Martin – Žilina 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 3:2 (1:0 po s.n.)
Poprad – Piešťany 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Sobota 28.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola opäť pomerne vyrovnaná, keď sa najskôr hostia po zakončení od Románeka, ktorý zavŕšil svoj hetrik v dnešnom zápase, dostali už do trojgólového vedenia. Následne za domáci Poprad odpovedal už len Matúš Paločko, ktorý znížil na 3:5, no to bola posledná gólová bodka dnešného zápasu.

    Piešťanci si po skvelom výkone v Poprade pripisujú do tabuľky jasné tri body, zatiaľ čo Popradčania ostávajú po 33. kole bez inkasovaných bodov. Práve "havrani" po dnešnom výkone predbehli Popradčanov v tabuľke a už sídlia na štvrtej priečke.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:11:12)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Samuel Takáč dobre zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len v moci piešťanských obrancov, ktorí bez problémov upokojujú tempo hry.
     
    59:03
    Piešťanskí hokejisti si momentálne veľmi nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od Tomekovej brány.
     
    58:41
    Brejčák sa snažil založiť ďalší rýchly útok Popradu, no napokon si mierne nerozumel s jedným zo svojich spoluhráčov a Piešťanci túto dvojicu odstavili od puku.
     
    57:58
    Piešťanci sú pri puku v útočnom pásme, kde získavajú veľmi cenné sekundičky. Po tvrdej delovke od Hrušku však puk skončil len za popradskou bránou.
     
    57:28
    Piešťanskí hokejisti už len kontrolujú tempo hry dobrými prihrávkami a taktickými nahodeniami puku na zadný mantinel. Popradčania sa však stále snažia zaútočiť.
     
    56:59
    Z hranice pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Marcel Holovič, no jeho delovka napokon trafila len konštrukciu popraskej brány! Gólman Sidor si mohol poriadne vydýchnuť!
     
    56:21
    Paukovček vybojoval puk za piešťanskou bránou, no následne o neho prišiel. Piešťanci sa snažili rýchlo zaútočiť, no previnili sa len postavením mimo hry.
     
    55:56
    Z ťažkého uhla na ľavom krídle tentokrát dobre zakončoval Lapšanský, no jeho delovka napokon minula priestor piešťanskej brány o niekoľko centimetrov.
     
    55:20
    Popradskí hokejisti hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia ešte takticky zaútočiť. Piešťanci sú však v strehu a nič nenechávajú na náhodu.
     
    54:59
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po dobrej strele z ľavej strany od Hamráka zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    54:27
    Samuel Takáč sa s pukom po ľavom krídle pretlačil až pred gólmana Tomeka v oslabení, no napokon ho svojim dobrým bekhendom nedokázal prekonať.
     
    53:50
    Piešťanci sú s pukom usadení v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa neodhodlali zakončovať. Uvidíme, čo sa hosťom podarí vymyslieť tentokrát.
     
    53:17
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Za nekompromisné vrazenie na Raisa si na dve minúty odchádza sadnúť Jakub Drábek. Drábek obdržal okrem toho aj desaťminútový osobný trest.
     
    53:01
    Spoza ľavého kruhu tentokrát po vyhratom vhadzovaní pálil Drábek, no jeho delovku gólman Tomek videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    52:51
    Piešťanskí hokejisti si opäť veľmi nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred piešťanskou bránou.
     
    52:09
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v závere tretej tretiny predsa ešte nevzdávajú a dokázali vsietiť tretí gól v dnešnom zápase! MATÚŠ PALOČKO potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a svojou dobrou strelou našiel štrbinku medzi betónmi gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Daniel Brejčák a Samuel Takáč.
     
    51:55
    Popradskí hokejisti hrajú už v plnom počte, no stále sa musia brániť. Po nepresnej strele od Hamráka sa však napokon dostali k puku a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    51:21
    Melichárek nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostal len pozorný Kurali, ten ho prihral na Mlynaroviča a tento popradský útočník už bez problémov oslobodil popradský tím vyhodením puku.

    Branky a nahrávky: 3. Fabian (S. Takáč, Paločko), 27. Sýkora (M. Nagy, Kurali), 53. Paločko (D. Brejčák, S. Takáč) – 6. Hamrák (Chylo, Saliji), 14. Románek (Biro), 17. Stupka (Lušňák), 26. Románek, 50. Románek (Peško)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kurali, Fabian, Makovský, D. Brejčák, Jáchym, Štrauch – Sýkora, Stals, Lapšanský – Kroták ("C"), S. Takáč, Paločko – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Paukovček, Belluš.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Šúrek) – Brňák, Rais, Cuník, Hruška, Filip ("C"), Drgoň, Biro, Škadra – Stupka, Holovič, Lušňák – Melichárek ("A"), Mišura, Nemec ("A") – Chylo, Hamrák, Saliji – Románek, Peško, Haring.

    Rozhodčí: Branislav Jura – Lukáš Kacej, Michal Orolin

    Diváci: 2149
    bahis siteleri