Ženeva – CSKA Moskva 4:3 (po pr.) | Team Canada – Davos 2:3 (kon.)
po prodl.
Genève-Servette HC
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
CSKA Moskva
Sobota 28.12.2013, 15:00 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:53
    Servette právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto a KASPARS DAUGAVINŠ posílá tvrdou ránou od modré čáry Servette Ženeva přímo se semifinále Spenglerova poháru. Asistence: Garett Stafford a Denis Hollenstein.
     
    56:37
    Servette právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Obrovský závar před Proskurjakovem nakonec přináší vyrovnávací trefu, které docílil ALEXANDRE PICARD! Asistence: Inti Pestoni.
     
    34:03
    Servette právě vstřelil branku!
    Hned je to jinak! Výtečná souhra a gólové zakončení KASPARSE DAUGAVINŠE ve stylu pojď sem, kam jdeš. Asistence: Markus Nordlund a Inti Pestoni.
     
    30:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hrající generální manažer CSKA SERGEJ FJODOROV dává gól v přesilové hře! Jedna z hlavních hvězd se prosazuje výbornou střelou zápěstím od modré, která zaplula k tyči. Asistence: Stanislav Jegoršev.
     
    27:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo ukázkové nedáš-dostaneš! Proskujrakov poslal dlouhým vyhozením puk na ALEXANDRA RADULOVA, který s přehledem zavěsil nad Mayerovo rameno. Asistence: Ilja Proskurjakov.
     
    08:06
    Servette právě vstřelil branku!
    DENIS HOLLENSTIEN vyrovnává skóre dnešního zápasu, když se dokázal podobně jako před chvíli na druhé straně Prochorkin natlačit před branku, ale v tomto případě byl Hollenstin úspěšnější! Asistence: Arnaud Jacqument a Kevin Romy.
     
    02:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká efektivita! První rána na branku a CSKA se ujímá vedení, když za Mayera propadla střela ALEXANDRA FROLOVA z rohu hřiště! Bez asistence.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 9. Hollenstien (Jacqument, Romy), 35. Daugavinš (Nordlund, Pestoni), 57. Picard (Pestoni), 62. Daugavinš (Stafford, Hollenstein) – 3. Frolov, 28. Radulov (Proskurjakov), 31. Fjodorov (Jegoršev)


    Genève-Servette HC: Mayer (Stephan) – Stafford, Mercier, Vukovič, Bezina, Nordlund, Kamerzin, Antonietti, Marti – Jacquemet, Romy, Hollenstein – Daugavinš, Picard, Pestoni – Petrell, RIvera, Gerber – Fritsche, Berthon, Šimek.
    CSKA Moskva: Proskurjakov (Staňa) – Mišarin, Denisov, Rylov, Gimajev, Jegoršev, Ogurcov – Grigorenko, Radulov, Prochorkin – Filppula, Frolov Saprykin – Něprjaev, Ljubimov, F.Fjodorov – Zainullin, Fjefjelov, Nemirovskij – S. Fjodorov.

    Rozhodčí: Kurmann, Reiber – Fluri, Tscherrig (všichni SUI)

    Diváci: 7 080
    bahis siteleri