Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 2:0 (kon.)
Barys – Chabarovsk 8:2 (kon.) | Petrohrad – Ufa 1:2 (kon.) | Riga – Lev 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 28.12.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Že by přeci jen drama? DMITRIJ KALININ stál ve správný čas na správném místě, když se po jedné střele domácích hráčů odrazil kotouč na hůl právě zmiňovaného hokejisty, který se před brankou nemýlil a z forhendové pozice poslal kotouč bližší tyči. Asistence: Igor Makarov, Artjom Panarin.
     
    35:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    A střeleckou impotenci soupeře hosté opět trestají a to dokonce v oslabení. Po špatné rozehrávce se do útočného pásma dostal ALEXEJ KAJGORODOV, jenž tažnou střelou poslal puk nekompromisně ke vzdálenější tyči domácí svatyně. Asistence: Brent Sopel.
     
    27:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    A za svou hru jsou domácí potrestání. Mereškin získal kotouč se kterým si najel za svatyni soupeře. Poté předložil přihrávku k zadnímu mantinelu na IGORA MIRNOVA, který zůstal nikým nehlídaný, čehož využil k objetí branky a následnému zakončení mezi betony Saláka. Asistence: Alexandr Mereškin, Andrej Ankudinov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 58. Kalinin (Makaov, Panarin) – 28. Mirnov (Mereškin, Ankudinov), 36. Kajgorodov (Sopel)


    SKA Petrohrad: Salák – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Chudinov, Kutějkin, Rjasenskij, Judin – Martensson, Tichonov, Kovalčuk – Červenka, Panarin, Šipačjov – Kučerjavenko, Ketov, Burdasov – Ponikarovskij, Makarov, Sigarev.
    Salavat Julajev Ufa: Sochackij – Sopel, Kulda, Ščitov, Babčuk, Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Isangulov – Hartikainen, Filatov, Makarov – Záborský, Dubrovskij, Chlystov, Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov – Ankudinov, Mereškin, Stěpanov.

    Rozhodčí: Kulakov, Gusev – Michel, Šichanov
    bahis siteleri