Mladá Boleslav – Slavia 1:2 (2:3 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 2:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 2:1 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Pardubice 7:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Sobota 18.01.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle je možná pro Olomouc až moc kruté. Ještě před koncem zápasu dává v přečíslení dvou proti jednomu pátou branku Chomutova LIBOR ŠULÁK. Asistence: Radek Veselý, David Kaše.
     
    58:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní práce Davida Kašeho, který je i u čtvrté branky svého celku. Kaše si vzal puk, zajel s ním za branku, ovšem všechny překvapil, když dal kotouč ihned svou zadovkou před branku, kde nadvakrát pokořil Slezáka RADEK VESELÝ! Asistence: David Kaše.
     
    57:50
    Šulák nahrál v přečíslení na Kašeho, který mohl rozhodnout, ale Slezák se parádně přesunul a chytil puk maskou!
     
    54:45
    Tohle je šance pro olomoucký tým. Za sekání putuje na trestnou lavici Darek Hejcman (CHM).
     
    50:20
    Libor Šulák napral na levém křídle velkou rychlost a ani tři obránci Mory jej nedokázali zastavit. Šulák se dostal až před Slezáka, který se však rozhytal a podává výborný výkon. Zlikvidoval totiž i následnou dorážku.
     
    46:53
    Huňady by se rád radoval z hattricku, teď tomu měl docela blízko, když vypálil zpoza obránce Rašnera, Slezák si ale jeho pokus dokázal najít. Následně se domácí brankář blýskl i parádním semeforem proti střele Šťovíčka.
     
    39:58
    Ještě před koncem druhé části putuje za katr Josef Fibrich (OLO), který musí odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    39:38
    Novotný nabral rychlost, prohnal se přes útočnou modrou čáru a posunul kotouč na Jergla. Jeho bomba z voleje ale jen těsně minula pravou tyčku.
     
    36:24
    Milan Ostřanský se mohl dostat v oslabení do samostatného úniku, na poslední chvíli ale do puku šťouchl Antonín Drobný!
     
    35:29
    Sotva se ale Jan Brandýs (OLO) ukázal na ledě, putuje opět na trestnou lavici. Tentokrát je potrestán za hru vysokou holí.
     
    33:09
    Poprvé v utkání míří na trestnou lavici i hráč Olomouce. Za držení protihráče je ze hry vykázán Jan Brandýs (OLO).
     
    32:50
    Patrik Huňady mohl dostat Piráty zpět do dvobrankového vedení, před Slezákem mu ale sjel puk z čepele hole.
     
    31:22
    Proti Novodnému Dvořák dobře ucpal všechny možné mezírky mezi svým tělem a levou tyčkou.
     
    27:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Poté, co se nedokázal prosadit Šimon Beták, který se následně srazil se Soukalem, se dostali hosté do rychlého kontru tří proti jednomu. Veselému najížděl Kaše, chytře však zvolil nahrávku na Meliška, který najel z druhé vlny. JAKUB MELIŠKO byl před brankářem Slezákem úplně sám a střelou mezi betony vrátil Pirátům ztracené vedení. Asistence: Radek Veselý, David Kaše.
     
    20:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Na konci první třetiny se sice ALEŠI JERGLOVI vyrovnat nepodařilo, teď už však ano. Útočník, který má i bohaté zkušenosti z první ligy, využil zmatků v obraně Pirátů. Získal volný puk a uháněl sám na Dvořáka, kterého následně dokázal překonat střelou mezi betony. Asistence: David Nesvadba.
     
    19:29
    Jergl mohl před přestávkou vyrovnat! U levého mantinelu si však kotouč na svou hůl, prohnal se až před brankáře Dvořáka, jenže na poslední možnou chvíli mu ve skórování zabránil Hejcman.
     
    15:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti snižují! Dalibor Soukal se na modré čáře opřel do puky, co to jen šlo. Jeho rána se odrazila od břevna možná za brankovou čáru, svítilo dokonce červené světlo. Hlavní sudí byl ale celé situaci na blízku a proto ukázal, že puk nepřešel čáru. Hra však pokračovala a Olomoučtí stále doráželi na chomutovského brankáře. Betákovi se kotouč do sítě ještě protlačit nepovedlo, jeho kolega z útoku TOMÁŠ MARKL už však snížil! Asistence: Šimon Beták, Dalibor Soukal.
     
    11:33
    Uvidíme první početní výhodu dnešního zápasu. Výhodu jednoho muže v poli budou mít Olomoučtí. Šimona Betáka totiž v dobré příležitosti zahákoval Libor Šulák (CHM).
     
    08:29
    Kamil Přecechtěl se rozhodl pro střídání brankářů. Kochtu v brance Olomouce nahrazuje Martin Slezák. Ten se doposud ukázal jen v jediném duelu sezóny!
     
    08:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá svého tlaku ke vstřelení druhé branky zápasu! Za brankou Mory se dostal ke kotouči Meliško, který parádním pasem našel před brankovištěm volného PATRIKA HUŇADYHO, který dnes podruhé rozvlnil síť za zády brankáře Kochty. Asistence: Jakub Meliško, David Kaše.
     
    03:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    I když to byli Olomoučtí, kdo byl v úvodních minutách zápasu aktivnější, jako první se dokázali střelecky prosadit hosté z Chomutova. Rychlou akci dvou proti jednomu zakončoval PATRIK HUŇADY, který procedil kotouč pod Kochtovým betonem až do sítě. Asistence: Radek Veselý, David Kaše.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 16. Markl (Beták, Soukal), 21. Jergl (Nesvadba) – 4. Huňady (Veselý, D. Kaše), 9. Huňady (Meliško, D. Kaše), 28. Meliško (Veselý, D. Kaše), 59. Veselý (D. Kaše), 60. Šulák (Veselý, D. Kaše)


    HC Olomouc: Kochta (9. Slezák) – Škůrek, Nesvadba, Rašner, Hradil, Soukal, Brandýs – Ostřanský (C), Novotný, Jergl – Kocián, Fibrich, Rajnoch – Bauer, Beták, Markl – Vrána, Konečný, Zezula.
    Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Piráti Chomutov: Dvořák (Maštalířský) – Meliško, Ringler, Drobný, Cestr, Šulák, Michálek, Szathmáry, Černý, Tejnor (C) – Šťovíček, Lehnert, Paleček, Veselý, Bednář, Janák, Huňady, Hejcman, D. Kaše.
    Trenér: Jaroslav Liška.

    Rozhodčí: Kika – Bryška, Matěj
    bahis siteleri