Jihlava – Sparta 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Vsetín 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Chomutov 5:4 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – Kladno 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 2:8 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:8 (kon.)
K. Vary – Poruba 2011 4:7 (kon.) | HC Litvínov – Hr. Králové 4:5 (kon.) | Ústí n/L – Pardubice 2:11 (kon.)
Písek – Olomouc 0:3 (kon.) | Letňany – Havířov 5:6 (kon.) | Třinec – Slavia 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Berani Zlín
5:4 (2:2, 1:2, 1:0 - 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 11.01.2014, 12:30 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Autorem branky je HLADIŠ.
     
    53:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani proměňují přesilovou hru! Nádhernou akci teď předvedl JAN VYORAL. Dostal přihrávku od Petra Procházky, projel téměř celé hřiště, udělal pěknou kličku obránci a poradil si s již bezradným brankářem Lukešem. Asistence: Petr Procházka.
     
    28:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Chomutov přidává další branku a ujímá se vedení! To má na starost JOSEF TOMAN, který vystřelil od modré čáry a David Ling měl natolik zakrytý výhled, že nedokázal na tuto střelu zareagovat. Asistence: Jan Páleník, Michal Kašpar.
     
    27:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme opět vyrovnáno! Alan Lyszczarczyk byl faulován při samostatném úniku a poté bylo nařízeno trestné střílení. K tomu se samouzřejmě postavil sám ALAN LYSZCZARCZYK, který předvedl krásný nájezd a zakončil ho bekhednovým zakončením do horního růžku branky. Pro Lyszczarczyka to je již druhý gól v dnešním zápase.
     
    25:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Michal Gago přihrál Václavu Rezkovi, ten posunul puk na modrou čáru na DANIELA GAZDU, který od modré čáry prostřelil vše, co mu v cestě stálo. Štěpán Lukeš ani neměl šanci reagovat, neboť měl zcela zakrytý výhled. Asistence: Václav Rezek, Michal Gago.
     
    15:00
    Zlín právě vstřelil branku! A i domácí bleskurychle využívají svou přesilovou hru. To má na starost PETR PROCHÁZKA, který srovnává stav utkání na 2:2. Bez asistence.
     
    10:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Chomutov ihned proměňuje i svou druhou přesilovou hru. Prosazuje se ALAN LYSZCZARCZYK, který vyjel zpoza branky a prostřelil Davida Linga. Asistence: Josef Toman, František Wágner.
     
    08:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští ihned po devatenácti sekundách proměňují přesilovku. Jan Páleník našel na modré čáře úplně volného FRANTIŠKA WÁGNERA, který propálil svou střelou vše, co mu v cestě stálo. Asistence: Jan Páleník, Petr Macháček.
     
    04:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Petr Procházka přihrál DOMINIKU HLADIŠOVI, který vjel do útočného pásma, zasekl a vystřelil. Jeho velmi prudká střela vymetla levý horní růžek branky. Asistence: Petr Procházka.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 5. Hladiš (Procháka), 15. Procházka, 26. Gazda (Rezek, Gago), 54. Vyoral (Procházka), rozh. náj. Hladiš – 9. Wágner (Páleník, Macháček), 11. Lyszczarczyk (Toman, Wágner), 28. Lyszczarczyk, 29. Toman (Páleník, Kašpar)


    Berani Zlín: Ling (Šimonů) – Gabrhelík, Řezníček, Váňa, Procházka, Schmied, Gazda, Kosorin – Pavlůsek, Fryšara, Dlabaja, Rezek, Vyoral, Kotek, Gago, Kolařík, Hladiš, Bumbál, Valášek
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Páleník, Hlaváček, Hierman, Novák, Kozák – Polák, Lyszczarczyk, Macháček Aleš, Kašpar, Dimitrov, Macháček Petr, Rohla, Toman, Wágner, Strunz

    Rozhodčí: Klimecký – Goňa, Bryška
    bahis siteleri