Košice – Zvolen 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 0:3 (kon.) | Poprad – Žilina 5:4 (kon.)
Nitra – Skalica 4:2 (kon.) | Martin – Piešťany 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:4 (2:2, 2:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 06.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke tohto zápasu sme videli veľmi zaujímavý a hlavne vyrovnaný hokej. V úvode sa hralo skôr do defenzívy, čo hralo popradským hokejistom do karát. V závere však Žilinčania zabrali v ofenzíve, no v 59. minúte pustili do útoku Arného Krotáka, ktorý zvyšoval na 5:4. Následne v 60. minúte dokázal vsietiť kontaktný gól hosťujúci Marcel Šterbák, no na žilinské vyrovnanie bolo už neskoro.

    Popradčania si po dobrom hernom výkone napokon pripisujú do tabuľky jasné tri body. Tím MsHK Žilina si z tohto zápasu neodnáša ani jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:20:13)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Hokejisti Žiliny nastupujú do hry v šestici a gólman Marek Laco ostáva na striedačke! Sedem sekúnd do konca a úplný vabank ŽIliny!
     
    59:53
    Žilinský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:53
    Žilina dala gól!
    Začína sa dramatizovať! Hosťujúci MARCEL ŠTERBÁK sa dostal k odrazenému puku v medzikruží a svojou delovkou dokázal prekonať bezmocného gólmana Dušana Sidora, ktorý zakročiť nedokázal. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Tibor Varga.
     
    59:18
    Žilinčania sú pri puku v obrannom pásme, no momentálne sa im veľmi nedarí zaútočiť. Popradčania s veľkým prehľadom kontrolujú priebeh tohto zápasu.
     
    58:36
    Poprad dal gól!
    Žilinskí hokejisti sa snažili prekvapiť gólmana Sidora, no napokon zabudli na pozornosť v defenzíve! Popradský kapitán ARNÉ KROTÁK prevzal puk v strednom pásme, nakorčuľoval si na hranicu ľavého kruhu a svojou delovkou umiestnenou presne do ľavého horného rohu žilinskej brány pravdepodobne rozhodol o výhre Popradu v tomto zápase. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Kasík.
     
    58:07
    Tentokrát sa žilinskí "vlci" previnili vyhodením puku cez všetky čiary, ktoré bolo klasifikované ako zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po pravici gólmana Laca.
     
    57:47
    Jabrocký hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany v medzikruží Sýkoru, no napokon sa mu to nepodarilo. Žilinčania sú opäť pri puku a snažia sa zaútočiť.
     
    57:11
    Momentálne sa už očakáva, že žilinský tréner Neliba vezme oddychový čas a pošle na ľad šesticu hráčov, no zatiaľ sa jeho tímu nedarí dostať do útočného písma.
     
    56:47
    Marek Nagy nekompromisne pálil spomedzi kruhov, no jeho delovka bola napokon neúspešná a skončila na ochrannej sieti, keďže puk gólman Laco zblokoval svojou výstrojou.
     
    56:28
    Stals potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, následne ho prenechal Jabrockému, ktorý vystrelil. Gólman Laco bol však v strehu a puk dokázal zachytiť pod svojou lapačkou.
     
    55:36
    Žilinskí "vlci" už nemajú veľa času na vyrovnanie, no momentálne sa im veľmi nedarí. Popradčania s veľkým prehľadom kontrolujú priebeh hry a snažia sa udržať si doma tri body.
     
    54:56
    Gápa nahodil puk na žilinskú bránu, no gólman Laco bol aj tentokrát v strehu a dokázal puk zachytiť medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    54:22
    Hosťujúci Marcel Šterbák omylom narazil do hlavného rozhodcu Müllnera. Ten následne spadol na ľad a asi dva metre sa po zadku pošmýkal k žilinskej striedačke.
     
    53:53
    Spoza pravého kruhu pálil Jaroslav Kasík, no jeho strelu napokon gólman Laco s veľkým prehľadom zachytil vo svojom náručí. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    53:21
    Dvojica Kroták a Stals sa dostala do skvelej gólovej šance, no druhý menovaný po skvelej prihrávke napokon osamotený trafil len dobre osadené betóny gólmana Mareka Laca.
     
    52:46
    Arné Kroták potiahol puk do útočného pásma a následne ho prihral pred Paločka, no ten napokon úspešný nebol. Žilinskí obrancovia ho dokázali od puku s prehľadom odstaviť.
     
    52:06
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Marcel Šterbák.
     
    51:45
    Sýkora sa dostal do skvelej gólovej šance, no jeho delovku z pravej strany dokázal gólman Marek Laco svojou helmou jemne zblokovať k zadnému mantinelu.

    Branky a nahrávky: 5. Suchý, 13. Kroták, 26. Stals (Sýkora, Jabrocký), 39. Sýkora (Kasík), 59. Kroták (Kasík) – 6. Drevenák (Linet, Macejka), 8. Novák (Varga, Ostrčil), 28. Klouda (Novák), 60. Šterbák (Klouda, Varga)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Fabian, Kurali, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Gápa – Jabrocký, Stals, Sýkora – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – M. Nagy, Paukovček, Belluš.
    MsHK Žilina: M. Laco (Mikoláš) – Rúfus ("A"), M. Šterbák, Ostrčil, Bajaník, Dlouhý ("C"), Leško, Čavrk, Sluka – Varga ("A"), Klouda, F. Novák – Dornič, Kalla, D. Buc – F. Macejka, Linet, Drevenák – Jarab, Valášek, Kropáč.

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík

    Diváci: 1311
    bahis siteleri