Ath. Bilbao – Almería 6:1 (kon.) | Celta Vigo – Valencia 2:1 (kon.) | Atlético – Barcelona 0:0 (kon.)
Elche – Sevilla 1:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:1 (0:1)
Valencia CF
Sobota 11.01.2014, 18:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Já děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (19:57:28)
     
    Na druhou stranu je třeba říct, že Celta Vigo dnes vyhrála zaslouženě, celý zápas si šla za svým cílem a rozhodně mohla dát více než dvě branky. Přesto ji zahozené šance mrzet tolik nemusí, důležité tři body zůstávají doma.
     
    Valencia svůj těsný náskok z první půle neudržela a z horké půdy soupeře si nakonec neodváží žádný bod. Pravdou je, že hosté hráli ve druhém poločase hodně pasivně a snažili se jednogólový stav udržet až do konce, hru zdržovali jak se dalo, jenže ani to nestačilo. Až po druhé inkasované brance začali konečně také útočit, bylo už ale pozdě. Největší šanci na srovnání zahodili v poslední minutě základní hrací doby Feghouli, který trefil tyč a Canales, jenž následně přestřelil v odkrytou část domácí branky.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Po chybě v rozehrávce domácího celku se ke střele ze slušné vzdálenosti dostal ještě Nolito, jeho pokus vyrazil dobrým zákrokem Alves, ovšem o osudu tohoto střetnutí je rozhodnuto.
     
    90+4
    Hráči Celty Vigo rozehráli roh nakrátko, aby drželi míč daleko od své branky co nejdéle.
     
    90+3
    Rohový kop pro domácí.
     
    90+2
    A oba brankáři mají stále co na práci. Nejprve musel Alves, který kryl přízemní ránu, následně na druhé straně musel ven z branky Yoel, aby zachytil centrovaný míč do rukavic.
     
    90+1
    Čtyři minuty se budou nastavovat.
     
    90
    To je neuvěřitelné, co se v posledních minutách děje. Z protiútoku zaútočili hosté, Feghouli nejprve hlavou trefil pouze pravou tyč, k dorážce se dostal Canales, ale trestuhodně odkrytou část branku minul, když podobně jako protihráč před chvílí míč poslal vysoko nad branku. Teď mohou hosté hodně litovat.
     
    89
    Další obrovská možnost domácích, kteří mohli rozhodnout definitivně o své dnešní výhře. Nolito nejprve střelou z levé strany trefil pouze pravou tyč hostující branky, následně se k dorážce dostal jeden z jeho spoluhráčů, před sebou měl zcela prázdnou bránu, neboť brankář zasahoval proti předchozí ráně, avšak míč poslal nad břevno.
     
    88
    Bernat se dobře zbavil protihráče a poslal centr před branku, kam si nabíhal Jonas, ten ale míč hlavou minul.
     
    86
    Vzápětí zastavuje domácí celek ofsajd.
     
    85
    Krohn-Dehli pálil po pěkné přihrávce od svého spoluhráče v pokutovém území bez přípravy, bohužel pro domácí jen do hráče před sebou. Už mohlo být definitivně rozhodnuto.
     
    84
    Canales poslal obloučkem míč přímo do náruče domácímu gólmanovi.
     
    82
    Přetažený míč z kopačky Ruize končí v zámezí a Yoel se postará o odkop. Nyní je to domácí brankář, jenž nikam nespěchá.
     
    82
    Hosté se snaží vyrovnat, přes pevnou obranu soupeře to ale budou mít velice těžké.
     
    80
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Charles, přichází Santiago Mina.
     
    78
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda. CHARLES převzal míč, popošel s ním po pravé straně co nejblíž pokutovému území, nakonec pálil z asi 25 metrů a zamířil hezky k bližší tyči, od které se míč zřejmě ještě odrazil za brankovou čáru. Domácí hráč tak střílí svůj druhý gól v utkání, čímž poprvé zajišťuje svému mančaftu vedení.

    Petr Frömel

    Branky: 50. Charles (Rafinha), 78. Charles – 23. Parejo (Feghouli)

    Karty:   45. Guardado (VAL), 57. João Pereira (VAL)


    Celta de Vigo: R. Yoel – Castro, Fontàs, Cabral, Mallo – Á. López (71. Krohn-Dehli), Oubiña, Augusto Fernández (71. Nolito) – Orellana, Charles (80. Mina), Rafinha.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aurtenetxe, Costas, Bermejo, Nolito, Krohn-Dehli, Mina.

    Valencia CF: Diego Alves – Guardado, Mathieu (39. Ruiz), R. Costa (77. Bernat), João Pereira – Piatti, Parejo (64. Fuego), Canales, Romeu, Feghouli – Jonas.
    Náhradníci: Guaita – Ruiz, Bernat, Fuego, Cartabia, Postiga, Alcácer.
    bahis siteleri