Ottawa – Boston 4:3 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – Detroit 3:4 (kon.)
NY Islanders – New Jersey 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (3:2 po s.n.) | Nashville – Los Angeles 3:2 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 3:4 (1:2 po s.n.) | Buffalo – Washington 2:1 (1:0 po s.n.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.)
po s.n. (3:2)
St. Louis Blues
6:5 (1:3, 2:1, 2:1 - 0:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 29.12.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Rozhodující nájezd proměnil KEVIN SHATTENKIRK!
     
    57:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PATRIK BERGLUND využívá přesilovku a vyrovnává na 5:5, neuvěřitelné!! Berglund si zleva skvěle vybruslil před bránu a krásným backhandovým blafákem zasunul puk za záda bezmocného Raanty. Parádní zakončení. ASISTENCE: Kevin Shattenkirk, Vladimir Tarasenko.
     
    56:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO se dočkal a vrací St. Louis zpět do hry!! Pientrangelova střela se odrazila od zadního mantinelu před bránu, kde se puku zmocnil Tarasenko a střelou po ledě ho propasíroval za Raantova záda. ASISTENCE: Alex Pietrangelo, Ian Cole.
     
    41:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK zamířil přesně a zvyšuje na 5:3 pro Chicago!! Seabrook napřáhl od modré čáry k parádní střele, která zamířila nad lapačku Elliotta a zapadla přesně do pravého horního rohu. ASISTENCE: Žádná.
     
    37:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD vrací Chicagu ztracené vedení a posílá hosty do vedení 4:3!! Smithovu střelu zablokoval dobře postavený Cole a Saad se mezi kruhy dostal ke střele, která prošla mezi nohama jednoho z domácích obránců a zamířila přesně k pravé tyči. ASISTENCE: Ben Smith, Marcus Kruger.
     
    27:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ JAŠKIN dorazil puk za záda bezmocného Raanty a svým premiérovým gólem v NHL vyrovnává na 3:3!! Porter vyhrál vhazování a Bouwmeester napřáhl od modré k dobré střele, kterou sice Raanta vyrazil, k dorážce se ale dostal Jaškin a z úhlu puk uklidil do odkryté brány. ASISTENCE: Jay Bouwmeester, Chris Porter.
     
    22:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JADEN SCHWARTZ vrací Bluesmany zpět do hry a snižuje na rozdíl jedné branky!! Berglund předvedl na levém křídle skvělý průnik a poté mezi kruhy našel po teči Tarasenka volného Schwartze, který zamířil z první přesně do levého horního rohu. ASITENCE: Vladimir Tarasenko, Patrik Berglund.
     
    17:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE se prosadil krásnou střelou a vrací Blackhawks dvoubrankové vedení!! Kane se dostal ke střele v pravém kruhu a jeho následný pokus zamířil mezi betonem a vyrážečkou Haláka přesně k levé tyči.
     
    14:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    MAXIM LAPIERRE tečoval tvrdou střelu Colaiacova od modré čáry a snížil na 2:1!! ASISTENCE: Carlo Colaiacovo, Ian Cole.
     
    09:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago využívá přesilovku a ANDREW SHAW zvyšuje na 2:0!! Keith napřáhl od modré čáry ke střele, kterou Kane v brankovišti tečoval a usměrnil puk mezi betony Haláka. Puk poté směřoval do brány, nakonec se ale zastavil u vzdálenější tyče, kde ho dorazil do brány připravený Shaw. ASISTENCE: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    07:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK SHARP potvrdil roli kanonýra a otevřel skóre dnešního zápasu!! Sharp předvedl nádhernou individuální akci, když přešel mezi dvojicí obránců a poté puk zasunul backhandovým blafákem za záda bezmocného Haláka. ASISTENCE: Marian Hossa, Jonathan Toews.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Lapierre (Colaiacova, Cole), 23. Schwartz (Tarasenko, Berglund), 28. Jaškin (Bouwmeester, Porter), 57. Tarasenko (Pietrangelo, Cole), 58. Berglund (Shattenkirk, Stewart), rozh. náj. Shattenkirk – 8. Sharp (Hossa, Toews), 10. Shaw (Kane, Keith), 18. Kane, 38. Saad (Smith, Kruger), 42. Seabrook


    St. Louis Blues: Halák (20. Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo (A), Oshie, Backes (C), Schwartz – Jackman (A), Shattenkirk, Tarasenko, Berglund, Porter – Colaiacovo, Cole, Stewart, Cracknell, Morrow – Jaškin, Lapierre, Paajarvi
    Chicago Blackhawks: Raanta (Labarbera) – Seabrook, Keith (A), Hossa, Toews (C), Sharp (A) – Oduya, Hjalmarsson, Kane, Handzuš, Versteeg – Brookbank, Leddy, Saad, Shaw, Bickell – Smith, Kruger, Bollig

    Rozhodčí: Tim Peel, Dean Morton – Lonnie Cameron, Ryan Galloway
    bahis siteleri