Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:3 (3:1, 0:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 06.01.2014, 02:10 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Gagner nahrál na modrou čáru Ferencovi, který svou střílenou přihrávkou hledal před bránou stojícího TAYLORA HALLA, a ten usměrnil puk do brány Lightning. Asistence: Andrew Ference, Sam Gagner.
     
    48:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se opět dostávají do vedení! BOYD GORDON se dostal k puku před bránou hostí, kde se k němu odrazil kotouč po jeho první střele a na podruhé již dokázala překonat Lindbacka. Asistence: Aleš Hemský, Ryan Smyth
     
    34:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá svou převahu a střílí vyrovnávací gól! VALTTERI FILPPULA si obkroužil útočné pásmo a následně vypálil z pravého kruhu, odkud dokázal dostat puk až do brány Oilers, protože Bryzgalov měl zcela zakrytý výhled. Asistence Matt Carle.
     
    28:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning snižují na jednobrankový rozdíl! Palát zavezl puk do útočného pásma, kde jej zadovkou vrátil na zcela volného VICTORA HEDMANA, který jej posílá do brány Oilers. Asistence: Ondřej Palát, Tyler Johnson,
     
    15:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se následně dostali do útočného pásma, kde se zpoza brány odrazil puk na modrou k J. Schultzovi, a ten nahodil puk směrem na Lindbacka, kde jej ještě tečoval Luke Gazdic a puk skončil v bráně Lightning. Asistence: Justin Schultz, Ryan Jones
     
    06:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Gagner nahrál na levou stranu zcela volnému JORDANU EBERLEMU, který rychle vypálil a Lindback jeho pokus dokázal vyrazit před sebe, kde však doklepnul puk do vlastní klece obránce Salo. Asistence: Sam Gagner, Ryan Smyth.
     
    04:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychlá odpověď domácích. Hall nahrál zpoza brány Nugentu-Hopkinsovi, který ještě posunul puk na střed kluziště, kde byl JORDAN EBERLE, a ten poslal puk do odkryté části Bishopovy brány. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall.
     
    02:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá přesilovou hru! Hosté se prosazují po velmi nádherné kombinaci, když Gudas nahrál na levou stranu Carlovi, který ještě křižnou přihrávkou našel na pravé straně zcela volného NIKITU KUCHEROVA, a ten střelou z první prostřeluje Bryzgalova. Asistence: Matt Carle, Radko Gudas.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 7. Eberle (Gagner, Smyth), 16. Gazdic (J. Schultz, Jones), 49. Gordon (Hemský, Smyth), 51. Hall (Ference, Gagner) – 3. Kucherov (Carle, Gudas), 29. Hedman (Palát, Johnson), 35. Filppula (Carle)


    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Dubnyk) – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Hunt, Marincin, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Yakupov, Gagner, Perron – Smyth, Gordon, Hemský – Gazdic, Arcobello, Jones.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Hedman, Salo, Carle, Gudas, Brewer, Šustr, Cote – Palát, Johnson, St. Louis – Killorn, Filppula, Purcell – Brown, Thompson, Kucherov – Malone, Panik.
    bahis siteleri