Šamorín – Šaľa 2:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:1 (0:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Neděle 21.07.2013, 17:30 • ŠTK 1914 Šamorín v Pomlé • MONACObet liga
     
    Koniec zápasu. (19:21:00)
     
    90+
    Taktické ststriedanie v domácom mužstve konči Stojanovič, nahradil ho Kliment.
     
    89
    Tak, toto sa Šalanom vypomstilo. Po vedúcom góle sa stiahli do obrany a snažili sa narúšať všetky akicie domácich. Po akcii, ktorá zaváňala penaltou sa lopta dostala k ČEMBOVI a ten technickou strčelou k pravej tyči Kolmokova otáča výsledok stretnutia v prospech domáceho mužsta. Dodávam, že zaslúžene!
     
    88
    Rohový kop pre domácich nič neriešil, hostia sa ubránili a domáci sa v závere druhého polčasu a celého stretnutia budú ešte striedať.
     
    67
    Snaha domácich končí vyrovnávajúcim gólom po nádhernej akcii po pravej strane poslal loptu priamo na hlavu MARUŠINOVI a ten nezaváhal a prekonal Kolmokova.
     
    82
    Pre autora gólu sa dnešný duel končí, nahradí ho Mukalenga
     
    78
    Šanca na vyrovnanie! Vo velmi dobrej šanci sa ocitol Vitkovský, ktorý v podstate prekonal aj brankára Kolmokova, no lopta nabrala iný smer, tesne minula pravú tyč brány.
     
    73
    Mezovského ďalší ďalekonosný pokus spoza hranice veľkého vápna úspech nepriniesol.
     
    67
    Válanie, simulovanie je repertoári hosťujúcich hráčov, ktorí sa venujú viac deštrukčným ako futbalovým prednostiam.
     
    64
    Galbavý svojú púť v stretnutí prvého kola skončil, nahradil ho Konopásek
     
    62
    Pekne zavrtená strela k ľavej tyči Kolmokova, takmer prekvapila. O vzruch na trávniku sa postaral domáci Mezovský, ktorý mohol vyrovnať.
     
    58
    V druhom polčase zdá sa že odišiel elán z kopačiek domáceho mužstva, ktoré sa cez zhustený stred len veľmi ťažko presadzuje. Futbal v týchto chvíľach trpí...
     
    54
    Za faul na domáceho prenikajúceho hráča videl žlté napomenutie Gešnábel.
     
    51
    Tak v Šamoríne to bez gólu nebude, aj napriek tomu, že gól hostí na niekolko minút vyrazil dych domácim hráčom, snaha o udržanie tempa v zápase im nechýba.
     
    48
    Prvá šanca hostí v druhom polčase využitá. Strelu k ľavej žrdi poslall ČURGALI, ktorý prekonal domáceho brankára v bráne.
     
    47
    Striedanie prebehlo tesne pred začiatkom druhého polčasu, keď sa odstraňovala chyba na zavesení siete v bráne kde stojí Kolmokov.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Stiredali aj hostia v šatni zostal Fabrice Numeric, ktorý jeden krát v prvom polčase vystreli lna brána Penteka, nahradil ho Richar Prúčny
     
    Pre Seyboa, sa duel stretnutia skončil v šatni Štadióna, nahradil ho Vitkovský.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+
    Vaško sa len v závere prvého polčasu dostal na trávniky, na jeho konci bol napomenutý Žltou kartou.
     
    45
    Charizopulosova strela už bola z iného levelu, domáci brankár si však poradil a loptu zlikvidoval.
     
    43
    Numeric Fabrice a jeho pokus z veľkej dialky nebol nebezpečím pre Penteka, ktorý má hru pod kontrolou.
     
    41
    Medzišestnástkový futbal sa hrá v týchto chvíľach v Šamoríne, gól nie a nie padnúť.
     
    38
    Strelecký pokus Stojanoviča, ktorý prehodil postavený múr, lopta skojnčila vysoko v nebesách.
     
    35
    Gligorov bol pred pár minútami falovaný a dlho ošetrovaný, pre neho sa stretnutie skončilo. Šancu dostal Vaško Peter, ktorý ho nahradil.
     
