Žižkov – Karviná 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Frýdek-Místek 3:0 (kon.) | Varnsdorf – Most 4:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
2:0 (1:0)
MFK Karviná
Neděle 20.10.2013, 10:15 • Viktoria Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    87
    Žižkov si ještě jednou vystřídá. Místo Mareše už je na trávníku Opluštil.
     
    80
    Žižkov také podruhé vystřídal. Unaveného exekutora standardních situací Podrazkého vyměnil na trávníku Petr Zapalač.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 846 diváků.
     
    77
    Naposledy si vystřídala Karviná. Útočné střídání poslalo na lavičku Hoffmanna, opačným směrem zamířil Pavelka.
     
    76
    Žižkov poprvé střídá. Radek Voltr přepouští místo Michalu Škodovi.
     
    73
    Další parádu předvedl Jakub Hottek. Gonda mu poslal za hranici pokutového území zpětný centr, do nějž se Hottek opřel takovým způsobem, že donutil Boháče k výbornému zákroku.
     
    69
    Další gólovka pro tým z metropole. Tentokrát zaspala pravá strana karvinské obrany, k centru se dostal Bartl, našel přesně hlavu Súkeníka, který z malého vápna jen těsně minul karvinskou svatyni.
     
    67
    Karviná reaguje druhým střídáním. Pro tuto chvíli dohrál Ciku, jehož nahradil Fiala.
     
    66
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! K rozehrávce přímého volného kopu z nějakých dvaadvaceti metrů se postavil LUKÁŠ BARTOŠÁK a svou levačkou zakroutil míč přesně tak, aby ho brankář Pindroch neměl šanci lapit.
     
    65
    Voltrův postup směrem k brance Pindrocha rázně utnul Jovanovič a proti žluté kartě rozhodně protestovat nemůže. Pro Žižkov se navíc rýsuje i zajímavá standardní situace.
     
    55
    Velká šance pro Žižkov. Po zaváhání karvinské obrany se na útočnou polovinu vyřítil Súkenník, všiml si vedle sebe úplně volného Sivriče, leč ten svou příležitost ke střele promarnil. Z nadějné pozice se pak ještě opřel do odraženého balonu Podrazký, ale vystřelil hodně nepřesně.
     
    52
    Teď jsem to málem přivolal. Nenápadný centr Hotteka se snášel na hlavu Mišinského, který jen tak lízl míč. Ten se nakonec odrazil těsně vedle levé tyče Boháčovy branky.
     
    45+1
    Další gólovku Žižkova připravil Sivrič! Na levé straně se jakoby nic zbavil Hoffmanna a poslal do pokutového území přesný centr na hlavu Bartla. Ten zcela osamocen na hranici penalty přestřelil branku.
     
    44
    Teď Žižkovští propadli při bránění a na hranici pokutového území se dostal k nebezpečné střele Gonda. Míč pouze proletěl kolem pravé tyče Boháčovy branky. Byla to ale zajímavá možnost ke srovnání stavu.
     
    40
    Trenér Josef Mazura sáhl k první změně v sestavě Karviné. Tomáš Knotík nahradil Martina Uvíru.
     
    37
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Obrovská radost zavládla na Žižkově! Přímý volný kop z ideální střelecké vzdálenosti čtyřiadvacet metrů od branky rozehrál Podrazký a Pindroch s námahou míč vytěsnil před sebe. Toho si všiml důsledný Marcel Šťastný a ihned ho vrátil zpět do ohně. Na malém vápně se nakonec nejlépe zorientoval MARTIN VOLTR a přesnou dorážkou nedal Pindrochovi šanci. Zasloužené vedení Viktorie.
     
    34
    První karvinská možnost zápasu! Po rychle rozehraném autovém vhazování se balon dostal až k Ciku, který s ním udělal pár kroků a z hranice vápna nebezpečně vystřelil. Ke smůle svého týmu mířil nad branku.
     
    26
    První žlutá karta zápasu je na světě. Uvíra nevybíravě zajel ve skluzu do Bartošáka a sudí Pechanec musel popvé sáhnout do své kapsičky.
     
    13
    První zajímavý moment zápasu. Ke střele z pětadvaceti metrů napřáhl Podrazký, Pindroch musel tygřím skokem jeho střelu lapit.

    Radek Barkman

    Branky: 37. Voltr, 66. Bartošák

    Karty:   26. Uvíra (KAR), 65. Jovanovič (KAR)


    FK Viktoria Žižkov: Boháč – Voltr (76. Škoda), Podrazký (80. Zapalač), Houžvička, Bartl, Bodeček, Šťastný, Bartošák, Sivrič, Súkenník, Mareš (88. Opluštil).
    MFK Karviná: Pindroch – Hoffmann (77. Pavelka), Uvíra (40. Knotík), Ciku (67. Fiala), Vaněk, Hottek, Eismann, Mišinský, Jovanovič, Mikula, Gonda.

    Rozhodčí: Pechanec – Pochylý, Machálek

    Diváci: 846
    bahis siteleri