Jaroslavl – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
Minsk – N.Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doněck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhřeb – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Dynamo Moskva
Neděle 29.12.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:30
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto už je exhibice. Karpov si udělal z domácích obránců kužele a předal puk do prázdné brány pro KONSTANTINA VOLKOVA, který už měl lehkou práci a zvyšuje na 6:0 pro Dinamo! Asistence: Maxim Karpov.
     
    52:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je to tady! Pátý gól do úplně odkryté brány přidává KONSTANTIN GLAZAŠEV! Asistence: Maxim Solovjov.
     
    28:39
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    0:4! Dominik Graňák vypálil od modré, ale Ivanov střelu vyrazil pouze před sebe, kde po puku doslova skočil PESTUŠKO a dopravil kotouč do prázdné brány! Asistence: Dominik Graňák, Konstantin Gorovikov.
     
    19:52
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A další branka Dinama! Sergejev se jako poslední hráč nechal obrat na modré čáře o puk od MOSALJOVA a ten domácího gólmana v brance vymíchal a zvyšuje již na 3:0 pro Dinamo! Bez asistence.
     
    16:15
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0! BABENKO sebral domácímu obránci na modré čáře kotouč a prudkou střelou zápěstím přidává další gól Dinama! Bez asistence.
     
    13:44
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak tento gól bude domácí hodně mrzet. Dinamo dokázalo vytěžit z minima maximum a RJAZANCEV propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Filip Novák, Denis Kokarev.

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 14. Rjazancev (Novák, Kokarev), 17. Babenko, 20. Mosaljov, 29. Pestuško (Graňák, Gorovikov), 53. Glyzin (Solovjov), 54. K. (Karpov)


    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Mamkin, Bodrov, Kulik, Grišin, Želdakov, Několenko – Špirko, Anderson, Wandell – Krutov, Junkov, Kozlov – Kvaša, Lemtjugov, Tolužakov – Nikulin, Volkov I., Pešechonov
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) – Graňák, Višněvský, Jalasvaara, Solovjov, Novák, Rjazancev, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Babenko, Glazašev – Novák, Kokarev, Mosaljov – Karpov, Ďugin, Volkov K. .

    Rozhodčí: Alexej Anisimov, Vjačeslav Bulanov – Alexandr Zacharenkov, Alexandr Sadovnikov
    bahis siteleri