    34
    Kolmokov a jeho zákrok nedal vyniknúť domácim hráčom, loptu vyrazil do bezpečia, ale aj napriek tomu hostia sú pod veľkým tlakom,
     
    33
    Domáci sa snažia dostať pred bránu Kolmokova, no v koncovke sú viac ako jaloví.
     
    30
    Ďalekonosný pokus z kopačky Javorinu presvišťal popred Kolmokova do autu.
     
    26
    Ďalší rohový kop z pravej strany nebol dobre rozhoraný, nasledoval ďalší po ktorom sa mohol meniť stav v prvom polčase. Tretí rohový kop pre istitu z ľavej strany zmenu nepriniesol. Stav stretnutuia sa nezmenil.
     
    25
    Čo pred chílou zavaril Javorina pred domácou bránou, to sa snažil napraviť pred bránou hostí. Kolmokova v podstate prekonal, no lopte stála v ceste ľava tyč.
     
    22
    Tutovka hostí nepremenená! To si zaslúži trest. Čurgali nepremenil vyloženú šancu, keď sa dostal po chybe Javorinu za chrbát domácim obrancom. Črtajúcu šancu zlikvidoval domáci brankár Pentek.
     
    19
    Tomiš bude zahrávať rohový kop hostí.loptu poslal na značku pokutového kopu, kde nebol nik v červeno-bielej kombinácii.
     
    18
    Javorina sa dobre zorientoval pred velkým vápnom a obral hosťujúcich hráčov o loptu ktorú poslal do bezpečia.
     
    15
    Seyobu Sidibe, videl po zákroku na jedného z hráčov Šale Žlté napomenutie.
     
    15
    Hostia majú výhodu priameho kopu z hranice šestnástky, ale Tomiš ponúknutú šancu poslal vedľa brány v ktorej stojí Pentek.
     
    14
    Domáci zvýšili aktivitu smerom na hosťujúcu bránu, gólova strela práve teraz z kopačky Čembu nič nerieši. Konči na Kolmokoevej bráne.
     
    13
    Gligorov Filip chcel uvolniť Sidibeho, opečiatkoval jeho číslo 12.
     
    11
    Nedolovlene bol zastavený domáci Seybou Sidibe rozhodca odpískal, z ponúknutej šance pre domácich sa nič čo by ohrozilo bránu Kolmokova nevykľulo.
     
    9
    Ani jedna brána nebola ohrozená "zatial" priamou strelou. Hostia nezaostávajú v snahe vyrovnať sa domácim.
     
    7
    To známe SOMORJA, SOMORJA znie od úvodného hvizdu hlavného rozhodcu a v sprievode bubna a iných pomôcok podporujúcich futbalovú atmosféru.
     
    5
    Cmarko chcel uvolniť po pravej strane Gligorova, ten sa však zamotal na lopte, perišiel o ňu a napodobnil ho hosťujúci Čurgali.
     
    4
    Úvod stretnutia lopta na kopačkách domácich hráčov, ktorí sa snažia dostať pred hosťujúcu bránu v ktorej stojí Kolmokov.
     
    2
    Na úvod sa musím zorientovať najmä v číslach na domácich dresoch, ktoré nie sú vhdoným doplnokom na bielo modrej kombinácii. Čilo ktoré presahuje do tmavomodrej časti nie je vidieť, na dialku ani nehovorím.
     
    1
    Úvodný výkop nového ročníka v Šamoríne zariadili hostia, Čurgali rozhohrával ako prvý v tejto sezóne v Šamoríne.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Domáci nastupujú v dresoch bielo – modrej kombinácii a lá Slavia, hostia v bielo – červenej kombinácii. Kapitánom domáceho mužstva je Vladimír Pončák.
     
