Kometa Brno – Pardubice 7:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:2 (kon.) | Jihlava – Chomutov 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Berani Zlín
4:3 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 04.10.2013, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Zlín právě vstřelil branku!
    Poslední nájezd hostující hráč neproměňuje a tím pádem PSG Zlín vítězí 4:3 po samostaných nájezdech. Rozhodující gól v nájezdech zaznamenal MICHAL POPELKA.
     
    Michal Popelka výtečně proměňuje svůj nájezd a zvyšuje na 2:1!
     
    Ondřej Slováček srovnává! Krásným blafákem obalamutil Svobodu a srovnává na 1:1.
     
    K prvnímu nájezdu se postavil kapitán Dominik Matula, který krásným blafákem proměňuje! 1:0
     
    57:36
    A domácí si dokonce zahrají přesilovku pět proti třem. 2 minuty za vražení na hrazení dostává Ondřej Slováček, který doslova zramoval na hrazení Lukáše Buchtu.
     
    56:03
    Velká šance pro domácí Berany, kteří si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odchází Patrik Demel, který odchází na trestnou lavici na 2 minuty za podražení.
     
    53:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Vítkovice během necelých 4 minut dvouma brankama srovnávají skóre. Branku vstřelil ADAM HAWLÍK, který dostal přihrávku od Vojtěcha Tomiho a od modré čáry propálil Martina Svobodu. Asistence: Vojtěch Tomi.
     
    49:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté teď střílí poněkud šťastný kontaktní gól. Ondřej Slováček přihrál před branku MARTINU BLAHUTOVI, který využil nepozornosti Svobody a kotouč vystřelil po levý beton. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    47:05
    Další pohlednou akci vymyslel Popelka, který přihrál nejprve Karolovi, ten posunul na Lumíra Galušku. Galuškovi se ovšem zakončení vůbec ale vůbec nepodařilo.
     
    36:21
    Berani sevřeli Vítkovice do obrovského přesilovkového tlaku!
     
    33:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelnou akci teď opět předvedlo duo Popelka, Kovařík. Kovařík přenechal tandemem puk Popelkovi, ten pak přihrál nazpátek LUBOMÍRU KOVAŘÍKOVI, který obkroužil bránu Horvátha a poslal puk za jeho záda. Krásná akce! Asistence: Michal Popelka, Miroslav Zaremba.
     
    27:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odčinily obrovskou minelu z minulé přesilovky a snižují stav utkání. Adam Hawlík z rohu hřiště našel VOJTĚCHA TOMIHO, který výstavním příklepem prostřelil Svobodu. Asistence: Adam Hawlík.
     
    26:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Berani dávají gól ve vlastním oslabení! Opravdu nádhernou akci předvedl MICHAL POPELKA, který dostal přihrávku od Lubomíra Kovaříka a absolutně osamostatněný chladnokrevně zakončuje blafákem za záda Horvátha. Asistence: Lubomír Kovařík.
     
    26:03
    Hosté z Vítkovic si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici odchází zmiňovaný Kratochvíl, na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    25:50
    Do obrovské šance se řítil Matouš Kratochvíl, měl na druhé straně připraveného Hlaváče. Puk něho ovšem neprostrčil a tak Ondřej Horváth neměl sebemenší práci.
     
    20:28
    Velká šance pro domácí! Akci založil opět velmi produktivní Michal Popelka, který přihrál Lubomíru Kovaříkovi. Ten se velmi snažil Horvátha prostřelit, ale ten byl pozorný.
     
    15:54
    Vítkovičtí teď semkli Berany pod obrovský zámek a měli několik šancí. Domácí již nemohli, tak Gremlica vyhodil puk přes všechny tři čáry.
     
    10:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    A domácí tuhle přesilovku přece jen proměňují! Branku vstřelil MIROSLAV ZAREMBA, který tak odčinil své velké předešlé zaváhání a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Lukáš Buchta, Lubomír Kovařík.
     
    09:26
    Obrovská šance pro Berany! Do útoku se řítil rychlonohý Popelka, který přihrál na druhou stranu Zarembovi, který trestuhodně netrefil poloprázdnou branku!
     
    08:26
    I Berani si zahrají svou první přesilovku. Na trestnou lavici odchází Vojtěch Tomi za vražení.
     
    01:34
    A hned zkraje utkání tu máme přesilovku, kterou si zahrají hosté. Na 2 minuty odchází na trestnou lavici Lumír Galuška za hákování.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 11. Zaremba (Buchta, Kovařík), 27. Popelka (Kovařík), 34. Kovařík (Popelka, Zaremba), rozh. náj. Popelka – 28. Tomi (Hawlík), 50. Blahuta (Slováček), 54. Hawlík (Tomi)


    Berani Zlín: Svoboda (Haloda) – Řezáč, Stuchlík, Macharáček, Zbořil, Andrýsek, Buchta, Talán, Velčovský – Hlaváč, Kratochvíl, Dalajka, Gremlica, Kovařík, Zaremba, Karola, Kratochvíl, Popelka, Galuška, Matula, Sedláček
    HC Vítkovice Ridera: Horváth (Zavadil) – Hawlík, Demel, Jonáš, Pop, Charvát, Černín, Cabák, Rudl – Ballner, Tomi, Holý, Česlík, Blahuta, Kuťák, Stránský, Slováček, Sysala, Škutchan, Byakov
    bahis siteleri