Havířov – Přerov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 0:3 (kon.) | SHK Hodonín – Karviná sledge 6:1 (kon.)
Litoměřice – Klášterec nO 7:6 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:1 (0:0, 3:1, 3:0)
SK Karviná sledge
Pátek 04.10.2013, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    59:57
    Tři vteřiny před koncem se vylučuje, jmenovitě Dominik Kalus (KAS) za podražení.
     
    57:43
    Vyloučen Filip Malík (KAS) na dvě minuty za hrubost.
     
    53:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ovšem na druhý pokus se rána JIŘÍHO SEDLÁKA ujala! Ten převzal tentokráte Janotovu přihrávku a téměř z totožné pozice propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně karvinského brankáře. Asistence: Janota.
     
    50:19
    Vyloučen Adam Duchoslav (HOD) za nedovolené bránění.
     
    49:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z bleskurychlé akce domácích se zrodila již pátá branka, která troufnu si říct rozhoduje o tom, že tři body zůstanou v Hodoníně. Tomi okamžitě po buly vyrazil s JANEM PRČÍKEM do rychlé útočné akce, předal kotouč druhému jmenovanému, který si s ním poradil jako zkušený mazák a napálil jej do pravé šibenice. Asistence: Tomi.
     
    48:45
    Duchoslav pod tlakem dvou hráčů zadovkou uvolnil zcela osamoceného Floru, který však v samostatném nájezdu na hostujícího brankáře neuspěl!
     
    45:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hokejisté bleskurychle využívají přesilovku a dělají obrovský krok kupředu ke třem bodům. Z přihrávky Pavla Flory těžil ADAM DUCHOSLAV, jemuž se podařilo rozvlnit karvinskou síť počtvrté. Asistence: Flora.
     
    45:30
    Za velice ostrý zákrok u mantinelu je vyloučen Michal Amestis (KAS).
     
    39:52
    Sudí Coufal osm vteřin před koncem stihne vyloučit Davida Kulyka (HOD) za držení protihráče.
     
    37:51
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na pouhé dvě branky a připravili si tak nadějnou pozici dvě minuty před koncem do třetí periody! ONDŘEJ PMIOK předvedl nádherné bruslařské sólo, když přebruslil takřka dvě třetiny kluziště a prosadil se bekhendovým zakončením. Bez asistence.
     
    32:24
    Matyýš Kouš (KAS) si počínal nedovoleně při Kučerově průniku a je vyloučen za podražení.
     
    28:13
    Sudí Coufal opět vylučuje, na trestnou lavici míří Ondřej Pmiok (KAS) za krosček.
     
    27:13
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle je hodně, ale hodně studená sprcha pro hráče Karviné, kteří po sedmi minutách druhého dějství prohrávají již o tři branky. Přesilovkový gól Drtičů střílí MAREK VÝMOLA, který dorážel Kučerovu střelu na brankovišti a připisuje si tak svou první ligovou trefu. Asistence: Kučera.
     
    26:38
    Duchoslav pálil bez přípravy z mezikruží, Wáclawikův rozklek však byl tentokrát jistý.
     
    25:31
    Vyloučen Dominik Monžol (KAS) za sekání.
     
    25:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krásná kombinační akce domácích! Drtiči využili toho, že hráči Karviné nestihli uplně ideálně vystřídat a zvyšují skóre na rozdíl dvou branek! Prčík našlápl do pásma s kotoučem na holi, rozhlédl se a našel přesně hůl JAKUBA TOMIHO na levém kruhu, který se z takových pozic často nemýlí. Asistence: Jan Prčík.
     
    21:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zkraje druhé periody se konečně na hodonínském zimním stadionu dočkáváme branky! Výmola zatáhl kotouč do útočné třetiny, kde předal kotouč TOMÁŠI KUČEROVI, a ten natáhl k neuvěřitelně přesné ráně pod horní tyčku. Asistence: Marek Výmola.
     
    19:07
    Martin Kaspenliz převzal dlouhou nahrávku za obranu a uháněl sám na Zollpriestera, mladý hodonínský gólman předvedl perfektní zákrok lapačkou!
     
    12:17
    Bureš inkasoval nepříjemný zákrok do oblasti hlavy u mantinelu, rozhodčí to však nechal zcela bez povšimnutí!
     
    11:02
    Polesný si chytře sjel na přihrávku z pozice obránce do předbrankového prostoru, ale prakticky z první minul hostující konstrukci branky!
     
    10:16
    Tomi nevyslal z vrcholku kruhu vůbec špatnou střelu na Wáclawika, karvinský brankář však proti ní předvedl ukázkový semafor!
     
    09:10
    Domácí obrana ve velkýych potížích, do zakončení se dostal Ondřej Kaspenliz a po něm i Václavík, Zollpriester je však zatím v hodonínské kleci pozorný.
     
    05:03
    Tkáč si chytře počkal za brankou na pohyb obránce Frolka a vyjel opačným směrem, z bezprostřední blízkosti se však prosadit nedokázal.
     
    04:08
    Michal Bureš (HOD) bruslařsky nestačil na útočícího soupeře a musel si pomoci faulem, odchází na trestnou lavici za sekání.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 22. Kučera (Výmola), 26. Tomi (Prčík), 28. Výmola (Kučera), 46. Duchoslav (Flora), 50. Prčík (Tomi), 54. Sedlák (Janota) – 38. Pmiok


    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Maloch) – Vanek, Polesný, Kulyk, Sedlák, Kukliš, Frolek, Výmola – Fojtík, Flora, Duchoslav, Bureš, Janota, Kučera, Tomi, Černohous, Prčík
    SK Karviná sledge: Wáclawik (Buszta) – Kalus, Pmiok, Kaspenliz M., Orság, Pilch, Kaspenliz O., Monžol, Amestis, Malík, Kouš, Brél, Václavík, Tkáč, Medve

    Rozhodčí: Coufal – Klein, Toman
    bahis siteleri