Vsetín – Technika Brno 2:3 (1:3 po s.n.) | Orlová – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 7:3 (kon.)
Opava – Přerov 3:0 (kon.) | Prostějov – SHK Hodonín 5:0 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 2:4 (kon.)
po s.n. (1:3)
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Technika Brno
Středa 18.09.2013, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VSK Technika Brno. Zábranský měl na holi rozhodující nájezd a kličkou do bekhendu překonal Hromadu potřetí. Rozhodující nájezd měl však na svědomí JAN ČESNEK.
     
    48:23
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Vsetín dočkal vyrovnání. Přesilovou hru využil RENÉ KAJABA, tomu se dostala přihrávka do mezikruží od Ambruze. Asistence: Martin Ambruz, Vaněk.
     
    36:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Technici se prosazují po brejkové situaci, kdy se povedlo prvnímu útoku dokonale rozebrat vsetínskou obranu. Česnek zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej předal Štindlovi a ten naservíroval PETRU JURČOVI, pro něhož usměrnit kotouč do prázdné brány nebyl žádný problém.
     
    17:53
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši mažou jednobrankové manko, Farda nyní našel volného DAVIDA VÍTKA a ten v tváří v tvář Chvátalovi trefil do černého. Asistence: Jiří Farda a P. Hruška.
     
    10:34
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují v oslabení, hrubou chybu vsetínského Vaňka potrestal po samostatném úniku VLASTIMIL ODEHNAL. Asistence: Jan Habrovec.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 18. Vítek (Farda, Hruška P.), 49. Kajaba (Ambruz, Vaněk) – 11. Odehnal (Habrovec), 37. Jurča (Štindl, Česnek), rozh. náj. Česnek


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Kohn) – Farda, Vrba F., Vrba L., Vodák, Žák, Báchor, Žabčík – Mikšovský, Vaněk, Ambruz, Kajaba, Kubo, Hruška P., Hruška O., Ševčík, Vítek, Janeba, Podešva, Štrbík
    HC Technika Brno: Chvátal (Novák) – Habrovec, Dittrich, Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Košecký, Maršálek – Jurča, Fadrný, Česnek, Hnilička, Benýšek, Odehnal, Pargáč, Zábranský, Látal, Brzobohatý, Buhaj, Bělohlávek

    Rozhodčí: Volf – Hanzlík, Štěpán