Martin – Žilina 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 3:2 (1:0 po s.n.)
Poprad – Piešťany 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 5:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
HK VITAR Martin
3:4 (1:0, 2:2, 0:1)
MsHK Žilina
sk Sobota 28.12.2013, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MsHK DOXXbet Žilina.
    JAROSLAV KALLA strelil víťazný gól.
     
    59:34
    Žilina dala gól!
    Hostia, ktorí hrali opäť bez gólmana sa predsa len dočkali. Šikovnú kombináciu pretavil do vyrovnávajúceho gólu v hodine dvanástej JAROSLAV KALLA. Asistencie: Matej Valášek, Marek Slovák.
     
    54:30
    Tomáš Tupý (MT) to prehnal s dôrazom a počas bránenia žilinského útoku sa dopustil nedovoleného zákroku 2. min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    52:21
    Neuveriteľné čo dokázali zahodiť hostia. Konkrétne Milan Drevenák. Jakub Čech bol už prekonaný, síce to mal Drevenák na bekhend no asi z metra nedorazil do prázdnej bránky MHC. Trafil žŕdku.
     
    49:59
    Hrúbka aj na martinskej strane mohla stáť domácich dobre rozohratý zápas – Matej Valášek sa rútil sám na Čecha v oslabení, úspešnejší bol brankár Martina, ktorý ukázal kvalitu svojej vyrážačky.
     
    49:03
    Richard Vaculin si odsedí 2. min. trest za podrazenie.
     
    47:43
    Obrovské šance Martina pred Marekom Lacom. Markovič najprv sa obtočil okolo žilinskej bránky, našiel Važana a potom Galamboša, obaja však z ideálnych pozícii buď prestrelili alebo trafili len Laca priamo do hrude.
     
    34:36
    Početná výhoda 4:3 pre domácich. Nová posila – Jan Látal 2. min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    32:44
    Peter Smrek nezvládol moment, kedy síce zbytočne vystrelil Jaroslav Kalla na Jakuba Čecha po odpískaní. Rezultát: Smrek 2: min. údery, Kalla 2. min. údery + 10. min. nešportové správanie za zbytočné protesty.
     
    31:08
    Jaroslav Markovič mohol pridať svoj druhý gól v slede a pomôcť svojim spoluhráčom gólom, ktorý by znamenal dvojgólové vedenie. To sa mu nepodarilo, skúšal "Forsbergovku", no na Laca v tej chvíli nevyrástol.
     
    30:04
    Martin dal gól!
    Opäť pomerne bleskovo využitá presilová hra pre domácich, kitorí sa s nimi často trápili. Strelu Michala Važana dorazil za Lacov chrbát dobre postavený JAROSLAV MARKOVIČ, ktorý mal jednoduchú pozíciu. Asistencie: Michal Važan, Peter Galamboš.
     
    29:42
    Domáci hrajú presilovú hru. Marek Slovák 2. min. podrazenie.
     
    29:16
    Žilina dala gól!
    Nedôsledná obrana Martina vytvorila priestor pre unikajúceho hráča hostí, ROMANA TOMASA , ktorý nezaváhal a prekonal pohotovou strelou nad lapačku Čecha. Asistencia: Peter Klouda, Matej Valášek
     
    24:21
    Martin dal gól!
    Z ničoho nič sa dostali Martinčania do brejku 2:1. Perniš si vymenil puk s TOMAŠOM POKRIVČAKOM, ktorý bol napokon posledný kto zakončoval a zároveň aj tento hráč vymietol pravý horný roh bránky z pohľadu Laca. Asistencia: Ján Perniš.
     
    21:34
    Žilina dala gól!
    Hostia dá sa povedať, že pohotovo ako aj Martin vyrovnáva stav. Po prihrávke spoza bránky sa presadil MATEJ VALÁŠEK, ktorý doklepol za bezmocného Čecha. Asistencie: Peter Klouda, Roman Tomas.
     
    20:56
    Rýchla akcia Žiliny. Tú zastavil až Lukáš Matejka, avšak nedovolene a tak dostal 2. min. sekntuie.
     
    18:09
    Hráči pridávajú na dôraze a pridávajú aj na počte nedovolených zákrokov. Jan Dlouhý 2. min. nedovolené bránenie v hre. Ešte 49 sekúnd 4:4 a potom 71 sekúnd presilovej hry pre MHC.
     
    16:58
    Druhá početná výhoda pre žilinských vlkov – 2. min. pre Jána Perniša za držanie hokejky.
     
    13:15
    Bude sa hrať 4:4. Matej Valášek 2. min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    13:08
    Prvá presilová hra hostí. Lukáš Matejka 2. min. oplácal a cítil krivdu. Seknutie.
     
    12:47
    Hostia pôsobia mierne zakríknuto. Predsa len na to tempo a nasadenie by sa z každej strany čakal aj viac presnejší hokej s viacerými peknými kombináciami, no veríme, že aj tie prídu. Konečne je v Martin a v podstate aj na nejakom extraligovom štadióne vyššia návšteva ako číslo 2 500.
     
    08:42
    Martin dal gól!
    Bleskovo využitá početná výhoda pre domáci Martin. Martinčania šikovne vyhrali buly – napriahol Ivan Ďatelinka a posledný, ktorý bol pri puku bol ANDREJ THEMÁR, ktorý prekonal bezmocného Mareka Laca. Asistencia: Ivan Ďatelinka, Dominik Fujerík.
     
    08:35
    Marek Slovák 2. min. – podrazenie. Prvá presilová hra re MHC.
     
    00:22
    Ihneď v samom úvode obrovská šanca Žiliny, Milan Drevenák dostal rýchlu prihrávku a rútil sa sám na Jakuba Čecha, ten zoči-voči uspel proti agilnému útočníkovi.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 9. Themár (Ďatelinka, Fujerík), 25. Pokrivčák (Perniš), 31. Markovič (Važan, Galamboš) – 22. Valášek (Klouda, Tomas), 30. Tojmas (Klouda, Valášek), 60. Kalla (Valášek, Slovák), rozh. náj. Kalla


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Smrek, Matejka – Novotný, Ďatelinka – Tupý, Brcko – Pacalaj, Pástor – Markovič, Galamboš, Važan – Rožník, Fujerík, Klíma – Themár, Dírer, Cíger – Perniš, Pokrivčák, Šugár
    MsHK Žilina: Laco (Koutský) – Ostrčil, Šterbák – Dlouhý, Leško – Látal, Bagin – Niník, Čavrk – Kalla, Rehák, Drevenák – Tomas, Klouda, Valášek – Varga, Slovák, Bene – Vaculín, Piják, Linet

    Rozhodčí: Orolin Tomáš, Novák Milan – Bogdaň Andrej, Gajan Rastislav, Marušin Jaroslav

    Diváci: 3000
    bahis siteleri