Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 6:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Boston 5:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
Boston Bruins
Středa 08.01.2014, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim definitivně pojišťuje své vedené. MATHIEU PERREAULT se dostal na pravém kruhu ke střele přes obránce a nasměroval kotouč přesně do pravé šibenice Raskovy branky. Asistence: Teemu Selanne, Patrick Maroon.
     
    54:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim využívá další přesilovou hru a výrazně se přibližuje k vítězství. Getzlaf našel z pravého rohu mezi kruhy volného NICKA BONINA, který poslal kotouč mezi betony Raska. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    47:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si vytvořil v útočném pásmu opravdu velký tlak a je z toho kontaktní branka. Na pravém kruhu se dostal k odraženému kotouči DOUGIE HAMILTON, který ho prudkou střelou uklidil k pravé tyči. Hiller nedokázal včas zareagovat. Asistence: Carl Soderberg, Jarome Iginla.
     
    39:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonu se povedlo před koncem druhé třetiny stáhnou náskok Anaheimu na rozdíl dvou branek. Před Hillera se dokázal prokličkovat DANIEL PAILLE, který si poradil i se švýcarským brankářem a po kličce do forhendu poslal kotouč do branky. Asistence: Justin Florek, Gregory Campbell.
     
    37:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je velká ráno pro hosty z Bostonu a může to být rozhodující okamžik v celém utkání. V oslabení se dostal do útoku ANDREW COGLIANO, který dokázal překonat Raska střelou nad vyrážečku, když dorážel pokus Winnika. Je to tedy branka v oslabení. Asistence: Daniel Winnik.
     
    28:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bylo velmi rychlé. Po vhazování se dostal na pravém kruhu ke kotouči Bonino, ale jeho střelu po ledě dokázal ještě Rask vyrazit, ale k pohotové dorážce se dostal COREY PERRY a ten už věděl, kam vystřelit, aby z toho byla branka. Asistence: Nick Bonino, Ryan Getzlaf.
     
    25:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim se v přesilové hře dostává do vedení. Selanne podržel kotouč v pravém rohu, dostal se za branku, odkud našel na pravém kruhu sjetého MATHIEUA PERREAULTA, který střelou bez přípravy poslal kotouč pod horní tyčku branky Raska. Asistence: Teemu Selanne, Sami Vatanen.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 26. Perreault (Selanne, Vatanen), 29. Perry (Bonino, Getzlaf), 38. Cogliano (Winnik), 55. Bonino (Getzlaf, Perry), 58. Perreault (Selanne, Maroon) – 40. Paille (Florek, Campbell), 48. Hamilton (Soderberg, Iginla)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Fistric, Vatanen – Perry, Getzlaf, Penner – Selanne, Perreault, Beleskey – Cogliano, Koivu, Silfverberg – Winnik, Bonino, Maroon
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Krug, McQuiad, Boychuk, Bartkowski – Iginla, Krejčí, Florek – Smith, Bergeron, Marchand – Fraser, Spooner, Soderberg – Paille, Campbell, Miller

    Rozhodčí: Peel, VanMassenhoven – Mach, Milller

    Diváci: 17 238
    bahis siteleri