Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 6:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Boston 5:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
Boston Bruins
Středa 08.01.2014, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:35
    Přesilová hra Bostonu končí. V útočném pásmu se nedovoleného bránění dopustil Marchand a odchází na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    52:07
    Tak to je velká šance pro Boston. Koivu zasáhl při napadání holí do obličeje Kruga a je vyloučen na 2 minuty. Dokáže Boston vyrovnat?
     
    39:02
    Na ledě to jiskří! Do pěstní výměny názorů se pustil Maroon s McQuiadem a předvedli nám opravdu velmi pěknou a dlouhou bitku, která ale nakonec vítěze nepřinesla, když zasáhli rozhodčí a hráče od sebe rozdělili.
     
    35:56
    Boston má šanci na snížení náskoku svého soupeře, když bude hrát přesilovou hru. Perry se u mantinelu provinil vysokou holí, když s ní trefil do obličeje jednoho z hostujících hráčů. Na trestné lavici stráví 2 minuty.
     
    28:19
    Na Anaheim čeká další přesilová hra. Ve vlastním pásmu si nedovoleně počínal Boychuk, který zbytečně hákoval a tak zbytečně oslabí svůj tým na 2 minuty. Podaří se domácím využít i tuto přesilovou hru?
     
    24:41
    První přesilovou hru v utkání si zahrají také hokejisté Anaheimu. Hamilton u mantinelu přidržel jednoho z domácí hráčů a je tak po právu na 2 minuty vyloučen.
     
    3:53
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Do čtyř půjdou domácí, když je na 2 minuty za vysokou hůl vyloučen Beleskey. Uvidíme, jak se Bostonu přesilová hra povede.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 26. Perreault (Selanne, Vatanen), 29. Perry (Bonino, Getzlaf), 38. Cogliano (Winnik), 55. Bonino (Getzlaf, Perry), 58. Perreault (Selanne, Maroon) – 40. Paille (Florek, Campbell), 48. Hamilton (Soderberg, Iginla)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Fistric, Vatanen – Perry, Getzlaf, Penner – Selanne, Perreault, Beleskey – Cogliano, Koivu, Silfverberg – Winnik, Bonino, Maroon
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Krug, McQuiad, Boychuk, Bartkowski – Iginla, Krejčí, Florek – Smith, Bergeron, Marchand – Fraser, Spooner, Soderberg – Paille, Campbell, Miller

    Rozhodčí: Peel, VanMassenhoven – Mach, Milller

    Diváci: 17 238
    bahis siteleri