Kometa Brno – Pardubice 7:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:2 (kon.) | Jihlava – Chomutov 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 04.10.2013, 12:00 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen ještě jedna branka v samotném závěru utkání, které bylo bohaté na góly. JAN BOČEK projel středem hřiště, dostal se až před gólmana a jen tak ležérně práskl do kotouče, ke štěstí domácí útočníka se postavil touš na hranu a šel nad beton Stibůrka – 7:2. Asistence: Marek Papp, Adam Raška.
     
    56:34
    Ještě jedno vyloučení, Tadeáš Král vyloučen za podražení. Gólman Stibůrek je zase na střídačce. Hosté jsou v šesti.
     
    52:23
    Kometa vyhazuje, Raška dokonce uzmul za bránou puk a trefuje pouze tyč opuštěné klece!
     
    51:24
    Pavel Rohlík dál pokračuje v taktických manévrech, Stibůrek je venku z brány, za stavu 6:2 to zkusí hosté v šesti.
     
    51:24
    Filip Vojáček potrestán menším trestem za hákování, Pardubice budou hrát přesilovku.
     
    49:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté přeci jen snižují a využívají přesilovku. Vácha vypálil z pravého kruhu, Klimeš puk vyrazil pouze před sebe a TOMÁŠ PIPEK využil hodně prostoru před prázdnou bránou a dopravil touš do sítě. Domácí strážce se totiž nestihl vrátit na své stanoviště a neměl proto možnost zakročit. Asistence: Lukáš Vácha.
     
    48:28
    Je tu další vyloučení, na trestnou jde domácí Raška za nafilmovaný pád.
     
    46:17
    Mohla příjit právě teď. Boltvan zakombinoval s Raškou a druhý jmenovaný dostal kotouč takřka až do kuchyně, avšak poskakující puk nedokázal uklidil do sítě.
     
    44:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stibůrek přesto znovu inkasuje. JAKUB ZBOŘIL si poradil po samostatné akce. Nejprve vypálil z levé kruhu, puk však zapadl do mantinelu, od něj se znovu dostal ke stejnému hráči a pohotově kus černé gumy dorazil do sítě. Pro Zbořila je to již druhá branka v tomto zápase. Bez asistence.
     
    40:52
    Bude se vylučovat. Hosté budou hrát ve čtyřech. Na trestnou usedá za podražení Luděk Pilný.
     
    39:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pardubice to mají za "bůra". Hostující obrana nechala zcela volného FILIPA BENEŠE, který ujel po pravém křídle a přízemní střelou prostřelil brankáře Vejmelku, který se do své svatyně zase vrátil, nicméně pátému gólu ve své síti nezabránil. Asistence: Silvester Kusko, Adam Kozel.
     
    36:33
    Brnu dlouho přesilovka nevydržela, Beneš přidržel Poulička a inkasuje menší trest.
     
    35:52
    A tak může přijít pro hosty trest, kteří hráli v šesti. Na trestné již sedí Havel.
     
    35:21
    Velká šance hostů na snížení. Pipek pálil přes obránce, Klimeš puk vyrazil přesně na připraveného Kalouse, který však druhý gól svého týmu nedává. O pár čísel míjí brněnskou klec.
     
    32:24
    Radovan Chvojka je vyloučen za podražení, Kometa bude hrát přesilovku.
     
    27:39
    Na chvíli si bude moct odpočinout, protože na trestnou putuje Adam Kozel – hákování.
     
    27:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poprvé je překonán i novic v pardubické bráně Antonín Stibůrek. Na jeho klec vypálil z pravé strany Boček, důrazný MAREK PAPP vyšťoural kotouč před bránou a s vypětím všech sil jej procedil do sítě. Kouč Rohlík na tuto situaci reaguje oddechovým časem. Asistence: Jan Boček.
     
    21:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další gól a Vejmelka si tuto situaci za rámeček nedá. ADAM RAŠKA vyjel zpoza brány a vypálil na hostující brankáře. Kotouč však mířil původně vedle, nicměně si ho Vejmelka srazil smolně do sítě a bude střídat. Asistence: Marek Papp.
     
    18:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané otáčí vývojem utkání. Kusko poslal do brejku LUKÁŠE VÁGNERA, který pláchl po pravé straně, najel si před brankáře Vejmelu a zamířil přesně do jeho šibenice. Střela nad vyrážečku byla prakticky nechytatelná. Branka navíc padla v oslabení. Asistence: Silvester Kusko.
     
    18:08
    Za útočný faul je potrestán Marek Papp – menší trest podražení.
     
    14:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná branka v podání JAKUBA ZBOŘILA, který napřáhl od modré čáry a puk se zatřepetal v levé šibenici brankáře Vejmelky. To byl čistý průstřel a parádní trefa brněnského obránce, jenž navíc zhodnotil přesilovou hru. Brno tak vyrovnává stav tohoto utkání. Asistence: Marek Papp.
     
    12:58
    Na vyloučené máme vyrovnáno. Kysela potrestán za hákování.
     
    11:41
    I na opačném konci sledujeme velkou šanci. Tadeáš Král obral u levého kruhu o kotouč Petiru, vyjel si až před brankáře, jenže vystřelil pouze do jeho betonů. Pozice byla velice dobrá, už byl sám před pardubickou klecí, ale velkou tutovku brněnský hráč zahodil.
     
    10:37
    Další tutovka Pardubic v končící se přesilovce. Pipek vypálil od modré a Klimeš vyrazil puk před sebe. K dorážce se dostal následně Panna a skvěle domácí brankář podržel svůj tým, když se ve své stanovišti roztáhl jako gymnasta.
     
    08:41
    Mytiska vyloučen za nedovolené bránění. První přesilovka Pardubic je tady.
     
    04:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    První varování Kometě nestačilo a hosté jdou do vedení. Od modré nahodil kotouč Vácha a před bránou stál dobře postavený TOMÁŠ PIPEK, který protečoval puk za záda brankáře Klimeše. Ten měl i smůlu, v pádu mu kotouč přeskočil smolně rameno a zaplaval do sítě. Asistence: Lukáš Vácha, Michal Štědrý.
     
    03:49
    První velká šance zápasu a v ní hostující Petira. Prokličkoval se od červené čáry až před brankáře Klimeše, který ale jeho záměr vypálit do levého horního růžku vystihl.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 15. Zbořil (Papp), 19. Vágner (Kusko), 22. Raška (Papp), 28. Papp (Boček), 40. Beneš (Kusko, Kozel), 45. Zbořil, 60. Boček (Papp, Raška) – 5. Pipek (Vácha, Štědrý), 50. Pipek (Vácha)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Cívka, Mytiska, Štancl, Zbořil, Sedlák, Vojáček, Vágner, Kozel, Papp, Raška, Kunce, Kusko, Beneš, Boček, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán, Ondráček. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (od 22 do 28. a od 40. Stibůrek) – Kalous, Pilný, Petira, Vácha, Štědrý, Voženílek M., Havel, Kysela, Chvojka, Voženílek D., Fiala, Pipek, Poulíček, Schneider, Panna. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Čech – Černý, Reich
    bahis siteleri