Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:3 (3:1, 0:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 06.01.2014, 02:10 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Lindback míří na střídačku a Tampa hraje v šesti!
     
    56:23
    Šustr našel svou dlouhou přihrávkou Kucherova, který si udělal prostor a z mezikruží vypálil mezi betony Bryzgalova, ale ten si dokázal toto místo pohlídat.
     
    55:20
    Palát se krásně uvolnil mezi kruhy, odkud vypálil směrem na Bryzgalova, který vyrazil puk opět před sebe, kde byl Johnson, a ten svou dorážkou jen těsně minul bránu Oilers.
     
    50:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Gagner nahrál na modrou čáru Ferencovi, který svou střílenou přihrávkou hledal před bránou stojícího TAYLORA HALLA, a ten usměrnil puk do brány Lightning. Asistence: Andrew Ference, Sam Gagner.
     
    50:10
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí putuje na dvě minuty na trestnou lavici Aleš Hemský (EDM) za podražení a za hostující Ryan Malone (TBL) na dvě minuty za nafilmovaný pád. Hrát se tak bude čtyři proti čtyřem.
     
    48:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se opět dostávají do vedení! BOYD GORDON se dostal k puku před bránou hostí, kde se k němu odrazil kotouč po jeho první střele a na podruhé již dokázala překonat Lindbacka. Asistence: Aleš Hemský, Ryan Smyth
     
    48:08
    Hall přistrčil puk Nugentu-Hopkinsovi, který svou tvrdou ranou orazítkoval pravou tyč za Lindbackem!
     
    42:31
    Aleš Hemský dostal přihrávku na pravou stranu kluziště, odkud jej vypálil směrem na Lindbacka. Hlavní rozhodčí nejdříve uznal gól, ale dle kamerových záběrů trefil český útočník břevno hostující klece.
     
    42:09
    Puk se nakonec po delší kombinaci hostů dostal až na modrou k Carlovi, který svou střelou trefuje pravou tyč domácí klece!
     
    36:45
    A další skvělý zákrok Lindbacka! Hall byl zcela volný na pravé straně a měl před sebou již skoro prázdnou bránu, ale hostující brankář dokázal vytěsnit i tento pokus domácího útočníka.
     
    36:14
    Tak teď předvedl Lindback parádní zákrok! Nejdříve dokázal vyrazit zakončení Hala, ale puk se odrazil k Gagnerovi, která jej ihned poslal na Lindbacka, a ten dokázal zasáhnout lapačkou.
     
    35:56
    A tak je nakonec vyloučen Eric Brewer (TBL) na dvě minuty za vysokou hůl, a domácí tak budou hrát další přesilovou hru v tomto utkání.
     
    34:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá svou převahu a střílí vyrovnávací gól! VALTTERI FILPPULA si obkroužil útočné pásmo a následně vypálil z pravého kruhu, odkud dokázal dostat puk až do brány Oilers, protože Bryzgalov měl zcela zakrytý výhled. Asistence Matt Carle.
     
    32:04
    Johnson nahrál na pravou stranu Hedmanovi, který ihned vypálil na Bryzgalova, a ten pouze vyrazil puk před sebe, kde jej málem do prázdné dorazil Johnson.
     
    29:48
    A už to málem opět bylo o dvě branky! Cote špatně přebíral puk u své brány a ke kotouči se nakonec dostal Gazdic, který se ihned snažil zasunout puk mezi betony Lindbacka, ale ten dokázal rychle zareagovat a puk zachytit.
     
    28:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning snižují na jednobrankový rozdíl! Palát zavezl puk do útočného pásma, kde jej zadovkou vrátil na zcela volného VICTORA HEDMANA, který jej posílá do brány Oilers. Asistence: Ondřej Palát, Tyler Johnson,
     
    15:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se následně dostali do útočného pásma, kde se zpoza brány odrazil puk na modrou k J. Schultzovi, a ten nahodil puk směrem na Lindbacka, kde jej ještě tečoval Luke Gazdic a puk skončil v bráně Lightning. Asistence: Justin Schultz, Ryan Jones
     
    10:30
    Hedman špatně rozehrál na modré čáře a k puku se dostal domácí Hall, který se hnal zcela sám na Lindbacka. Hall chtěl vstřelit puk mezi betony hostujícího brankáře, ale ten si tento prostor dokázal pohlídat.
     
    06:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Gagner nahrál na levou stranu zcela volnému JORDANU EBERLEMU, který rychle vypálil a Lindback jeho pokus dokázal vyrazit před sebe, kde však doklepnul puk do vlastní klece obránce Salo. Asistence: Sam Gagner, Ryan Smyth.
     
    04:39
    Edmonton bude navíc hrát čtyřminutovou přesilovou hru, protože na trestnou lavici zamířil Alex Killorn (TBL), který je vyloučen za vysokou hůl.
     
    04:18
    Ben Bishop má navíc nějaké problémy a musel zamířit do šatny, a tak jej v bráně Lightning musí nahradit Anders Lindback.
     
    04:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychlá odpověď domácích. Hall nahrál zpoza brány Nugentu-Hopkinsovi, který ještě posunul puk na střed kluziště, kde byl JORDAN EBERLE, a ten poslal puk do odkryté části Bishopovy brány. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall.
     
    02:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá přesilovou hru! Hosté se prosazují po velmi nádherné kombinaci, když Gudas nahrál na levou stranu Carlovi, který ještě křižnou přihrávkou našel na pravé straně zcela volného NIKITU KUCHEROVA, a ten střelou z první prostřeluje Bryzgalova. Asistence: Matt Carle, Radko Gudas.
     
    00:52
    A máme tu první vyloučení na straně domácích, když na je vyloučen dvě minuty za zdržování hry Justin Schultz (EDM).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 7. Eberle (Gagner, Smyth), 16. Gazdic (J. Schultz, Jones), 49. Gordon (Hemský, Smyth), 51. Hall (Ference, Gagner) – 3. Kucherov (Carle, Gudas), 29. Hedman (Palát, Johnson), 35. Filppula (Carle)


    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Dubnyk) – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Hunt, Marincin, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Yakupov, Gagner, Perron – Smyth, Gordon, Hemský – Gazdic, Arcobello, Jones.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Hedman, Salo, Carle, Gudas, Brewer, Šustr, Cote – Palát, Johnson, St. Louis – Killorn, Filppula, Purcell – Brown, Thompson, Kucherov – Malone, Panik.
    bahis siteleri