Hamburg – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Eisbären – Salzburg 5:4 (kon.) | Sparta – Kuopio 6:4 (kon.)
Liberec – TPS 3:1 (kon.) | HC Slovan – HV71 7:4 (kon.) | Vienna Capitals – Linköping 3:4 (kon.)
Mannheim – Ingolstadt 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
TPS Turku
Neděle 01.09.2013, 17:10 • Tipport aréna, Liberec. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Nedvěd vysunul PETRA VAMPOLU do úniku a ten už neměl problém zavést puk do prázdné klece. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    42:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Těsně po vypršení trestu Morrisonna Tygři skórují! PETR VAMPOLA se opět dostal k puku před brankou a po menší plácané usměrnil puk do prázdné klece. Asistence: Petr Kica, Koba Jass.
     
    33:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a ještě k tomu v oslabení! Vampola poslal puk před branku, kde dorážel JIŘÍ HUNKES. Chvíli to vypadalo, že Hostikka puk udrží, ale nakonec propadl za jeho záda. Asistence: Petr Vampola.
     
    25:01
    TPS právě vstřelilo branku!
    Turku využívá svůj tlak a střílí úvodní branku utkání. Sexton nadvakrát dorážel do branky, ale Schwarz vyrazil puk. Tam se ho ale ujal VELI-MATTI VITTASMÄKI a neměl problém zakončit do poloodkryté klece. Asistence: Dan Sexton, Mikka Tuomainen.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 34. Hunkes (Vampola), 43. Vampola (Kica, Jass), 60. Vampola (Nedvěd) – 26. Vittasmäki (Sexton, Tuomainen)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Stejskal) – Derner, Hunkes, Výtisk, Kolmann, Čakajík, Voráček, Čutta, Říha – Vampola, Nedvěd, Bartek – Víšek, Bulík, Jass – Bulíř, Filippi, Zacha – Kica, Dušek, A. Chlapík.
    TPS Turku: Hostikka (Norrena) – Morrisonn, Seikola, Palmroth, Friman, Karhu, Pulli, Vittasmäki, Famulare – Sexton, Virtala, Paré – Rantanen, Kumeliauskas, Sointu – Miettinen, Tuominen, Mähönen – Tuomainen, Laakso, Kulmala.

    Rozhodčí: Wágner, Smitka – Hejl, Kajínek

    Diváci: 1125
    bahis siteleri