Boston – Ottawa 5:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
New Jersey – Columbus 1:2 (0:1 po s.n.) | Toronto – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Minnesota 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 7:2 (kon.) | Dallas – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 0:2 (kon.)
Arizona – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
6:4 (4:3, 0:1, 2:0)
Minnesota Wild
Sobota 28.12.2013, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A domácí dávají vítěznou branku. TOBIAS ENSTROM vyslal puk přes celé hřiště a kotouč přejel brankovou čáru tři vteřiny před koncem zápasu. Bez asistence.
     
    50:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají do vedení! Little vystřelil od modré a poté se před brankou seběhl menší chaos, ale nakonec se prosazuje BLAKE WHEELER, který dostrkal puk za brankovou čáru. Asistence: Bryan Little a Jacob Trouba.
     
    23:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Coyle vybojoval kotouč a vystřelil od modré. MIKKO KOIVU se o pár vteřin později dostal k dorážce a vyrovnává stav utkání. Asistence: Charlie Coyle a Jason Pominville.
     
    17:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! V dnešním utkání se roztrhl pytel s góly. Tangradi vyslal tvrdou střelu od modré a DUSTIN BYFUGLIEN dorážel puk za Backstroma. Asistence: Eric Tangradi a Adam Pardy.
     
    14:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A opět vyrovnáno! Opět ta samá situace. Střela od modré se odráží od hostujícího brankáře na dorážejícího BLAKE WHEELERA, který pouze pokládá hokejku na led a puk se odráží do poloprázdné klece. Asistence: Jacob Trouba a Bryan Little.
     
    07:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A Minnestota jde opět do vedení! Kombinace před brankou nakonec končí gólem. Autorem branky je STEPHANE VEILLEUX. Asistence: Jared Spurgeon .
     
    06:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Během jedné minuty dokázali hosté vyrovnat. JUSTIN FONTAINE se ocitl s pukem sám před Pavelcem a neváhal a vystřelil. Bez asistence.
     
    05:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A domácí otáčejí zápas ve svůj prospěch. Opět Jets předvedli krásnou kombinaci před brankou a OLLI JOKINEN, nakonec doklepl kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Devin Setoguchi a Chris Thorburn.
     
    03:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná úniková akce v oslabení ! Frolík získal puk a na modré čáře našel volného EVANDERA KANEA, který se po krásné přihrávce řítil zcela sám proti hostujícímu brankáři. Asistence: Michael Frolík.
     
    02:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Úvodní branka! Konopka si najel do levého kruhu a přesnou přihrávkou přihrál na DANA HEATLEYHO, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jason Pominville .

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 4. Kane (Frolík), 6. Jokinen (Setoguchi, Thorburn), 15. Wheeler (Trouba, Little), 18. Byfuglien (Tangradi, Pardy), 51. Wheeler (Little, Trouba), 60. Enstrom – 3. Heatley (Pominville), 7. Fontaine, 8. Veilleux (Spurgeon), 24. Koivu (Coyle, Pominville)


    Winnipeg Jets: Pavelec (od 7. Montoya) – Ellerby, Byfuglien, Enstrom, Pardy, Trouba, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, Kane – Setoguchi, Jokinen, Thorburn – Peluso, Wright, Tangradi
    Minnesota Wild: Backstrom (Gustafsson) – Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Prosser, Ballard – Coyle, Koivu, Niederreiter – Pominville, Granlund, Heatley – Fontaine, Brodziak, Cooke – Mitchell, Konopka, Veilleux

    Rozhodčí: LaRue, VanMassenhoven – Murchison, Lazarowich

    Diváci: 15 004
    bahis siteleri