Kometa Brno – Pardubice 7:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:2 (kon.) | Jihlava – Chomutov 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 04.10.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    37:44
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou a opět zaslouženě, když dlouho drželi Oceláře pod tlakem! Ránu od modré v podání Lukáše Kuchaříka ještě Svoboda vyrazil, ale na dorážku z prostoru před brankou bekhendem v podání LUKÁŠE STODŮLKY už neměl. Asistence: Lukáš Kuchařík, Denis Klečka.
     
    18:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Po vhazování v útočné třetině Třince vypálil od modré Hurtík, jehož ránu před Bačou tečoval TADEÁŠ JAROŠ mezi betony překvapeného domácího brankáře. Stav je tedy znovu srovnán – 2:2. Asistence: Pavel Hurtík, Tomáš Franek.
     
    13:40
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se domácím poštěstilo v akci více a zaslouženě se dostávají znovu do vedení! Tlak zelenožlutých na branku Svobody vyústil v ránu Newirtha, Svoboda vyrazil před sebe, kde stál DALIMIL ZVONEK, jenž z otočky poslal puk pod ležícím Svobodou. Asistence: Robert Neuwirth. Josef Zuzaník.
     
    11:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tentokrát se dokázali z rychlého protiútoku prosadit hosté. Vsetín si špatně pokryl hráče ve středním pásmu, z čehož vzniklo přečíslení dva na jednoho, které velmi dobře dokázal využít ADAM KOFROŇ po přihrávce od Franka do prázdné brány. Asistence: Tomáš Franek, Tadeáš Jaroš.
     
    05:25
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se z rychlého protiútoku dostávají do vedení! Z vlastního pásma rozjel po pravé straně podél mantinelu akci DENIS KLEČKA, jenž měl možnost přihrávat v přečíslení ještě dalším dvěma spoluhráčům, ale rozhodl se střílet. Svoboda na jeho svižnou střelu nad lapačku do šibenice neměl šanci reagovat. Asistence: Jakub Hruška, Lukáš Kuchařík.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 6. Klečka (Hruška, Kuchařík), 14. Zvonek (Neuwirth, Zuzaník), 38. Stodůlka (Kuchařík, Klečka) – 12. Kofroň (Franek, Jaroš), 19. Jaroš (Hurtík, Franek)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Zuzaník, Hruška, Červínek, Vašíček, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Daněk, Forch, Surý, Klíma, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Štrbík, Račický, Zvonek.
    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Běhal, Zahradníček, Hurtík, Matyáš, Heider, Valíček – Pěnčík, Franek, Kasala, Kofroň, Ižacký, Helešic, Motloch, Ohera, Křibík, Kovařčík, Jaroš.

    Rozhodčí: Jeřábek J. – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri