Spartak Moskva – Záhřeb 1:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Medveščak Záhřeb
Středa 08.01.2014, 14:00 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Do prázdné brány se trefuje BOYD KANE. Najel si na červenou čáru a z levého mantinelu zamířil naprosto přesně. Asistence: Ivan Švarný, Mike Glumac.
     
    56:19
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku. Totálně rozebraná obrana Spartaku dostává možná rozhodující direkt. MATT MURLEY se dostal sám před bránu a nebyl problém, aby zakončil téměř do prázdné klece. Přitom bylo dobře vidět, že si Glass ukazuje, že je u levé tyče volný, obránci u něj byli pozdě. Asistence: Jonathan Cheechoo, Bill Thomas.
     
    26:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno. Hostům se dlouho nedařilo usadit v útočném pásmu, ale pak přišla náhodná střela CHARLESE LINGLETA, a i když pálil z velice ostrého úhlu, zastihl Glasse nepřipraveného. Puk puk mu skončil v pravé šibenici. Tohle by se asi mělo chytat, každopádně přesilovka využita a stav 1:1. Asistence: Mark Popovič.
     
    08:10
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je to gól. Jak se domácím přesilovka nedařila, tak nakonec je zhodnocena úvodní brankou. Na modré zachytil puk obránce Bodrov a jeho tvrdou bombu tečoval do sítě velezkušený VJAČESLAV KOZLOV. Brust nestihl zareagovat a loví poprvé puk ze sítě. Asistence: Denis Bodrov, Michail Junkov.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 9. Kozlov (Bodrov, Junkov) – 27. Linglet (Popovič), 57. Murley (Cheechoo, Thomas), 60. Kane (Švarný, Glumac)


    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Vasiljev, Grišin, Mamkin, Želdakov – Anderson, Špirko, Wandell – Kozlov, Junkov, Volkov – Kvaša, Bobrov, Toluzakov – Ignašin, Medvěděv, Peškochnonov.
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Popovič, Martinovič, Klubertanz, Švarný, Foster, Katič – Ryan, Murley, Thomas – Linglet, Vesce, Cheechoo – Walker, Kane, Jessiman – Glumac, Nyström, Murray, Bjorkstrand.

    Rozhodčí: Baluška, Romaško – Metalnikov, Sirotkin.

    Diváci: 3385
    bahis siteleri