Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Trenčín – Martin 3:2 (1:0 po s.n.)
Piešťany – Nitra 3:2 (2:0 po s.n.) | Zvolen – Poprad 3:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (0:0, 1:1, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 04.10.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany Gól strelil LELKEŠ.
     
    61:47
    A mohlo byť rozhodnuté. Románkovu delovku spoza kruhov Kristan vyrazil na pravú stranu, kde bol Haring, tomu v dorážke ale šťastena nepriala.
     
    57:25
    Piešťany kombinujú v pásme, strela J. Ručkaya z prvej na pravom kruhu a dobrý zákrok Kristana.
     
    56:52
    2 min. Milo (NIT), podrazenie.

    Trošku nešikovný faul tak skúseného obrancu. Vyplynul ale z nie najpodarenejšej rozohrávky Nitranov.
     
    56:08
    Teraz si ale hostia zhlboka, veľmi zhlboka vydýchyli. Mišura pekne našiel pred bránou Bartánusa, ktorý z prvej takmer skóroval. Kristan sa roztiahol aký bol dlhý a chytá. Niektorí diváci už kričali gól.
     
    53:37
    Piešťany dali gól!
    Chyba brankára Nitry Kristana potrestaná gólom JAKUBA RUČKAYA. Od červenej nahodený puk sa odrazil od mantinelu pred bránu, Kristan ho neprikryl dôsledne a voľný puk do prázdnej bránky dopravil mladší z Ručkayovcov.
    Asistencia: Hruška.
     
    48:39
    Zmätok pred Tomekom, dobre zasiahol on aj bek Hruška a situáciu napokon zvládli. Z brejku Havranov nebolo nič.
     
    41:16
    Nitra dala gól!
    Nedôsledné bránenie predbránkového priestoru, šikovná prihrávka Nováka spoza bránky a pred bránkoviskom voľný MIROSLAV KOVÁČIK nakláňa misky váh na stranu hostí. Kováčik už pár sekúnd pred gólom jednu pološancu mal.
    Asistencia: Novák
     
    38:45
    Hráčom zápasu je zatiaľ Tomáš Tomek, teraz fantasticky zneškodnil pokus H. Ručkaya, na ktorého zívala poloprázdna bránka.
     
    35:38
    Úplne voľný Pupák medzi kruhmi zle triafa puk a ten doplachtil za Tomekovu bránu.
     
    33:43
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa dočkali vyrovnania. Presadil sa SAMIR SALIJI, ktorý stál nedôsledne strážený medzi kruhmi a strelou z prvej medzi nohy Roberta Kristana vyrovnáva skóre.
    Asistencia: Melichárek, Biro.
     
    27:37
    2 min. Drgoň (PIE), nedovolené bránenie.

    Už predtým zákrok na Nováka, ktorý šiel sám na bránu, sa asi pískať dal, Nitra si napokon presilovku zahrá. Hostia majú jasnú prevahu.
     
    25:49
    Skvelý Tomek stále drží Havranov v hre. Zneškodnil ďalšie dve šance Nitranov, Bajtek si na ňom "vylámal čepel".
     
    24:15
    Nitra dala gól!
    Piešťanom sa nepodarilo vyhodiť puk, hoci sa zdalo, že sa zadarí. Do rozhodenej obrany napálil puk od modrej PETER KONIG a otvára skóre zápasu. Tomek bol bez šance.
    Asistencia: Tománek, Stumpel.
     
    23:31
    2 min. Bučka (PIE), držanie.
     
    20:34
    V ďalšej tutovke sa ocitol Tománek. Medzi kruhmi ho najprv vychytal Tomek, Tománek ale dostal aj možnosť dorážky do odkrytej brány, ale už netrafil dobre puk.
     
    17:02
    Obrovská príležitosť Havranov, keď sa z ničoho nič ocitli pred Kristanom traja proti jednému obrancovi. Zodpovednosť vzal na seba J. Ručkay a netrafil bránku. Z dvoch metrov.
     
    12:28
    Ďalšia šanca. Na ľavom kruhu sa dostal nekrytý k puku Dušan Milo, jeho strelu na lapačku Tomek vyrazil. Doposiaľ je piešťanským hrdinom.
     
    10:45
    Drgoň nastrelil Kováčika, ktorý okamžite vyrazil sám na Tomeka, ten svojich opäť výrazne podržal, keď chytá Kováčikov bekendový blafák.
     
    09:18
    Domáci si budú musieť dať trochu pozor, Tománek sa ocitol 1 na 1 proti Filipovi, kľučkou sa ho zbavil a spomedzi kruhov vystrelil na Tomeka. Ten pozorný, vyráža betónom.
     
    08:55
    2 min. Hamrák (NIT), nedovolené bránenie.

    Možnosť druhej presilovky pre Havranov
     
    06:34
    Piešťany v pásme, hostia sa z neho ale dostali a zahrali to tak dobre, že H. Ručkay šiel sám na Tomeka. Vystrelil medzi nohy, Tomek zachytil, hoci tiež nevedel, kde puk má.
     
    05:14
    2 min. Bajtek (NIT), vysoká hokejka.
     
    04:31
    Konig sa zamotal na útočnej modrej, prišiel o puk a z následného pobytu v pásme sa mohli prvý krát radovať domáci hráči. Saliji bez prípravy trafil do Kristana, ktorý ani nevedel na okamih, kde má puk. Na šance vyrovnané.
     
    02:07
    2 min. Lelkeš (PIE), hákovanie.

    Faul v útočnom pásme a prvá príležitosť hostí zahrať si o jedného navyše.
     
    01:56
    Prvé krušné chvíle pripravil Tomekovi Martin Bača, ktorý pekne z vlastnej polky prekorčuľoval po ľavej strane okolo obrancu až do zakončenia, Tomek si poradil.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 34. Saliji (Melichárek, Biro), 54. J.Ručkay (Hruška), rozh. náj. Lelkeš – 25. Konig (Tománek, Stumpel), 42. Kováčik (Novák)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Filip (C), Bučka, Románek, Melichárek (A), Saliji – Drgoň, Brňák, Bartánus, Nemec (A), J. Ručkay – Biro, Škadra, Lelkeš, Holovič, Lušňák – Hruška, Šišovský, Haring, Mišura, Toman
    HK Nitra: Kristan – Nádašdi, Milo (A), Kováčik (A), Chrenko, Novák – Ordzovenský, Konig, Tománek, Stumpel (C), Ručkay H. – Bača, Rais, Bajtek, Hamrák, Segľa – Ďurkech, Piačka, Štumpf, Kmeč, Pupák

    Rozhodčí: Štefík, Kubuš – Kacej, Tvrdoň

    Diváci: 1610
    bahis siteleri