Augsburg – Mohuč 2:1 (kon.) | W. Brémy – Hannover 3:2 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:1 (1:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 03.11.2013, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    59
    Mainz právě vstřelil branku!
    Mohuč je zpět v zápase. Střídající CHOUPO-MOTING byl na hřišti dvě minuty a ihned skóroval. Penaltu zahrál naprosto přesně a zamířil na opačnou stranu, kam šel brankář Hitz. Sníženo – 2:1.
     
    49
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Wetklo je pokořen, sotva se ohřál ve svém pracovišti a už jej ANDRÉ HAHN překonal. Nejprve na bránu běžel sám, náhradní brankář míč vyškrábl do poměrně těžkého úhlu, odkud asi nečekal, že bude Hahn střílet. Ten však zamířil skvěle z otočky a míč zapadl fantasticky do sítě. To byla parádní trefa a um dnes jediného střelce zápasu. Asistence: Tobias Werner.
     
    27
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Je to tady, první gól zápasu je na světě a prosadil se dnes často komentovaný ANDRÉ HAHN. Skvělým centrem z velké dálky ho našel Baier a sám před bránou se prosadil naprosto přesně. Gólman Müller dělal co mohl, zmenšil mu úhel, ale zasáhnotu nedokázal. V podstatě tak napravil své zaváhání z úvodních minut, kdy byl lidově řečeno považován za dřeváka. Nyní ukázal, že góly dávat umí. Asistence: Daniel Baier.

    Roman Zajíček

    Branky: 27. Hahn (Baier), 49. Hahn (Werner) – 59. Choupo-Moting (pen.)

    Karty:   58. Callsen-Bracker (AUG), 70. Verhaegh (AUG) – 32. Noveski (MAI), 61. Polter (MAI), 90. Díaz (MAI)   88. Wetklo (MAI)


    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh, Klavan, Callsen-Bracker, Ostrzolek – Vogt, Baier, Hahn, Altintop (71. Hong), Werner (90. de Jong) – Mölders (63. Milik).
    Náhradníci: Manninger – Philp, Hong, Holzhauser, de Jong, Milik, Fetsch.

    1. FSV Mohuč 05: H. Müller (46. Wetklo) – Pospěch, Svensson (46. N. Müller), Noveski, Díaz – Bell, Okazaki, Geis, Soto (57. Choupo-Moting), Park – Polter.
    Náhradníci: Wetklo – Fathi, Moritz, N. Müller, Choupo-Moting, Schahin, Parker.

    Rozhodčí: Dankert – Borsch, Lupp

    Diváci: 28007
    bahis siteleri