Martin – Žilina 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 3:2 (1:0 po s.n.)
Poprad – Piešťany 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Sobota 28.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    52:09
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v závere tretej tretiny predsa ešte nevzdávajú a dokázali vsietiť tretí gól v dnešnom zápase! MATÚŠ PALOČKO potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a svojou dobrou strelou našiel štrbinku medzi betónmi gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Daniel Brejčák a Samuel Takáč.
     
    49:19
    Piešťany dali gól!
    V tejto chvíli sa potvrdilo staré známe pravidlo nedáš – dostaneš! Po peknej prienikovej prihrávke od Peška sa k puku na ľavom krídle dostal JÁN ROMÁNEK, ktorý si nakorčuľoval pred gólmana Sidora a presnou strelou do ľavého horného rohu popradskej brány zavŕšil svoj hetrik v zápase. Asistenciu si pripisuje Michal Peško.
     
    26:11
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" nenechali na seba dlho čakať a vsietili svoj druhý gól v dnešnom stretnutí! TOMÁŠ SÝKORA získal puk v strednom pásme na pravej strane, následne si nakorčuľoval na pravý kruh a svojou delovkou do pravého horného rohu piešťanskej brány prekvapil gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Mário Kurali.
     
    25:02
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hokejisti sa po obrovskej chybe v popradských defenzívnych radoch, keď Paukovček chcel spoza brány vyviezť puk, no napokon ho zabudol pred popradskou bránou. Tam si ho prevzal aktívny JÁN ROMÁNEK, ktorý bez problémov prekonal prekvapeného Sidora. Bez asistencií.
     
    16:43
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci využili poriadne zaváhanie v popradskej defenzíve a dostávajú sa už do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od VÁCLAVA STUPKU sa k puku na pravom krídle dostal Lušňák, ktorý však neváhal a skvelou prihrávkou uvoľnil už spomínaného Stupku. Ten už bez problémov svojim pekným švihom prekonal gólmana Sidora. Asistenciu si pripisuje Patrik Lušňák.
     
    13:33
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci dokázali v druhej polovici prvej tretiny otočiť gólový účet tohto zápasu vo svoj prospech. Po parádnej prienikovej prihrávke od Bira sa k puku v centrálnej časti dostal JÁN ROMÁNEK, ktorý svojim pekným švihom z tesnej blízkosti prekonal gólmana Sidora. Asistenciu si pripisuje Marek Biro.
     
    05:42
    Piešťany dali gól!
    Je vyrovnané! Piešťanci predviedli nevinne vyzerajúci útok, po ktorom dokázali vyrovnať gólový účet tohto stretnutia. Chylo potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, následne skvelou prihrávkou pred popradskú bránu našiel MATEJA HAMRÁKA, ktorý svojim tečom nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Martin Chylo a Samir Saliji.
     
    02:10
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po skvelej útočnej kombinácii v presilovej hre dostávajú do vedenia! Po peknej prihrávke z pravého kruhu od sa k puku v medzikruží dostal ŠTEFAN FABIAN, ktorý dlho neváhal a parádnou strelou švihom prekonal bezmocného gólmana Tomeka, ktorý sa nestihol presunúť k pravej žŕdke svojej brány. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Matúš Paločko.

    Branky a nahrávky: 3. Fabian (S. Takáč, Paločko), 27. Sýkora (M. Nagy, Kurali), 53. Paločko (D. Brejčák, S. Takáč) – 6. Hamrák (Chylo, Saliji), 14. Románek (Biro), 17. Stupka (Lušňák), 26. Románek, 50. Románek (Peško)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kurali, Fabian, Makovský, D. Brejčák, Jáchym, Štrauch – Sýkora, Stals, Lapšanský – Kroták ("C"), S. Takáč, Paločko – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Paukovček, Belluš.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Šúrek) – Brňák, Rais, Cuník, Hruška, Filip ("C"), Drgoň, Biro, Škadra – Stupka, Holovič, Lušňák – Melichárek ("A"), Mišura, Nemec ("A") – Chylo, Hamrák, Saliji – Románek, Peško, Haring.

    Rozhodčí: Branislav Jura – Lukáš Kacej, Michal Orolin

    Diváci: 2149
    bahis siteleri