Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 2:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
SHK Drtiči Hodonín
Neděle 12.01.2014, 13:45 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod slaví veledůležité a těžce vydřené vítězství. Po většinu utkání se hodně trápil, ale ve druhé polovině závěrečného dějství prolomil své střelecké trápení a po trefách Jakuba Kraučuka a Jana Krajcigra se raduje z triumfu 2:0. To je ode mě pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemně strávený zbytek víkendu. Na shledanou. (15:45:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Rebelové vyvezli puk, o jejich výhře už není žádných pochyb.
     
    59:40
    Drtiči ještě zkoušejí snížit, ale nedaří se jim.
     
    59:06
    Z bezprostřední blízkosti tečoval nahozený puk Aleš Dufek, ale kotouč proletěl jen nad Adamovou horní tyčkou!
     
    58:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O dělbě bodů je zřejmě definitivně rozhodnuto, Rebelové vedou těsně před koncem o dvě branky! Domácím dnes dokonale vycházejí situace po vhazování, které tentokrát vyhrál Tomáš Cejpek na JANA KRAJCIGRA, jenž svižnou ranou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    58:04
    Fantastický gólman Jiří Adam! Vytáhl asi nejlepší zákrok zápasu, když na něj z bezprostřední blízkosti pálil bekhendem Matěj Maršálek. Opora Rebelů zasáhla betony a přikryla kotouč pod lapačkou. U brány se strhla pošťuchovaná, ale vše končí sportovním gestem hodonínského útočníka, který po nevyužité šanci poplácal protihráče po helmě.
     
    57:56
    Roman Helísek ihned po vyhraném vhazování vystřelil, ale u přední tyčky našel jen Adamovu lapačku.
     
    57:50
    A znovu. Úkol Rebelů je teď jasný, udržet nejtěsnější náskok za každou cenu. Každou chvílí se dá očekávat, že gólman Štěpanovský naskočí na střídačku a hosté to zkusí v šesti.
     
    57:36
    Patrik Málek měl dostatek času na levé straně obranného pásma, ale trochu zazmatkoval a vyhodil přes celé hřiště na další zakázané uvolnění.
     
    57:27
    A to už bylo při hře 5 na 5, píská se tak havlíčkobrodské zakázané uvolnění.
     
    57:20
    A je tu další vyhození Rebelů.
     
    57:00
    Hodonín se v přesilovce hodně trápí.
     
    56:47
    Havlíčkův Brod se velmi dobře brání, soupeře z jihu Moravy k ničemu nepouští.
     
    56:28
    Jiří Kališ mimo hru upadl po souboji s jedním z Rebelů, myslím si, že to byl Marek Bancíř, a začal se svíjet na ledě. Rozhodčí měl situaci přímo před sebou a neodpískal faul, což se hostům pochopitelně nelíbí.
     
    56:00
    Drtiči se drží v útočném pásmu.
     
    55:34
    Úsměvná situace. Čarový rozhodčí Jan Jeletz se teď připletl nechtěně hráčům do cesty a po nárazu jednoho z hráčů málem upadl, ale ukázal skvělý balanc a udržel se na bruslích.
     
    55:18
    V obrovské příležitosti se objevil Aleš Dufek, jenže z bezprostřední blízkosti pálil nepřesně! Dominik Suchý (HBR) obdržel 2 minuty za sekání a Hodonín si vyžádal oddechový čas.
     
    54:40
    Samuel Kovárik zkusil štěstí po převzetí puku od pravého mantinelu, ale trefil jen chrániče hned prvního hráče, který stál před ním. Drtiči zůstávají u kotouče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 52. Kraučuk (Jelínek), 59. Krajcigr (Cejpek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Vacek, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Kraučuk, Křížek, Abbrent – Cejpek, Jelínek, Málek – Kořenář.
    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (Sojka) – Hložánek, Helísek, Větříšek, Stanislav, Přichystal, Ling, Kališ, Dufek, Andrýsek, Kovárik, Weber, Rauš, Maršálek, Kulyk.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Gabriela Šťastná, Jan Jeletz
    bahis siteleri