Sant Andreu – Atlético 0:4 (kon.) | Girona – Getafe 1:1 (kon.) | Celta Vigo – Ath. Bilbao 1:0 (kon.)
Huelva – Levante 1:0 (kon.) | Xàtiva – Real Madrid 0:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:0 (0:0)
Athletic Bilbao
Sobota 07.12.2013, 20:00 • Estadio Balaídos, Vigo • Španělský pohár
Předzápasové kurzy
     
    90
    Álex López vidí žlutou kartu, když doslova ztrhl protihráče dolů jako kalendář.
     
    89
    Brankář Alvarez seč znovu postaral o vynikající zákrok, po kterém přichází rohový kop. bránu Celty tak uhájil proti zákeřné střele De Marcose k jeho pravé tyčce.
     
    79
    Real Club Celta de Vigo také naposledy střídá: Orellana má pro dnešek dohráno; jeho místo zaujme Bermejo.
     
    78
    Athletic Bilbao naposledy střídá: Andera vystřídá De Marcos.
     
    78
    Athletic Bilbao střídá: Toquera nahradí Aduriz.
     
    71
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    SANTI MINA dostal parádní přihrávku az obranu, kdy mu v cestě stál jen hrdina utkání brankář Bilbaa. Herrerín mu první ránu zablokoval, na druhou byl ale již krátký a tak poprvé v dnešním utkání kapituluje. 1:0!
     
    69
    Real Club Celta de Vigo podruhé střídá: Trenér Luis Enrique mění unaveného Rafinhu za čerstvou krev Madindu.
     
    67
    Athletic Bilbao střídá: Susaetu vystřídá I. Gómez.
     
    66
    Rico na středovém kruhu zařídil ošklivý faul, za který vidí žlutou kartu.
     
    65
    Po rohu přišel centr, který našel milimetrově přesně hlavu Miny! ten si naskočil a vyslal prudkou hlavičku na bránu Bilbaa, kde musel Herrerín vytáhnout další prvotřídní zákrok.
     
    64
    Real Club Celta de Vigo střídá: Costase nahradí Vila.
     
    62
    Nyní to byl Muniain, který se s lehkostí sobě vlastní dokázal probít přes čtveřici protivníků a následně také zpoza vápna Celty vypálit! Jeho rána skončila jen tě sně vedle levé tyčky brankáře Alvareze a ten se tak postará po další velké šanci o odkop.
     
    59
    Susaeta se dostal až do vápna soupeře, kde kličkou obešel dva protihráče a pak přihrál lépe postavenému Muniainovi.Tomu ale trvalo trošku déle zpracování a z úhlu pak mířil do dobře postaveného brankáře Alvareze.
     
    56
    Iturraspe si ale při svém faulu něco poranil a těžko se zvedá ze země. Už se tak stalo a kartu dostává.
     
    55
    Nolito dostal parádní nabídku za obranu, kterou po své levé straně nedokázal přetavit v branku. Skvělým zákrokem míč vyrazil před sebe kapitán Bilbaa Gurpegi.
     
    52
    Johny musel skolil unikajícího hráče Athleticu na zem a po zásluze tak dostává žlutou kartu.
     
    41
    Nolito na druhé straně mířil sám v brejku na bránu hostů! Svou střelou z 15 metrů pak namířil pouze na vyběhnutého brankáře Bilbaa a ten se také zapíše jako hrdina poločasu.
     
    37
    Susaeta našel krásným centrem za obranu obránce Bilbaa San Josého. Ten pak mohl dostat svůj tým do vedení, jenže bránu Celty z 11 metrů netrefil. To byla další velká šance hostů v tomto utkání.
     
    36
    Muniain je dnes velmi aktivní. A znovu se musí tahat karta po zákroku na něj! Krohn-Dehli, je tím viníkem, který ho přidržel za dres a vyfasuje žlutou.
     
    32
    Žlutá karta se uděluje také na druhé straně. Viníkem, je Rafinha, jenž poslal tvrdě k zemi hříšníka na druhé straně Muniaina. Ten vybojoval dobrou šanci na ohrožení banky z cca 25 metrů před bránou Alvareze.
     
    32
    Muniain vidí první žlutou kartu utkání, když zatáhl protihráče Lopeze, aby nemohl postupovat v rychlém brejku uprostřed hřiště.
     
    27
    Tohle byla pěkná střela od křídelníka Celty Orellany. Ten si z levé strany vzal míč a seběhl si s ním ke středu, odkud také z 20 metrů vypálil svou levačkou. Stela šla jen těsně vedle levé tyčky brankáře Herrerína. Následuje odkop.
     
    25
    Muniain to byl, jenž tvrdě vypálil zpoza vápna domácího týmu z Viga. Bránu Alvareze ale netrefil, tu těsně minul a jeho střela skončila pár centimetrů nad břevnem!
     
    19
    Toquero utíkal v brejku na pravé straně! Následně našel před bránou úplně volného Andera, ten tvrdě vypálil z hranice 10 metrů ale trefil jen dobře postaveného Alvareze. Následně ještě vypálil z dorážky z akrobatické pozice Muniaín, jenže ani teď si na brankáře domácích nepočíhal. Ten se vyznamenal a drží svůj tým na nule!

    Jakub Martiňák

    Branky: 71. Mina

    Karty:   32. Rafinha (CVG), 36. Krohn-Dehli (CVG), 52. Johny (CVG), 90. Lopez (CVG) – 32. Muniain (ATB), 56. Iturraspe (ATB), 66. Rico (ATB)


    Celta de Vigo: Alvárez – Mallo (C), Cabral, Costas, Jonny – Krohn-Dehli, López, Rafinha – Orellana, Mina, Nolito.
    Náhradníci: Blanco – Vila, Bermejo, Bellvis, Madinda, D. Roriguéz, Rey

    Athletic Bilbao: Herrerin – Iraola, San José, Gurpegi (C), Balenziaga – Iturraspe, Rico – Susaeta, Ander Herrera, Muniain – Toquero.
    Náhradníci: Iraizoz – Morán, Beňat, De Marcos, I. Gómez, Etxeita, Aduriz

    Rozhodčí: Pérez Montero – J. Matías, A. Hernández
    Čtvrtek 19.12.2013
    bahis siteleri