Augsburg – Mohuč 2:1 (kon.) | W. Brémy – Hannover 3:2 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:1 (1:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 03.11.2013, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty a hosté hrají pouze v deseti, navíc s útočníkem v bráně. Tohle se jen tak nevidí. Jeden brankář zřejmě zraněný, druhý vyloučený. Prakticky tři brankáři v jednom zápase.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Júnior Díaz (1. FSV Mainz 05).
     
    90
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Tobias Werner, přichází Marcel de Jong.
     
    89
    A ukázal se skvěle. Parádní zákrok předvedl Polter po střele Wernera, který se rybičkou vrhl po míči a parádně zakročil.
     
    88
    Wetklo fauloval Milika před pokutovým územím a tohle je velký problém. Náhradní brankář je vyloučen a hosté už nemohou střídat. Domácí fotbalista běžel sám na bránu a nic jiného Wetklo udělat nemohl. Putuje za to do kabin.
     
    87
    Po rohu se míč dostal ke Klavanovi, který jako stoper se z ničeho nic ocitl na malém vápně a výtečně musel zasáhnout Wetklo. Pomohla mu i obrana, která odražený míč odpálila na roh.
     
    78
    André Hahn útočil na hattrick. Předběhl Parka, ale dostal se do těžkého úhlu, odkud vypálil pouze do boční sítě.
     
    71
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Halil Altintop, přichází Džeong-Ho Hong.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Paul Verhaegh (FC Augsburg).
     
    63
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Sascha Mölders, přichází Arkadiusz Milik.
     
    61
    Polter to zkusil ve vápně podruhé. Kontakt tam sice byl, ale hostující útočník předvedl kvalitní "Barrandov" a je za to náležitě potrestán.
     
    59
    Mainz právě vstřelil branku!
    Mohuč je zpět v zápase. Střídající CHOUPO-MOTING byl na hřišti dvě minuty a ihned skóroval. Penaltu zahrál naprosto přesně a zamířil na opačnou stranu, kam šel brankář Hitz. Sníženo – 2:1.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Jan-Ingwer Callsen-Bracker (FC Augsburg).
     
    58
    A dějí se věci dál. Penalta pro hosty. Bracker fauloval a držel evidentně Poltera, rozhodčí to viděl a je zde obrovská šance na snížení. Tady nebylo co řešit, k nelibosti fandů a hráčů je zde velká možnost na gól.
     
    57
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Elkin Soto, přichází Maxim Choupo-Moting.
     
    54
    Altintop čeká na padesátý ligový gól v bundeslize. Málem se dočkal. Byl ke gólu velice blízko. Už byl sám před Wetklem, který se mu snažil zmenšit střelecký úhel. To se mu i povedlo, ale zkušený turecký fotbalista dloubl do míče a orazítkoval břevno. Po něm se dostal k hlavičce Mölders a těsně míjí. To byly dvě jasné tutovky pro Augsburg.
     
    53
    Pozor na Mohuč. Werner zaváhal při odkopu a před Hitzem bylo pořádné vedro, i když je v Německu poměrmě chladno. Žárovky rozpálil Polter a hasit požár musel Pospěch.
     
    49
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Wetklo je pokořen, sotva se ohřál ve svém pracovišti a už jej ANDRÉ HAHN překonal. Nejprve na bránu běžel sám, náhradní brankář míč vyškrábl do poměrně těžkého úhlu, odkud asi nečekal, že bude Hahn střílet. Ten však zamířil skvěle z otočky a míč zapadl fantasticky do sítě. To byla parádní trefa a um dnes jediného střelce zápasu. Asistence: Tobias Werner.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Bo Svensson, přichází útočník Müller.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Heinz Müller, přichází Christian Wetklo.
     
    45
    Tohle už však byla jasná gólovka. Verhaegh vypálil z dvaceti metrů a Müller vyrazil míč pouze před Altintopa. Ten z bezprostřední blízkosti trefuje opět připraveného německého brankáře.
     
    38
    Obrovská šance Wernera, který využil zaváhání mohučské obrany a mohl jít sám do zakončení. Lépe řečeno, měl spíše přihrát na Mölderse. Vypálil raději sám a přestřeluje z dobré pozice hostující svatyni.
     
    32
    Marně zatím čekají fanoušci hostů na nějakou další solidní šanci svého týmu. Navíc fauloval Noveski a je za to potrestán žlutou kartou.
     
    27
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Je to tady, první gól zápasu je na světě a prosadil se dnes často komentovaný ANDRÉ HAHN. Skvělým centrem z velké dálky ho našel Baier a sám před bránou se prosadil naprosto přesně. Gólman Müller dělal co mohl, zmenšil mu úhel, ale zasáhnotu nedokázal. V podstatě tak napravil své zaváhání z úvodních minut, kdy byl lidově řečeno považován za dřeváka. Nyní ukázal, že góly dávat umí. Asistence: Daniel Baier.
     
    20
    Tohle bylo daleko lepší a máme zde tutovku Mohuče. Okazaki nejprve upadl v souboji s Callsenem-Brackerem, ihned se oklepal a zaklepal na vrátka domácího brankáře Hitze, který se po míči musel vrhnout jako hladový tygr a jasnou příležitost hostů dokázal zlikvidovat.
     
    9
    A dějí se věci i nadále. Na druhé straně musel hlásit stav ohrožení brankář Hitz, na kterého se řítila korejsko-japonská pohroma. Park přetáhl centr na Okazakiho a ten využil podběhnutí Brackera. Hlavičkou však trefil pouze připraveného švýcarského gólmana, jenž vyráží míč na roh.
     
    8
    První gólová šance je na světě. Standardku zahrával Werner a našel na zadní tyči Hahna. Ten však trestuhodně z metru přestřeluje bránu Mohuče. Tam nebylo co řešit, pouze zasunout míč do sítě, Hahn ovšem nabídnutou tutovkou doslova pohrdl a prakticky se zapsal mezi aktéry silvestrovských sestřihů.

    Roman Zajíček

    Branky: 27. Hahn (Baier), 49. Hahn (Werner) – 59. Choupo-Moting (pen.)

    Karty:   58. Callsen-Bracker (AUG), 70. Verhaegh (AUG) – 32. Noveski (MAI), 61. Polter (MAI), 90. Díaz (MAI)   88. Wetklo (MAI)


    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh, Klavan, Callsen-Bracker, Ostrzolek – Vogt, Baier, Hahn, Altintop (71. Hong), Werner (90. de Jong) – Mölders (63. Milik).
    Náhradníci: Manninger – Philp, Hong, Holzhauser, de Jong, Milik, Fetsch.

    1. FSV Mohuč 05: H. Müller (46. Wetklo) – Pospěch, Svensson (46. N. Müller), Noveski, Díaz – Bell, Okazaki, Geis, Soto (57. Choupo-Moting), Park – Polter.
    Náhradníci: Wetklo – Fathi, Moritz, N. Müller, Choupo-Moting, Schahin, Parker.

    Rozhodčí: Dankert – Borsch, Lupp

    Diváci: 28007
    bahis siteleri