídle! Po přechodu modré čáry se s ničím nerozpakol a puk nápálil, co mu jen síly stačily. Garnett si nepohlídal mezírku mezi betony, a skóre zápasu je tedy 2:2. Bez asistence.
     
    19:34
    Dvě velké šance na obou stranách! Nejprve skočil Barulin po téměř jasném gólu, kdy snad při třtí dorážce střílel Rjabykin. Na druhé straně však z rychlého kontru zahrozil Obuchov!
     
    18:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Videoozhodčí branku potvrdil! ALEXEJ MOROZOV tedy poměrně šťastně dostává svůj tým na rozdíl jedné branky, když nahrávku zpoza branky snad i nevědomě dopravil rukavicí do sítě Michaela Garnetta. Bez asistence.
     
    Kazaň vstřelila branku, ovšem rozhodčí ihned ukazoval, že branka neplatí! Morozov totiž podle něj dopravil kotouč do branky rukavicí! Vše se vyřeší pomocí videa!
     
    18:32
    Je tu šance pro Kazaň. Na trestnou lavici putuje Jevgenij Kuzněcov (CLJ).
     
    18:27
    Nyní ale kolem Garnetta proletěly dva rychlé puky, kanadský gólman měl štěstí, že nešly mezi tři tyče!
     
    15:50
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Kazaň nedokázala z posledních minut nic vytěžit, a proto Traktor trestá! Kontiola přenechal na modré čáře Vasilčenkovi, který se odhodlal ke střele zápěstím. Ránu mezi kruhy parádně tečoval MAXIM JAKUCENJA a Barulin byl bez šance! Asistence: Alexej Vasilčenko, Petri Kontiola.
     
    14:29
    Razinův pokus Barulin poměrně v klidu kryje, ovšem proti střele z hole Jevgenije Kuzněcova musel brankář Kazaně vytáhnout ze svého rukávu rychlý reflex.
     
    13:46
    Nikolaj Žerděv vyhrál souboj v rohu kluziště a puk ihed adresoval do brankoviště Garnetta! Naštěstí pro kanadského brankáře se nikdo v bílém ke kotouči nedostal.
     
    05:30
    S trochou štěstí mohlo být srovnáno! Alexej Morozov našel zpoza branky najetého Danise Zaripova, který všakn nedokázal svůj projektil usměrnit mezi tři tyče!
     
    02:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je tu první branka a k radosti naplněné čeljabinské arény je to domácí Traktor, který otevírá skóre! VALERIJ NIČUŠKIN si vybruslil až mezi kruhy, odkud našel místo nad vyrážečkou Konstantina Barulina! Asistence: Nikita Něstěrov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 3. Ničuškin (Něstěrov), 16. Jakucenja (Vasilčenko, Kontiola), 37. Bulis (Rjabykin, Quint), 40. Bulis (Čistov, Kuzněcov), 50. Kontiola (Jakucenja) – 19. Morozov, 25. Kuljaš, 27. Lukojanov (Kuljaš, Goluběv), 56. Morozov, 56. Darzinš, 77. Zaripov (Medvěděv)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Šinin, Něstěrov – Antipov (C), Popov, Glinkin – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Kontiola, Jakucenja – Ničuškin, Osnovin, Karpov.
    Trenér: Valerij Bělousov.

    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Chomickij, Zacharčuk, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov (C) – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Těreščenko, Petrov – Žerděv, Goluběv, Lukojanov.
    Trenér: Valerij Bělov.

    Rozhodčí: Bulanov, Gusev – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri