Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:1 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Kladno – Sparta 5:4 (po pr.) | Litvínov – Třinec 1:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 28.12.2013, 17:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se domácím přesilovka vůbec nevedla, nakonec je puk za Menstatorem. Od modré vypálil DAVID NOSEK a přes klubko těl propadl kus černé gumy do plzeňské brány popáté. Přesilovka je tak využita a dá se říct, že je v Brně prakticky rozhodnuto. Asistence: Jakub Koreis.
     
    35:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nebylo co řešit. JOZEF KOVÁČIK to provedl fantasticky. V signalizovaném trestu si obhodil obránce a poté neuvěřitelně v pádu trefil kotouč a ten zapadl přesně k pravé tyči brankáře Mensatora. Ta rána byla natolik prudká, že si sudí Minář raději nechal branku potvrdit videorozhodčím. Ten dlouho neváhal a je to již 4:1. Bez asistence.
     
    24:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už to vyšlo. Pocukrovanou přihrávku poslal na VILÉMA BURIANA jeho parťák a bývalý hráč Plzně Novotný a s tím nešlo nepohrdnout. Puk dostal na zlatém podnose před bránu a přesně zakončil do míst, kam se Mensator nestihl přesunout. Asistence: Štepán Novotný, Jakub Koreis.
     
    19:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól prakticky z ničeho. Hosté v závěru první periody snížují na rozdíl jediné branky. Od modré vypálil obránce Jeřábek, kotouč se v chumlu těl vymotal před Čiliakem a všudybyl RADEK DUDA jej bezpečně usměrnil do prázdné brány. Kometa zapomněla pohlídat tohoto útočníka a pohroma je na světě. Asistence: Václav Pletka, Jakub Jeřábek.
     
    14:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Drtivý tlak je využitý. JAN HRUŠKA využil chybnou přihrávku soupeře a pádil ve trojici na jednoho protivníka. Celou akci vzal brněnský rodák na sebe a parádní bombou do levé šibenice Mensatorovy brány zvyšuje již na dvoubrankový rozdíl. Indiáni jsou hodně pasivní a mají rozhodně co zlepšovat. Bez asistence.
     
    05:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Trocha štěstí, ale Brno jde do vedení, když využívá dvojnásobnou početní výhodu. David Nosek si najel do palebné pozice, napřáhl a Mensator jeho prudkou pumelici vyrazil pouze před TOMÁŠE SVOBODU, který i s notnou dávkou kliky trefuje odkrytou bránu. Ta střela mu přitom vůbec nesedla, ale puk je v plzeňské svatyni. Asistence: David Nosek, Jan Hruška.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. T. Svoboda (D. Nosek, J. Hruška), 15. J. Hruška, 25. Burian (Novotný, Koreis), 36. Kováčik, 46. D. Nosek (Koreis) – 20. Duda (Pletka, Jeřábek)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Nosek, Jan Hanzlík, Kováčik, Kempný, Žižka, Kuboš, Sedlák – T. Vondráček, Čermák (C), J. Hruška – T. Svoboda, Němec, J. Káňa II. – Novotný, Koreis, Burian – H. Zohorna, Pivko, Wasserbauer. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Machovský) – Jiří Hanzlík, D. Růžička, Jeřábek, Slovák, Mozík, Boháč, Moravčík – Pletka, Straka (C), Duda – Vlasák, Kašpařík, Kratěna – J. Sýkora, Lev, Schleiss – Hollweg, Holec, Dvořák, Indrák. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Milan Minář (Olomouc), Robert Čech (Vrbovec u Znojma) – Jiří Flegl (České Budějovice), Milan Štofa (Příbram)

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri