Dynamo – Volga Novgorod 2:2 (kon.) | Machačkala – Lok. Moskva 2:2 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Kazaň 1:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:2 (2:2)
FK Volga Nižnij Novgorod
Neděle 14.07.2013, 11:30 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    31
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Noboa, byť byl těsně bráněn, dokázal odcentrovat na volného ANDREJE VORONINA, jehož tvrdý volej se zastavil až v brance! Abajev neměl šanci.
     
    28
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují a to díky ALANU KASAJEVOVI, který na levém křídle přijal křížný pas, jednoduchou kličkou na střed obešel Poljanina a tvrdou ranou prostřelil Abajeva! Zápas tak dostává nový náboj!
     
    3
    Novgorod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, hosté už vedou o dvě branky! Po dlouhém nákopu a nepovedené hlavičce jednoho z domácích hráčů se k míči dostal MULUMBA MUKENDI, obešel Granata i gólmana Šunina a do prázdné branky pohodlně zakončil!
     
    2
    Novgorod právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlý start do zápasu! Po rohovém kopu propadl míč na malé vápno, kde se k trochu krkolomné hlavičce dostal ALEKSANDR ŠULENIN a překonal překvapeného Šunina.

    Aleš Pur

    Branky: 28. Kasajev, 31. Voronin – 2. Šulenin, 3. Mukendi

    Karty:   36. Voronin (DMO), 90+1. Solomatin (DMO) – 26. Šulenin (NNO), 50. Karjaka (NNO), 76. Putsila (NNO), 89. Bordian (NNO), 90+1. Šulenin (NNO)


    Dynamo Moskva: Šunin – Wilkshire, Fernández, Granat, Lomić – Sobolev (73. Solomatin), Jusupov, Noboa, Kasajev (89. Panjukov) – Voronin (85. Gatagov), Smolov. Trenér: Dan Petrescu.
    FK Volga Nižnij Novgorod: Abajev – Poljanin, Polczak, Bulgaru, Kolodin (74. Bordian) – Šulenin, Karjaka (65. Shelton) – Leandro (70. Bibilov), Koncedalov, Putsila – Mukendi. Trenér: Jurij Kalitvincev.

    Rozhodčí: Alexej Nikolajev – Maksim Gavrilin, Alexej Charlamov
    bahis siteleri