Boston – Ottawa 5:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
New Jersey – Columbus 1:2 (0:1 po s.n.) | Toronto – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Minnesota 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 7:2 (kon.) | Dallas – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 0:2 (kon.)
Arizona – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Dallas Stars
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Nashville Predators
Sobota 28.12.2013, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se domácím nedařilo, ale po přesunutí se do útočného pásma již situaci zvládli. Dvojitá teč usměrnila puk za záda Huttona střelu Jordie Benna. Poslední kdo se dotkl puku byl RYAN GARBUTT. Asistence: Cody Eakin, Jordie Benn.
     
    34:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    ERIK COLE dostal na pravou stranu přesný pas do jízdy. Jel sám na Huttona, klička do bekhendu se mu moc nepovedla, ale i tak puk propadl pod betonem hostujícího brankáře do sítě. Asistence: Alex Goligoski.
     
    27:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nerozhodný stav dlouho nevydržel. ERIK COLE se na pravém kruhu opřel do puku a prostřelil bezmocného Huttona. Asistence: Rich Peverley, Colton Sceviour.
     
    27:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se dostal s pukem až za branku Lehtonena, Wilson našel přesně najetého KEVINA KLEINA, který domácího brankáře prostřelil k levé tyči. Asistence: Colin Wilson, Ryan Ellis.
     
    00:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí za to skutečně vzali hned od podlahy. JAMIE BENN se protáhl kolem hrazení, objel Huttonovu branku a zasunul puk do odkryté části branky. Asistence: Alex Goligoski, Brenden Dillon.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Ja. Benn (Goligoski, Dillon), 28. Cole (Peverley, Sceviour), 35. Cole (Goligoski), 45. Garbutt (Eakin, Jo. Benn) – 28. Klein (Wilson, Ellis)


    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Dillon, Goligoski, Rome, Jo. Benn, Gaunce, Connauton – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Garbutt, Eakin, Roussel – Sceviour, Peverley, Cole – Whitney, Fiddler, Horcoff.
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Josi, Weber, Klein, Bartley, Ellis, Jones – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Stalberg, Cullen, Bourque – Smith, Legwand, Spaling – Hendricks, Gaustad, Nystrom.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Halloran – Gibbs, Mach

    Diváci: 17 197
    bahis siteleri