NY Rangers – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.) | New Jersey – Boston 4:5 (kon.) | Edmonton – Arizona 1:3 (kon.)
Calgary – Vancouver 1:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 1:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
New York Rangers
3:2 (0:0, 2:1, 0:2 - 0:0)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 11.04.2013, 01:30 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nájez.
    Vítězný nájezd proměnil ve druhé sérii Mats Zuccarello.
     
    48:05
    Leafs se dočkali vyrovnání! Dlouhou dobu teď sice měli převahu domácí, ale po Girardiho chybě na útočné modré se do přečíslení dvěma proti jednomu dostali hosté – James Van Riemsdyk křižně nahrál PHILLU KESSELOVI, který svou druhou brankou v utkání srovnal na 2:2.
     
    36:43
    Rangers otáčí skóre zápasu! Derick Brassard nahrává z rohu na hůl RYANA MCDONAGHA, který po parádním naznačení objíždí Nazema Kadriho a zápěstím posílá puk do horní poloviny Reimerovy branky. Asistence: Derick Brassard, Carl Hagelin.
     
    30:55
    A začínáme od začátku! Třetí útok Jezdců roztočil v útočném pásmu kolotoč, který zakončila McDonaghova střela od modré. Derek Stepan pouze srazilitečoval kotouč ke straně, ale odtud ho do prázdné branky nekompromisně uklidil CARL HAGELIN. Asistence: Derek Stepan, Ryan McDonagh.
     
    21:42
    A máme tu úvodní branku! Toronto těží z tlaku v útočném pásmu, kdy si nejdříve hráči posílali puk kolem mantinelů, aby se nakonec srazil do středu k PHILLU KESSELOVI, který se nemýlil. Asistence: bez asistence.

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 31. Hagelin (Stepan, McDonagh), 37. McDonagh (Brassard, Hagelin), 0. Zuccarello – 22. Kessel, 49. Kessel (Riemsdyk)


    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, Del Zotto, Stralman, McDonagh, Eminger, Moore – Callahan, Stepan, Nash – Clowe, Richards, Zuccarello – Boyle, Brassard, Hagelin – Asham, Powe, Pyatt
    Toronto Maple Leafs: Reimer – Gunnarsson, Phaneuf, Liles, O'Bryne, Fraser, Franson – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – MacArthur, Kadri, Kuljomin – McClement, Grabovski, Komarov – Orr, Coloborne, McLaren

    Rozhodčí: HLAVNÍ: Wes McCauley + Ghislain Hebert, ČÁROVÍ: Greg Devorski + Steve Miller

    Diváci: 18 200
    bahis siteleri