    Hlavný rozhodca Mastiš spolu so svojími asistentmi je v útrobach štadióna pripravený priviesť hráčov oboch mužstiev na trávnik štadióna v Šamoríne v Pomlé. Kým sa tak stane k dispozícii je hudba znejúca z amplionov.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek Július,3 Pončák Vladimír, 4 Marušin Tomáš, 5 Cmarko Michal, 6 Mezovský Ľubomír, 8 Čemba Lukáš, 9 Javorina Miloš, 11 Gligorov Filip, 12 Seybou Sidibe, 17 Stojanovič Peter, 21 Fulmek Ernest.
    Náhradníci:1 Jamroškovič Lukáš, 2 Gregora Patrik, 7 Vaško Peter, 10 Jančovič Denis, 15 Vitkovský Michal, 22 Štifter Michal.

    FK Slovan Duslo Šaľa: 22 Kolmokov Dušan, 4 Ďatko Marián, 5 Mihálik Roma, 6 Charizopulos Márius, 7 Tomiš Marek, 10 Numéric Fabrice, 11 Čirik Ján "K", 13 Mujkoš Milan, 16 Čurgali Ondrej, 18 Gešnábel Róbert, Galbavý Denis.
    Náhradníci: 1 Valenský Marián, 3 Kružlík Michal, 8 Konopásek Richard, 9 Prúčny Richard, Kochan Matúš, 20 Mukalenga Lewis.

    Rozhodca: MASTIŠ, Borsányi, Roszbeck.
     
    Je načase uviesť zostavy oboch mužstiev, ktoré zariadia posledný duel II. futbalovej ligy. ŠTK Šamorín vs Slovan Šaľa.
     
    Trávnik je čerstvo pokropený zavlažovacím zariadením, najstupujú futbalisti oboch mužstiev na predzápasovú rozcvičku.
     
    Rozhodcovia pod prísnym dohľadom delegáta stretnutia Lubomíra Suchého absolvujú rozcvičku v tieni starého rozrasteného Javora.
     
    Príjemný podvečer zo Šamorína, kde je všetko pripravené k poslednému duelu úvodného kola II.futbalovej ligy medzi domácim ŠTK 1914 Šamorín vs Slovan Šaľa. Trávnik pokropený, hudba znie z amplionov, na svetelných hodinách svieti všetko v nulových hodnotách no a divákov je tu 7 slovom sedem.
     
    O tom či v dnešnom stretnutí bude na súpiske domáceho mužstva Igor LEŽAIČ musí rozhodnúť on sám. Potom, čo nedopadli "pytačky" v Trnave, podľa jeho predstáv je o tohto zakončovateľa záujem v Podbrezovej.
     
    Na Žitnom Ostrove sa hrajú dve dôležité stretnutia V Dunajskej Strede budú chcieť potvrdiť body zíkané na Pasienkoch proti Žiline. V Šamoríne sa hrá posledný duel úvodného kola II. futbalovej ligy. Doteraz odohraných dueloch padlo trinásť gólov, hostia si odviezli dva body. Rimavská Sobota po bezgólovej remíze v Bardejove a Liptáci po remíze v Senci. Zaujímavý je výsledok Prešova, ktorý nadelil juniorom Spartaka Trnava sedmičku.
     
    Prvý gól v novom ročníku II. futbalovej ligy videli diváci v Senci a dal ho hosťujúci LATIAK v 19´ duelu. O deň neskôr prekonal Latiaka, PODHORÍN z Michaloviec, ktorý sa zapísal do štatistiky gólom už v 18´ stretnutia. Prvú žltú kartu videl Dubničan Bilovský v stretnutí v Michalovciach. V Prešove pri víťaznej sedmičke, karty nebolo vidieť.
     
    Už v piatok sa začal v Senci nový ročník II. futbalovej ligy. Body sa delili po remíze 1:1 Tu sú výsledky: ŠK SFM Senec vs Tatran Liptovský Mikuláš 1:1, Včera sa zrodili tieto výsledky: Tatran Prešov vs Spartak Trnava juniori 7:0, Podbrezová vs Dolná Ždaňa 1:0, Bardejov vs MFK Rimavská Sobota 0:0, Michalovce vs Dubnica 3:0. Nato, aby sme uzavreli kolo chýba dnešný výsledok ŠTK Šamorín vs Slovan Šaľa.
     
    Verme, že vydrží počasie, aj keď prognostici "kuvikajú", že dôjde k zmene. Nuž my sa tešíme na futbal v akom-koľvek počasí. Na úvod sa čaká viťazstvo domáceho mužstva. Náš tip: 1
     
    V poslednom stretnutí v Šamoríne, kaučoval Igor Liba stretnutie z tribúny. Veríme, že v nedeľu tomu tak nebude. Fanúšik Šamorína sa teší na duel veď, kde inde môžu použiť to známe slengové SOMORJA, SOMORJA, ktoré ženie futbalistov tohto klubu vpred. Vedel by o tom hovoriť 14 gólový Igor LEŽAIČ.
     
    Nepodarilo sa nám zistiť, prečo sa vôbec duel 1. kola II. futbalovej ligy medzi domácim ŠTK Šamorín vs Slovan Šala hrá v nedeľu. Nech je ako chce, futbal sa hrať bude a my budeme pritom. Na laviačke zostal Libor Fašiang, ktorý dostal dôveru aj v novom ročníku druhej najvyššej súťaže. O zmenách v mančafte vás budem informovať už v nedeľu.
     
    Byť dobrým, skutočne dobrým prognostikom je potrebné rozumieť sa svojej práci až na 75 %. Takými v bývalom Česko-Slovensku boli Walter Komárek, Václav Klaus a Fedor Gáll. No ani im predpoklady nevychádzali. Nechcem sa k nim ani priblížiť. Moje prognózy stoja niekedy mimo dianie na zelenom trávniku. Vždy keď poviem, že domáci budú bodovať opak je pravdou. Verte futbal mi nie je lahostajný a v tomto ročníku sa polepším aj v predzápasových prognózach na víťazstvo, toho-ktorého mužstva.
     
    Futbalová jeseň sa začína v sobotu stretnutiami II. najvyššej súťaže na Slovensku. Po ročnej odmlke sa do Corgoň ligy vrátil DAC 1904 D. Streda. Nováčik v úvodnom kole "raboval" na bratislavských Pasienkoch, kde získal za remízu 1:1 cenný bod. Corgoň ligu opustil 1.FC Tatran Prešov a fanúšikovia v Šamoríne sa už tešia na najstraší klub, favorita súťaže ktorý opustil najvyšiu súťaž. O tom či bude tento ročník kvalitnejší, alebo nie, je ťažké v jeho úvode rozoberať. Uvidíme čo prinesie čas.
     
    Všetkým fanúšikom futbalu, toho druholigového príjemné čítanie v novom ročníku 2013/2014. Aj tento ročník sa vám budem prihovárať v LIVE prenosoch zo Šamorína, nuž teda VITAJTE!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Jozef Fajták

    Branky: 67. Marušín, 89. Čemba – 48. ČURGALI

    Karty:   15. SIDIBE (SAM), 45+. Vaško (SAM), 54. Gešnábel (SAM)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek Július,3 Pončák Vladimír, 4 Marušin Tomáš, 5 Cmarko Michal, 6 Mezovský Ľubomír, 8 Čemba Lukáš, 9 Javorina Miloš, 11 Gligorov Filip, 12 Seybou Sidibe, 17 Stojanovič Peter, 21 Fulmek Ernest.
    Náhradníci:1 Jamroškovič Lukáš, 2 Gregora Patrik, 7 Vaško Peter, 10 Jančovič Denis, 15 Vitkovský Michal, 22 Štifter Michal.

    FK Slovan Duslo Šaľa: 22 Kolmokov Dušan, 4 Ďatko Marián, 5 Mihálik Roma, 6 Charizopulos Márius, 7 Tomiš Marek, 10 Numéric Fabrice, 11 Čirik Ján "K", 13 Mujkoš Milan, 16 Čurgali Ondrej, 18 Gešnábel Róbert, Galbavý Denis.
    Náhradníci: 1 Valenský Marián, 3 Kružlík Michal, 8 Konopásek Richard, 9 Prúčny Richard, Kochan Matúš, 20 Mukalenga Lewis.

    Rozhodčí: MASTIŠ, Borsányi, Roszbeck
    bahis siteleri